Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
Тъжнооо, много тъжноо....то пак добре че папардаците похапват 

вчера имах 15бр. сафрид
parvaka написа:вчера имах 15бр. сафрид
Браво колега,и каде това ? от брега ли? от лотка ли ?
от брегаfokobg написа:parvaka написа:вчера имах 15бр. сафрид
parvaka написа:от брегаfokobg написа:parvaka написа:вчера имах 15бр. сафрид

Зарганолог
Е това е, точен, изчерпателен и колегиален отговор.parvaka написа:от брегаfokobg написа:parvaka написа:вчера имах 15бр. сафрид

Всички в очакване 

-
- новобранец
и то от дълго времеrealpsych написа:Всички в очакване

Снощи от 20ч. до 21:45ч. на Вълнолома -Варна с дългите 9 м. сопи, нищо. Е не бях капо - 4 хамсийки, две малки харибчета и една граца.
Морето беше два бала че и малко отгоре, идеално за успешен риболов, ама рибата я нямаааа. 

Абе момчета, няма ли кой да драсне два реда за вълнолома - Варна ?
Според мои агенти
, давало от време на време хамсия . Аз когато отида все няма, както при мен - така и при другите. Нещо ме послъгват, или аз съм каръка ? 

liubak написа:Абе момчета, няма ли кой да драсне два реда за вълнолома - Варна ?Според мои агенти
, давало от време на време хамсия . Аз когато отида все няма, както при мен - така и при другите. Нещо ме послъгват, или аз съм каръка ?
то ко да има да се казва те тез дето те познават от там е трябвало да ти се обадят Любак ама аиде аз ще ти кажа каквото знам
всяка вечер няколко души от там редовните остават да клатят отпред на вълнолома на долната площадка
по техни думи рибата тръгвала след 22.00 и към 00.30-1.30 си тръгвали с около кило хамсия,вчера примерно бях там към 18.00 и имаше клатачи които чат пат откачаха по 1-2 риби преди да се е стъмнило дори

п.п най важното забравих бре Любак на късите пръчки 4 до 5 метровите сопи,рибата близка

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Да, така е Митак. Но само че след от 21:30ч. нататък. Но имало и изключения -дни ,когато на дългите 9м. вземали повече. То от постоянните кибици са : Наското, Никито, арменеца-с колелото Ончо , бай Стефчо и т.н.dobria1 написа: п.п най важното забравих бре Любак на късите пръчки 4 до 5 метровите сопи,рибата близка![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте колеги,в сабота излязохме за лихнуси в залива около смокиня под нос Агалина и рещих дас помятам и за сафрид.Сложих чепарето и метнах
още с парвото изклащане и закачих вадя аз чепарето и пак
две хаймани,викам си айде бате метнах ви.Хварлям пак и пак
още двама сумпартяги се закачиха и то не само аз и другите двама и те закачат по нещо............и до там
.Само с надеждата си останахме и си развалихме само риболова на лихнуси,пак хванахме де ама нейсе .Поздрави на всички от мен. 

Забравих да спомена ,куки 6 номер виолетово и зелено ламе половината другата половина на чепарето черна перушина