Благодарности

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Благодарности

Мнение от bobir »

Искам да изкажа БЛАГОДАРНОСТИ На Владо и неговите колеги от магазин Видракс който се намира на Ал.Стамболийски №:108 в София за проявеното търпение и за ОГРОМНАТА ЧЕСТНОСТ от тяхна страна.След като без да искат са маркирали 2 макари вместо 1 ми се обади Владо да ми каже че имат да ми връщат пари. :shock: .

Благодаря ти Владо за проявената ЧЕСТНОСТ и нека да има повече хора като ТЕБ.
Последно промяна от bobir на Пет Юли 23, 2010 1:05 pm, променено общо 1 път.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Благодарности

Мнение от glarusa »

:D :lol: :D :lol: Дивата реклама...да беше оставил и факса!Иначе-Браво на момчетата :lol:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

glarusa написа::D :lol: :D :lol: Дивата реклама...да беше оставил и факса!Иначе-Браво на момчетата :lol:
Колко пъти колега на теб ти се обадиха да взимаш а не да ДАВАШ???
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Е кво значи ти си взел ена макра, а пък без да искаш си платил за две ...... така ли да го разбираме :lol: :lol: :lol:
И чак адреса и името на магазина нямаше нужда да го споменаваш защото правиш явна реклама.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

dunavski написа:Е кво значи ти си взел ена макра, а пък без да искаш си платил за две ...... така ли да го разбираме :lol: :lol: :lol:
И чак адреса и името на магазина нямаше нужда да го споменаваш защото правиш явна реклама.
Взех въдици и макара и доста неща за не малка сума Колега! А адреса и името го казвам за да се знае че там има благородни хора!Ако исках да правя реклама щях да намеря съвсем друг начин Колега!Така като гледам май ти правиш реклама с Аватара си!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

И аз работя в риболовен магазин, но досега не ми се е случвало някой да ми плати за нещо дето не го е взел дори да е направил сметка за няколко стотин лева. Случвало ми се е дами дават повече пари и аз съм им ги връщал, но не го разгласявам някаде нали. За аватара си прав да правя реклама на световно известна риболовна фирма чиито продукти се ползват в цял свят, но не споменавам конкретни магазини адреси и хора нали Колега !!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

То за новия магазин на Видракс има , реклама в карп.бг , а сигорно 70% от членовето тук са се регнали и там и са видяли за новия магазин . Незнам за какво се заяждате с колегата , който просто
иска да сподели с вас , какво му се е случило .
И наистина е за похвала .
А за да стане по-голяма рекламата аз да питам къде точно на Стамболийски е магазина, понеже аз работя в Западен Парк , точно до края на булеварда , и несе сещам къде е , а трябва да отида да си взема влакно за мач-а ;)
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Браво колега bobir! Естествено, че трябва да се споменават тези търговци. Това е важно за всеки един от нас, обикновените потребители.
Да не говорим, че всеки втори във форума е с рекламен аватар, подпис и т.н.
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

MiTaKa™ написа:То за новия магазин на Видракс има , реклама в карп.бг , а сигорно 70% от членовето тук са се регнали и там и са видяли за новия магазин . Незнам за какво се заяждате с колегата , който просто
иска да сподели с вас , какво му се е случило .
И наистина е за похвала .
А за да стане по-голяма рекламата аз да питам къде точно на Стамболийски е магазина, понеже аз работя в Западен Парк , точно до края на булеварда , и несе сещам къде е , а трябва да отида да си взема влакно за мач-а ;)
Колега намира се след ул.Одрин посока мола.След светофара на Одрин гледай от ляво.Там има стари блокчета там е магазина.Има изложена лодка отвън пред магазина.
onzi112
новобранец
новобранец

Мнение от onzi112 »

Евала за благородната постъпка на продавачите....
А на такива ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ дето само "МРЪН...МРЪН... НЕЗНАМ КАК АМА НЕ И ТАКА ", мога само да кажа че за тех целя живот им е
МРЪН ...... МРЪН..
Мога и аз да споделя нещо подобно , случи ми се в кварталния риболовен магазин .
Жената ми беше взела 15 кинта повече ( грешно сметнала ) чакаламе цял месец и даже си написала на лисче, върна парите на следващото посещение.
Още единпът евала за за благородната постъпка..
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от onzi112 на Пет Юли 23, 2010 4:18 pm, променено общо 1 път.
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Евала им на момчетата за постъпката,а тея който мислят че е реклама не ги разбирам :wink:
Изображение
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Marco Polo© написа: Ако стане батак някакъв - всички оплюват, ако стане нещо добро - пак оплюват...
За съжаление това си е типично балкански манталитет. :oops: Всеки гледа да изкара на другия кирливите ризи. :oops: Според мен постъпката на продавачите заслужава похвала.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

В тия гладни години не се срещат наистина много търговци, които да ти върнат дадени в повече и по грешка парички, при условие, че не си се усетил на момента. И аз не го приемам в никакъв случай като реклама това :!: :!: :!:
Иначе дунавския и него винаги има за какво да го хвали човек, ама ся що се пъне и той не знае. Ше го глобя 1 бира :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

pachosz написа:В тия гладни години не се срещат наистина много търговци, които да ти върнат дадени в повече и по грешка парички, при условие, че не си се усетил на момента. И аз не го приемам в никакъв случай като реклама това :!: :!: :!:
Иначе дунавския и него винаги има за какво да го хвали човек, ама ся що се пъне и той не знае. Ше го глобя 1 бира :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Много ти е малка глобата :lol: :lol: :lol:
Похвално за момчетата от магазина и при мен е имало подобни случки и аз съм постъпвал по същия начин, но никаде несъм афиширал "Вижте ние от М.Р. колко сме честни и благородни и елате при нас на адрес еди си кой" просто такова нещо за едина самоуважаваща се фирма и продавач трябва да е съвсем нормолано нещо, а не да се превръща в събитие ..... това ми е мисълта.
Изображение
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Колеги,дайте да кажем "ЕВАЛА" на продавача,стига сте търсели под вола теле!
Нека се възхитим от малкото честни хора!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”