Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица и макара
Модератор: sapuna
Въдица и макара
След упорито търсене из форума и много двоумия реших да отворя нова тема за моя проблем.Начи искам да си купя някой по-евтина въдица и макара за дъно.Инетересува ме колко трябва да е дължината на пръта с къф връх и прочие и да ми кажете характеристики за някой макара каква трябва да е.По-добре ще е да ми кажете какви изисквания да има за да мога да отида до Рибарския магазин за да си взема защото не се доверявам много на интернета
.Имам си що годе знание за въдици и макари.Чакам вашите мнения и благодаря предварително.Наслука!

- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Въдица и макара
Еми то ако в този форум неможеш на намериш това което те интересува , то работата е лоша !Crazyty написа:След упорито търсене из форума и много двоумия реших да отворя нова тема за моя проблем.

Само шаранджиите колко теми са писали за тези неща .......
-
- разбира нещата
Въпросът е какво ще ловиш,на колчета или Г образна стойка ще поставяш въдицата,макарата с единичен или двоен аванс искаш да е ?
Ще ловя Шарковци , Амури , Каракуди с големина до 3-4-5 кг.С Г образна стойка и с единичен аванс
emo vasilev написа:Еми то ако в този форум неможеш на намериш това което те интересува , то работата е лоша !Crazyty написа:След упорито търсене из форума и много двоумия реших да отворя нова тема за моя проблем.![]()
Само шаранджиите колко теми са писали за тези неща .......
Нали казвам ,че има само двоумия,чудене между два вида въдици.
- emo vasilev
- сериозен играч
Ако искаш пиши едно ЛС на sapuna и ще ти реши проблема !
-
- разбира нещата
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=531 за прът и http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=112 за макара.За 45лв си готов.
мерси ,но има ли ги в бг пазар ?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
То това си е бг пазарCrazyty написа:мерси ,но има ли ги в бг пазар ?

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА