руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ivanblagov87
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от ivanblagov87 »

а някой играе ли тази версия http://rus-fishsoft.ru/index.php?pg=main
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

за миди - на блатото - локация тихая смерть - на плувка при дъното - намирате място с дълбочина до един метър
аз ползвах струна 9кг. стръв - икра
подхранка - табак+икра+тухлая рьiба

за костенурки - блатото локация лужа на плувка при дъното -търсите ямите
стръв - жук, подхранка - горох+жук+карамел
Последно промяна от gogoltd на Съб Юли 10, 2010 10:27 am, променено общо 1 път.
rad73
новобранец
новобранец

Мнение от rad73 »

Плешивия на Убежище вече не купува риба за патрони.Така че помислете има ли смисъл да се пази такава риба.
Тия се наакаха вече.Някой знае ли как се купуват патрони от БЪЛГАРИЯ?
dida967
новобранец
новобранец

Мнение от dida967 »

Наакаха се заради чийтърите дето набараха :finga:Нали ако всеки почне да чийтва по 40-50 патрона на ден никой няма да купува за истински пари!!Закопуване на патрони от БГ-не знам.От Испания може със СМС,6 патрона-2 евро, но няма смисъл.Виталий обеща до ден/два да оправи батака с патроните

Жаби- на Блато,Лужа.Захранка-лещ+муха или жук+анисово масло.Плувка-20-60см.Далавера е да се купят като пуснат патроните.На завод за Зл.пъстърва се правят 8-10 патрона на игрови ден.

Дар-Яган-Разлив.На икра през деня кълве само калуга.110-200кг.Плувка-516см.На три въдици не смогваш да вадиш :wink:Ако ловите супермутанти просто си махнете костюма.Така няма да да ви удря огромната доза радиация при ваденето и се харчат по малко антиради.Дано съма биа полезна.Успех на всички :D
В шибаната Палма само на три места има шарани .На Кубер и на магазина...понякога))А в Pacha всяка нощ....
gazilot
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gazilot »

за Белуга панирани сухари + мида + рога ... почти веднага почва да кълве....
"Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост"
А. Айнщайн
vovik1985
новобранец
новобранец

Мнение от vovik1985 »

ivanblagov87 написа:а някой играе ли тази версия http://rus-fishsoft.ru/index.php?pg=main
За тези ,които все пак я играят -
INSTALLSOFT.RU начинает уникальную акцию по раздаче БЕСПЛАТНЫХ КЛЮЧЕЙ для онлайна Русской Рыбалки, которые не банятся!
Все подробности в этой теме:
http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=303&t=6601
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

здравейте,
поскитах се малко из новите локации и бази.
стигнах до заключение, че най-добре е да се лови на база Дар-Яган - локация Утопия
хвърляте на зелень - подхранка: сбор карповий+зелень+подсолнечное масло
излизат червени шарани от 130 до 200 килограма и дават много пари и опит.
вадят се един след друг почти без паузи. за реален час игра над 2 милиона се правят.
ако искате по-едри ловете ги на боил, царевица или макуха - често излизат над 1000 кила(за тях трябват най яките такъми иначе се губи време)
dida967
новобранец
новобранец

Мнение от dida967 »

Есетра-сухар+мида+чесън
В шибаната Палма само на три места има шарани .На Кубер и на магазина...понякога))А в Pacha всяка нощ....
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

калуга - лещ+анисово масло (не съм я пробвал, но казват имало ефект)
за стръв - живец
Последно промяна от gogoltd на Съб Юли 17, 2010 6:43 am, променено общо 1 път.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

За тия, които нямат сопи и влакно по-яки от 100-140 кг, на Черния ручей - Заросли, на домати, зелень или зелеви листа добре върви Мкулат.Става да натрупаш парички (пък и опит) за по-добри такъми, за бази като Дар-Яган.Добра изненада очаква и тия които опитат нощем на Спокойное русло на късчета риба на влакно 50-80 кг. :)
Изображение
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

