Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Редовно ходя за попче на едно място но тези дни такива големи кефали да пляскат край мене не бях виждал.Ходят най-вече по двойки и дължината им минава 70 см. Започнах да се замислям вместо рибар да стана харпундция.Кефалите се мотат на около 2-3 метра от камъните обаче и на бомбарда нищо не пипат.Трябва да измислим някакъв друг метод за риболов.
-
косьо72
- научил се да хвърля

Здравейте
Вчера и днес на Кранево 3 буна голямо капо.От сутринта 7.30 до 12 часа и през двата дена НИЩО.Нищото не беще само при мен а и при колегите които бяха там.Днес изтървах една заргана след 11 часа и това е.
Вчера и днес на Кранево 3 буна голямо капо.От сутринта 7.30 до 12 часа и през двата дена НИЩО.Нищото не беще само при мен а и при колегите които бяха там.Днес изтървах една заргана след 11 часа и това е.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
-
mi7aka_gt
- новобранец

Ето от вчера,мястото е на кея в Албена...

Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
Днес в залива(не казвам точно къде, поради колегиалност към тези които ходят да ловят на това място) 12 кефалови,4 от които пуснати(маломерни)една около 800 грама,другите между 150 и 300 грама,такъм плувка,захранка(задължителна) импровизирана с хляб и аромати.Информацията която искам да дам е за тези които харесват този риболов, и за да не кажете,че влизам да се похваля, че съм хванал 5 риби,ви казвам че този риболов иска системно захранване на определено място,инъче може да си мятате и да гледате как рибите минават покрай вас.
Зарганолог
Re: Платерини от плажа ?
dneska vtori vatos na solnicite i me ubode kak boli
Днес втори ватус на солниците и ме убоде как боли/
Още едно писане на маймуница и те търкам.
КИРО
Днес втори ватус на солниците и ме убоде как боли/
Още едно писане на маймуница и те търкам.
КИРО
Миналата година по това време го накъсваха на солниците

Дано и тая година е пак така.На слука.
....Ватуса не боде ве
, да не си фанал Морска котка 
Последно промяна от Булти на Вто Юли 20, 2010 2:16 pm, променено общо 1 път.
Ичооо-Ичо. Ако за теб това е колегиалност , за мен не е. Предпазваш 5 човека , а ощетяваш 30 . Морето е за всички.Mi7chell написа:Днес в залива(не казвам точно къде, поради колегиалност към тези които ходят да ловят на това място) 12 кефалови,4 от които пуснати(маломерни)една около 800 грама,другите между 150 и 300 грама,такъм плувка,захранка(задължителна) импровизирана с хляб и аромати.Информацията която искам да дам е за тези които харесват този риболов, и за да не кажете,че влизам да се похваля, че съм хванал 5 риби,ви казвам че този риболов иска системно захранване на определено място,инъче може да си мятате и да гледате как рибите минават покрай вас.
Ако не пиша по темите е не защото не си казвам местата, ами защото нямам време за риболов, за жалост.
-
косьо72
- научил се да хвърля

Здравей Колегаmi7aka_gt написа:Ето от вчера,мястото е на кея в Албена...
Кога,как и на какво ги хвана.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Явно има предвид шиповете по тялото на ватуса , а не на опашката , дето са завити като контри ...Булти написа:....Ватуса не боде ве, да не си фанал Морска котка
на опашката има шип над 10 сантиметра отровен е каквото и да казват раката ми е подута яко
Значи това което си хванал не е ватус \морска лисица\ , а е морска котка \рина , скат и т. н.\......jegope написа:на опашката има шип над 10 сантиметра отровен е каквото и да казват раката ми е подута яко
морска котка де
аз знам че казва ватос на котката