Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
И така обещаното си е обещано, денят започна лошо с новината че съм изгубил апарата на река блато....
, Въйкане и тръгване към Богров (10:30 бях там), имаше 10-ина човека от които един-двама дърпаха сериозно шарани...
Застанах до мрежата разпанах фидера и мач-а да видим кое ще е по успешно........
Стъвта мислим я знаете царевица,пелети,дебели и мазни земни и белки
хфърлихме въдиците и започна чакането, захранване и печенето под адската жега.....
до 13:30 БЕЗ удар, нещо ми топна плувката на мача засечка и опа,опа каракуда 0,400 кг, стрелба с прашката на пелети и царевица, през 2-3 мин.
Второ фърлене опа, шаран, ама дребен, 2,900кг
Трето-3,200 и така надолу без някви промени в кг от 2.900-4,650 кг, и по едно време опа, първия 7-мак в кепа (на мача), след 20-мин.
ОПА, 9,800кг в кепа, колегите ги дърпаха и те, след тва серия от каракуди 4 бр, най-голямата 0,500кг и опа плувката потъна и какво
сомче 1.5 кг
, след тва на фидер 2 единствени риби хфанати, от които една с пружина и 4 забити куки в тялото 6-ци
и вече към 7 часа , напечени и изморени тръгнахме да събираме и ОПА, плувката потъва 40 мин. борба с 0,18 основно и 0,16 повод и шарана 12,200кг
напрао щях да умра от кеф, един колега ме снима с шарана ако се разбереме с него ше ми прати снимки, тва е от мен, Богров отново ме изнена и очарова, както вика Венци, '' другио път па''

Застанах до мрежата разпанах фидера и мач-а да видим кое ще е по успешно........
Стъвта мислим я знаете царевица,пелети,дебели и мазни земни и белки
хфърлихме въдиците и започна чакането, захранване и печенето под адската жега.....
до 13:30 БЕЗ удар, нещо ми топна плувката на мача засечка и опа,опа каракуда 0,400 кг, стрелба с прашката на пелети и царевица, през 2-3 мин.
Второ фърлене опа, шаран, ама дребен, 2,900кг
Трето-3,200 и така надолу без някви промени в кг от 2.900-4,650 кг, и по едно време опа, първия 7-мак в кепа (на мача), след 20-мин.
ОПА, 9,800кг в кепа, колегите ги дърпаха и те, след тва серия от каракуди 4 бр, най-голямата 0,500кг и опа плувката потъна и какво
сомче 1.5 кг

и вече към 7 часа , напечени и изморени тръгнахме да събираме и ОПА, плувката потъва 40 мин. борба с 0,18 основно и 0,16 повод и шарана 12,200кг

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Здравейте колеги
.За пръв път пиша в тоя форум .но го чета редовно
С мои приятели позагърбихме риболова около и в Софето поради липса на каквато и да е риба .......
Разбили сме много митове и легенди за Софииските баластриерки
.Сега ходим предимно в северозападна България яз.Дреновец,яз.Драженци.яз.Киселево.яз.Расово.там е доста добър риболова .средно между 5-6 лева на човек и до три въдици.селата са наблизо
.Ако някой има инфо за Казичане (аква парка) нека сподели че там излизаше хубав шаран и сом но скоро не съм ходил а и май условията са се променили от към таксите
.

-
- разбира нещата
За казичане(ако става въпрос там при затвора) ми казаха,че давали яко амури по 6-7 кг,но до колко е вярно не мога да кажа.Иначе таксата е 3 лв на човек,колкото искаш въдици и рибата се плаща.
- CERRUTI
- сериозен играч
Или я даваш на арендаторитеtodoroshko написа:Иначе таксата е 3 лв на човек,колкото искаш въдици и рибата се плаща.

-
- разбира нещата
Даде... малка подробност.CERRUTI написа:Или я даваш на арендаторитеtodoroshko написа:Иначе таксата е 3 лв на човек,колкото искаш въдици и рибата се плаща.
- crazybot
- фен клуб-скобар
А на яз. Искър какво е положението 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Направих слаб риболов в петък вечерта само на рибка на Огняново, откъм Г.Раковица - двайсетина костура и три кленчета. Няколко малки сулчици, всички оцеляха и ги върнах обратно.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А покраи стената мина ли , има ли много хора , че четвъртък отлитам за доста време.
Дано тази седмица като е по хладна и с повече валежи , да се откажат малко момчетата с джетове и моторни лодки
Ако имаш инфо как е на 3-тия залив мисля че се падаше, той е срещу гората как е и имали много народ
Дано тази седмица като е по хладна и с повече валежи , да се откажат малко момчетата с джетове и моторни лодки

Ако имаш инфо как е на 3-тия залив мисля че се падаше, той е срещу гората как е и имали много народ

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей, Митак,
Когато си тръгвах нямаше много хора около стената, не съм ходил в заливите в дясно тази година.Иначе джетове влизат и в залива на Раковица, с пълна газ, лошото е, че и колеги с лодки влизат в тясното с висока скорост и вдигат високи вълни - отвратително е, но това е българския манталитет - да направиш гадно на другия.На плажа от към военните - много тинейджъри, къпане, викове, музика на мах.Наслука.
Когато си тръгвах нямаше много хора около стената, не съм ходил в заливите в дясно тази година.Иначе джетове влизат и в залива на Раковица, с пълна газ, лошото е, че и колеги с лодки влизат в тясното с висока скорост и вдигат високи вълни - отвратително е, но това е българския манталитет - да направиш гадно на другия.На плажа от към военните - много тинейджъри, къпане, викове, музика на мах.Наслука.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера в късния следобед отидох до големия гьол на Челопечене.Много вятър,риба доволно от към количество,но от към качество пълна скръб-дребни платички,баби,каракуди и обичайните костури. Каракудите на жито,всичко друго на червей,без значение какъв.
Пичове,внимавайте с карбоните,че тея дни пак някакъв колега е станал на пепел на въпросната локва.
Пичове,внимавайте с карбоните,че тея дни пак някакъв колега е станал на пепел на въпросната локва.
Този за който говориш беше на 100 метра преди нас и закачи далегопровода.... гледката не беше за разправяне ....Bayivan написа:Вчера в късния следобед отидох до големия гьол на Челопечене.Много вятър,риба доволно от към количество,но от към качество пълна скръб-дребни платички,баби,каракуди и обичайните костури. Каракудите на жито,всичко друго на червей,без значение какъв.
Не. Далекопровода минаваше точно над колата му. Явно е разпънал карбонката и като я е изправил е пипнал високото. То там кабелите са ужасяващо ниско - може би 4 ментра, 5 най - много.MiTaKa™ написа:С линията ли е закачил
А само забравих да попитам дали някои има информация за Огняново? Как е от към поляните, от към Раковица? Най - вече ме интересува обрасъл ли е язовира.
- CERRUTI
- сериозен играч
Е що за въпросm101 написа: Най - вече ме интересува обрасъл ли е язовира.

Ето темата от преди 1седмица:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=37561