Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Искъра
Искъра
вчера бяхме на 6ипочанския залив та платиката си върви доста добре лових на боло дълбочина около 3 метра захранката бе6е доста проста 1 пакет 2,5 кг supermix на mondial - платика и 1 кг 6околадова галета много съм доволен от мондиала в захранката слагах и бял.та захраниь първоначално с около 6-7 яки топки после на 15 мин дохранвах с по 2 3 малки рибата кълве6е през целия ден дори и в най-голямата жега на дъните нямах нито 1 кълване нз за6то
масовите риби бяха от порядака на 300 - 400 грама като имахме и няколко от 800- 1 кг . снимки нямам за6то забравих апарата и стол4етата
та ме болят краката днеска
ама се тая доволен съм че рибата бе6е активна цялата риба е пусната само 4-5 от големите отидоха за 1 приятел. това е от мен наслука на всички
Хубав излет!За последващиите моля ползвай Цифрите по предназначение, за останалото си има български букви
rikosheth

Хубав излет!За последващиите моля ползвай Цифрите по предназначение, за останалото си има български букви

rikosheth
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Искъра
Браво за улова и пуснатите риби,но махни 4-ките и 6-ците за да се чете по-лесно.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Искъра
Тава беше много добре, ама не може да влезе в бисерите, че трябва дълго да се обяснява.bkd написа:6ест