Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пожаревски каракуди
Пожаревски каракуди
Здравейте!Преди няколко дни бях на поредният риболов на язовира в Пожарево.Няма да ви бавя затова започвам със разказа си.
На мястото бяхме някъде около 9:30 часа.Единственото възможно местоположение беше до едни доста коварни храсти които ни създадоха доста трудности в началото:

Още след първото замятане на пет метровата щека...резултатът беше налице:

След това парче аз останах да наглеждам щеката и след малко се появи и баща ми със неговата мачова въдица и започнахме да ги "цъкаме".По едно време на моята щека наби нещо доста големичконо не можах да го извадя.В крайна сметка завършихме с това:

Каракудите бяха значително повече но имаше и доста кустурчета.
Е това е!Наслука
На мястото бяхме някъде около 9:30 часа.Единственото възможно местоположение беше до едни доста коварни храсти които ни създадоха доста трудности в началото:

Още след първото замятане на пет метровата щека...резултатът беше налице:

След това парче аз останах да наглеждам щеката и след малко се появи и баща ми със неговата мачова въдица и започнахме да ги "цъкаме".По едно време на моята щека наби нещо доста големичконо не можах да го извадя.В крайна сметка завършихме с това:

Каракудите бяха значително повече но имаше и доста кустурчета.
Е това е!Наслука

Последно промяна от Blackness на Пон Юли 19, 2010 12:59 pm, променено общо 1 път.

Таранка маниак!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Пожаревски каракуди
Супер за кустура, една от лубимите ми риби за маса.
ПС: преди час поздравих един колега на път за работа, който мислех че тръгва на риба а тои се е връщал, незнам дали не си ти.Ако си от София де.
Все пак света е три улици. 
ПС: преди час поздравих един колега на път за работа, който мислех че тръгва на риба а тои се е връщал, незнам дали не си ти.Ако си от София де.

Много добър риболов! Аз искам да попитам какви са условията за риболов на този водоем .... нали не бъркам яз. Пожарево до Божурище ?

Не не бъркаш.Ами условията са на доста добро ниво...гадното там е единствено пътя.Ако не знаеш къде се намира може и да се загубишJuniur86 написа:Много добър риболов! Аз искам да попитам какви са условията за риболов на този водоем .... нали не бъркам яз. Пожарево до Божурище ?

Таранка маниак!
-
- разбира нещата
А рибата как се заплаща ?Blackness написа: Не не бъркаш.Ами условията са на доста добро ниво...гадното там е единствено пътя.Ако не знаеш къде се намира може и да се загубишИначе се плаща 7 лева на пръчка за целия ден.Зарибено е със пъстърви...мисля че преди е имало и шарани...има доста каракуди...има и костури както и огромно количество слънчеви рибки които безмилостно ти опустошават белите
Наслука

Ами рибата не се плаща...ловиш си колкото искаш и каквато искаш...цената е само за пръчкаJuniur86 написа:А рибата как се заплаща ?Blackness написа: Не не бъркаш.Ами условията са на доста добро ниво...гадното там е единствено пътя.Ако не знаеш къде се намира може и да се загубишИначе се плаща 7 лева на пръчка за целия ден.Зарибено е със пъстърви...мисля че преди е имало и шарани...има доста каракуди...има и костури както и огромно количество слънчеви рибки които безмилостно ти опустошават белите
Наслука

Таранка маниак!
Няма по хубаво мезе за бирата от костура,браво колеги