Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Спешна помощ за пасарел
Модератор: Кърцата
Спешна помощ за пасарел
Здравейте, утре към 11 часа ще ходим на пасарел. Разполагаме с такъми за плувка,дъно и краен случеи може и фидера да взема. Казаха ми след моста да ходим. Въпроса ми е на какво ще е наи одачно да мятаме каква стръв захранка(разполагаме с една про микс за каракуди, костури, шаран) и дълбочината каква е. Много моля за помощ. Поздрави и наздраве на всички 

България над всичко !!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Спешна помощ за пасарел
...това пасарел , кво беше.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....аааааааааааааааааа ХАХАХАХА, колега кажи Искър.
Значи копирам написаното ми от една тема, а мястото е след римския мост на един десен завой има от ляво пролука, влизаш с колата и паркираш до къде можеш да стигнеш, за такъм ползвай фидер с 30г кошница за повече храна, на куката бели, червени, торен , номера е 10. мястото се нарича Багера...
ЧЕТИ:
qno_zloo написа:...как бе, платика ако не дава незнам за другите риби какво да кажа, дава много платиката иска добра захранка и постоянно да се храни, аз дадох 50лв. в рибарския за разни манджи.
Колега одавна не се снимам с платика колкото и да е , нямаше големи само една 700г всичко друго надолу.
Храната беше -прясна царевица, Ванде-ягода, печен коноп и смлян с кафемелачка, кокосови стърготини, подобрители каквито имаше, разредени с вода от варено жито, всичкото това пресято по един път на ситно сито, преди и след добавяне на водата, към всичко това 500г шарени червей= 5кг Дистанция 50/60м дълбочина 8м. дуното беше с 2 прага между 5м. отсечка.
...забравих да кажа, че ме мързеше да ходя до пъта на филмова и затова на "багера" от лявата страна на вътре ги зачешахме-60м. с 2 фидера направихме по 10 заметания з грамадни кошници и веднага почнаха(голяма напаст са) , но пъм 13 до към 16 спряха и на 3 метания по една платика.

Значи копирам написаното ми от една тема, а мястото е след римския мост на един десен завой има от ляво пролука, влизаш с колата и паркираш до къде можеш да стигнеш, за такъм ползвай фидер с 30г кошница за повече храна, на куката бели, червени, торен , номера е 10. мястото се нарича Багера...
ЧЕТИ:
qno_zloo написа:...как бе, платика ако не дава незнам за другите риби какво да кажа, дава много платиката иска добра захранка и постоянно да се храни, аз дадох 50лв. в рибарския за разни манджи.

Колега одавна не се снимам с платика колкото и да е , нямаше големи само една 700г всичко друго надолу.
Храната беше -прясна царевица, Ванде-ягода, печен коноп и смлян с кафемелачка, кокосови стърготини, подобрители каквито имаше, разредени с вода от варено жито, всичкото това пресято по един път на ситно сито, преди и след добавяне на водата, към всичко това 500г шарени червей= 5кг Дистанция 50/60м дълбочина 8м. дуното беше с 2 прага между 5м. отсечка.
...забравих да кажа, че ме мързеше да ходя до пъта на филмова и затова на "багера" от лявата страна на вътре ги зачешахме-60м. с 2 фидера направихме по 10 заметания з грамадни кошници и веднага почнаха(голяма напаст са) , но пъм 13 до към 16 спряха и на 3 метания по една платика.
Мерси колега, но фидера няма го взимам със сигурност.
Мерси много!
Мерси много!
Последно промяна от figo94 на Сря Юли 21, 2010 9:19 am, променено общо 1 път.
България над всичко !!!
Я се откажи, там е забранено цел0годишно!figo94 написа:язовир след панчерево на 20 км от софия
Последно промяна от docenta на Вто Юли 20, 2010 10:58 pm, променено общо 1 път.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
За друго място ти лафи човекаqno_zloo написа:....аааааааааааааааааа ХАХАХАХА, колега кажи Искър.![]()
ЧЕТИ:

И доцента правилно си го е казал не че не съм виждал ентусиясти долу ама ако ти се рискува пробвай

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
АААААААААаааааааа да сега се сетих, и е нормално да не се сетя.
Колегата е прав, ако ти се рискува , ходи.
Колегата е прав, ако ти се рискува , ходи.

-
- ще става разбирач
Не сте прави изцяло,коментирано е из форума ,сега не ми се търси иначе от моста нагоре е разрешено ,като е описано и в една от заповедите,единствен проблем могат да ви направят полицаите ,но друго освен да ви изгонят не могат да ви направят.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много сме прави даже, забранен е целия. Това с от моста нагоре и тн. си е рибарски фолклор.
Иначе подходящи места са,
от към пътя, на 15-20м под моста, има една скала на брега. Дъното е равно, а дълбочината за подвижна плувка. Ловяха се дебели бабушки на бял червей.
Още 15м надолу от камъка има малък нос. Беше доста обрасло и неудобно, но пък дълбочината е по-малка и се лови удобно и с фиксирана плувка.
От моста нагоре, пак от към пътя на 20-30м се влива малко поточе. Направило е нанос, брега е равен със сянка. В устието на поточето се ловяха кротушки, кленчета и тн. дребосъци. Иначе не съм имал добри резултати на това място, освен на дъно със стръв рибка.
Ако минете по моста и тръгнете към горния край на язовира ще намерите много удобни места, а дълбочината започва да намалява и в края на езерото стига до 0 или, ако е пълен до горе до към 1м.
Иначе подходящи места са,
от към пътя, на 15-20м под моста, има една скала на брега. Дъното е равно, а дълбочината за подвижна плувка. Ловяха се дебели бабушки на бял червей.
Още 15м надолу от камъка има малък нос. Беше доста обрасло и неудобно, но пък дълбочината е по-малка и се лови удобно и с фиксирана плувка.
От моста нагоре, пак от към пътя на 20-30м се влива малко поточе. Направило е нанос, брега е равен със сянка. В устието на поточето се ловяха кротушки, кленчета и тн. дребосъци. Иначе не съм имал добри резултати на това място, освен на дъно със стръв рибка.
Ако минете по моста и тръгнете към горния край на язовира ще намерите много удобни места, а дълбочината започва да намалява и в края на езерото стига до 0 или, ако е пълен до горе до към 1м.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За съжаление след моста наистина полицаите могат да те изгонят, като мен миналата есен на яз.Искър. Чувал съм от колеги,че ходят на самата опашка на яз.Пасарел, до юзината,от страна на планината, където минават малко хора.
и аз бях чувал че е забранено но знаех че след моста е разрешено. Мерси на всички колеги. Сега ще решиме дали да ходиме или да идеме на богров или пак панчарево
България над всичко !!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щом нямате 18 години нищо страшно няма да ви се случи
Мен са ме гонили милиони пъти, после станах на 18 и получих актове и веднъж ме водиха в полицейското в Пасарел

Мен са ме гонили милиони пъти, после станах на 18 и получих актове и веднъж ме водиха в полицейското в Пасарел

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
chirusa_bg написа:Щом нямате 18 години нищо страшно няма да ви се случи![]()

България над всичко !!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...нищо, другата година ще имаш.