Никой ли незнае как да се влезе в " Екстрийм-сервера" , изписва ми "Проверьте правильность пароли/логина и попробуйте снова!" ?
Тия които играят в "Екстрийм-сервера" и са почнали там да кажат :)

И втори въпрос, след раците какво трябва да се събира...и.т.н. има ли ги кус резинки, костенурките и пиявките? И при какъв достигнат разряд е хубаво да се купи лодка, за да се отиде на хубавите локации където бързо се правят пари и опит? Като направя примерно 24 добре ли е тогава да купувам? Понеже патрони вече няма как да набавям и имам само 50 и като свършат вече няма, няма да има и лодка и нищо :?
cecurko
новобранец
новобранец

Мнение от cecurko »

hugo_boss написа:Никой ли незнае как да се влезе в " Екстрийм-сервера" , изписва ми "Проверьте правильность пароли/логина и попробуйте снова!" ?
Тия които играят в "Екстрийм-сервера" и са почнали там да кажат :)

И втори въпрос, след раците какво трябва да се събира...и.т.н. има ли ги кус резинки, костенурките и пиявките? И при какъв достигнат разряд е хубаво да се купи лодка, за да се отиде на хубавите локации където бързо се правят пари и опит? Като направя примерно 24 добре ли е тогава да купувам? Понеже патрони вече няма как да набавям и имам само 50 и като свършат вече няма, няма да има и лодка и нищо :?
Аз влизам в'' Екстрийма'' със същият ник и парола с които съм регистриран в AtomFishing.ru и нямам проблеми.24 разряд-молюск,25 разряд-куски мяса,26 разряд-пиявка,27-УЖАС-ЛЯГУШКА.Лодка ти трябва само за определени локации.Така че прецени да ли ще ти трябва и тогава купувай,а и тя мисля беше за 1 месец т.е. дълго време,ако имаш патрони и пари по добре я вземи.Дано съм бил полезен.ПОЗДРАВИ
dida967
новобранец
новобранец

Мнение от dida967 »

То влизането-ясно,но нали първо трябва да се регистрираш :) Останах с впечатлението че hugo_boss иска да си влезе направо с акаунта от другият сървар.Лодката е за една седмица-6 пт.А за патроните...май останаха само 3 начина,е освен ако не си купиш.Левел,турнир"Патрондаш"и рекорд.За локациите прегледай предните постове има много полезна информация.Успех.
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

cecurko написа:Аз влизам в'' Екстрийма'' със същият ник и парола с които съм регистриран в AtomFishing.ru и нямам проблеми.24 разряд-молюск,25 разряд-куски мяса,26 разряд-пиявка,27-УЖАС-ЛЯГУШКА.Лодка ти трябва само за определени локации.Така че прецени да ли ще ти трябва и тогава купувай,а и тя мисля беше за 1 месец т.е. дълго време,ако имаш патрони и пари по добре я вземи.Дано съм бил полезен.ПОЗДРАВИ
Мда, благодаря за полезния съвет драги ми цекурко.:) Приеми и моите сърдечни поздрави :) Имам и друг въпрос... А за разряд 28 какво се изисква? За да може да се ходи и на другите 2 бази. И разряд 29 има ли и ако да, какво се лови за там :)
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

dida967 написа:То влизането-ясно,но нали първо трябва да се регистрираш :) ...
Ей, ти ме позна :D Незнаех че трябва нова регистрация и мислех че със същия акаунт се влиза и на двете места, Когато е пълен единия да се влиза в другия сървар. Мс и на теб :) Регнах пак същия ник, обаче се почва всичко отначало.... Така че там няма да се влиза... :)

Лодка ще взема, а за патроните може да се купят и от БГ (който незнае), но само за абонати на Глобул.

Страна, оператор: Болгария, GloBul Изменить
Покупка Патроны за SMS
Ваша покупка Номер Текст сообщения Стоимость
5.00 Патроны 1098 2p1755049 1.30 usd
5.00 Патроны 1098 2p1755049 2.00 bgn

За момента за абонати на мтел и вивател услугата е все още недостъпна....
Последно промяна от hugo_boss на Пет Юли 23, 2010 2:20 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”