Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доспат и наоколо
-
- новобранец
Доспат и наоколо
Да докладвам и аз, за първи път, за моя спинингов излет, 3 дни на Доспат, но и по реката!
За първи път хвърлям в сладка вода, от Варна съм, но се запалих от вас тук, във форума!
Оборудван с 2,10 м Мичел, 8-25 акция, 0,15 мм влакно, монофил, Лазер на 2,70 м, 30-60 акция, 0,20 мм монофил и доста блесни и воблери, купени от колеги от форума (специално благодарности, ловят
), много мерак и търпение и както се оказа: с доста късмет тръгнахме 2 двойки към Доспат. Приятелят ми имаше понятие от сладководен риболов, но повече очаквахме мирни рибки! Мен някак това въобще не ме вълнуваше, исках хишните (ако може без слънчавки, но и от тях хванах). Та...експериментирах много, хвърлях много, всичко и навсякъде 
И...резултатът не се забави: първата сутрин, много рано, към 5:30 ч. започнаха да удрят костурите и хванах няколко, на блесна!

Голяма радост! Първата ми хищна риба!
На другия ден тръгнахме по реката, Доспатска, 2-3 км нагоре, прекрасни местенца, дори поспахме малко на една поляна, при нас нямаме много такива места!

И после като се почна играта с кефалите и с воблерите, аз 2, приятелят ми 2 (той ловеше на муха), дори моята мома извади един!
Единият от моите беше доста едър, мисля над 1 кг, не знам, вие кажете, ако се вижда ясно!

и така нататък...

Така...запалих се още повече и тепърва предстой да ходя много по реките...
Толкова от мен!
За първи път хвърлям в сладка вода, от Варна съм, но се запалих от вас тук, във форума!
Оборудван с 2,10 м Мичел, 8-25 акция, 0,15 мм влакно, монофил, Лазер на 2,70 м, 30-60 акция, 0,20 мм монофил и доста блесни и воблери, купени от колеги от форума (специално благодарности, ловят

И...резултатът не се забави: първата сутрин, много рано, към 5:30 ч. започнаха да удрят костурите и хванах няколко, на блесна!

Голяма радост! Първата ми хищна риба!
На другия ден тръгнахме по реката, Доспатска, 2-3 км нагоре, прекрасни местенца, дори поспахме малко на една поляна, при нас нямаме много такива места!

И после като се почна играта с кефалите и с воблерите, аз 2, приятелят ми 2 (той ловеше на муха), дори моята мома извади един!
Единият от моите беше доста едър, мисля над 1 кг, не знам, вие кажете, ако се вижда ясно!

и така нататък...

Така...запалих се още повече и тепърва предстой да ходя много по реките...
Толкова от мен!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Доспат и наоколо
Браво Колега супер си прекарал .
-
- новобранец
ах да, забравих да спомена, че изтървахме една много едра пъстърва, също рано сутринта на блесна в язовира, скъса се 0,20 мм влакното, рибата беше почти в ръцете ми, кепът естествено беше още в колата, мислехме: за какво ли ще ни е, какво ли едро ще хванем...
Жалко, беше наистина добро парче...но така се настървихме още повече!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами ти си готов вече към речният риболов ,ама не забравяй ,че и в морето има хищтна рибаplamen_varna написа:ах да, забравих да спомена, че изтървахме една много едра пъстърва, също рано сутринта на блесна в язовира, скъса се 0,20 мм влакното, рибата беше почти в ръцете ми, кепът естествено беше още в колата, мислехме: за какво ли ще ни е, какво ли едро ще хванем...

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- научил се да хвърля
по реката до сърница също има прилични кефали !
-
- новобранец
има и по морето, да...ама тях ги знаем вече 

Браво градски!:)...добре дошъл при спинингистите!:)))))...ако си навитак може да направим съвместен риболов на около 80-на км от Варна е мястото!:)...уточнение на лични!:)
Ум царува,ум робува,Весо риби сънува!:)))
-
- кандидат преподавател
Браво за излета и дано да продължаваш да ходиш по реките .Там винаги можеш да очакваш изненада 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хубаво е чувството,като си лягаш навечер да мислиш на риба
чифия е това 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега, ама няма кило кленчето, но е арно.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- сериозен играч
Браво за излета
И адреналина предполагам е бил на ниво

И адреналина предполагам е бил на ниво

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- nikidilov
- ще става разбирач
Запалил си се по любимия ми риболов,браво и на слука!
-
- кандидат преподавател
Добро начало ! Продължавай в този дух , и ще има още по- добри резултати !
Върл Shimano фен!