Помощ за маршрут до Ивайловград

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Помощ за маршрут до Ивайловград

Мнение от bgstan »

Аз съм от Стара Загора .Искам да ходя с комания "рибари" на Ивайловград язовира. Моля помогнете за маршрут и как да слезна до язовира по що годе добър път.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Помощ за маршрут до Ивайловград

Мнение от Juniur86 »

Здравей колега, аз съм от пловдив но така като гледам ще ти кажа аз какво бих направил на твое място: Стара Загора -> Гълъбово -> Харманли -> Любимец - > Малко Градище -> След това по пътя надолу си караш и има един разклон на който ако продължиш направо отиваш във Дъбовец има хубави места там но пътя беше отвратителен затова по средата на пътя между градище и дъбовец има една отбивка на която хващаш надясно за Бориславци лошото е че по спомен там няма табела няма и как да го объкаш правиш десен завой на почти 150градуса) -> Бориславци -> Мслко Градище (тук имаш право на избор има една чешма в центъра вариант 1- преди чешмата в ляво отиваш на един доооооооста обширен каменист и чист бряг - дълбочината до 150 м не повече от 1.5 м; вариант 2 - подминаваш чешмата излизаш от селото и преди Бориславци преди гробищата в ляво отиваш на един залив на който има сравнително по голяма дълбочина и обикновенно държи риба ( всякаква ) и мисля че с това се изчерпвам ) И при двата варианта колата си е до теб. Дали към момента дава риба не мога да ти отговоря не съм ходил от 4 месца там.
Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Ст. Загора - Средец - Опан - Бяло поле - Васил Левски - Симеоновград - Харманли - Любимец - Лозен - Малко градище - Бориславци - Дъбовец - Ставри Димитрово. Ако не до Ст. Димитрово, като влезеш в Дъбовец след табелата веднага вдясно по един от двата черни пътчета, има хубави местенца, ама рядко са свободни. Като влезеш в черния път, вече е трудно да се обясни, ама все ше стигнете като сте на 500 м. от язовира някакси :wink:
:smt023
Колегата ме изпревари :D До дъбовец хич не е лош пътя, но от дъбовец до язовира си е гаден, ама нали сме рибари, кво да се плашим. :lol:
п.п. Предполагам ще ти преместят темата да не е в палатка и каравана :wink:
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Този път от Ставри Димитрово до язовира хубав ли е ? Има ли гора?
Изображение

Изображение
Аватар
karadjov77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karadjov77 »

Пътя до С. Димитрово е асвалт не много хубав но здрав път
А относно гората сянки няма никакви !!!
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

pachosz написа: Колегата ме изпревари :D До дъбовец хич не е лош пътя, но от дъбовец до язовира си е гаден, ама нали сме рибари, кво да се плашим. :lol:
п.п. Предполагам ще ти преместят темата да не е в палатка и каравана :wink:
Явно не съм се изразил правилно имах предвид за черния път след Дъбовец към язовира последно когато бях там преди забраната се опитах да слезна по него и не успях имаше ужасни коловози, казаха че били от камиони ... Сега може да са го оправили :) а ако са и някой може да го потвърди да казва че веднага паля колата натам :) :rolleyes: :rolleyes:
Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Не са го оправили. То няма кой да го оправи, пак си е на ужасни коловози на места, и ако е валяло, не може да се мине никак. Като е сухо, трудно, ама се минава.
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Обадеха се авери и викат на плиткото да идем. Така ,че мерси колеги ако не риба поне пиянски снимки обещавам.
Изображение

Изображение
barim
новобранец
новобранец

Мнение от barim »

Колега,,,на плиткото вода не остана. На 21 и 22 водата падна с повече от метър и беше малко над колената на 70-80м навътре. Виж ако е почнала да се вдига може и да стане
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

barim написа:Колега,,,на плиткото вода не остана. На 21 и 22 водата падна с повече от метър и беше малко над колената на 70-80м навътре. Виж ако е почнала да се вдига може и да стане
Стига ве ти ме разби. Ужасссссс.
Изображение

Изображение
Аватар
gogun
новобранец
новобранец

Мнение от gogun »

Абе дай да идем пък каквото такова!
Ще има малко цър пър .... некоя друга ракия и там подобни истории!
Тя рибата си е риба, ако се хване!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Един приятел днес се върна от Ивайловград. Бяха там за седмица. Водата много бързо спадала и изобщо нямало удар(само за шаран говоря, иначе кефал и каракуда излизала). Моя съвет е да се преореантирате.
Аватар
borandri
новобранец
новобранец

Мнение от borandri »

Водата наистина се качва и слиза рязко. Наблюдавах че повечето шаранджиий са се концентрирали от страната на Сеноклас и точно отсреща между Ешек тепе митничарското селище. Разтягаха като ненормални на 300м-400м и много често им сабирахме дънните и имаше разправии, понеже и от двата края шамандурите им бяха по средата на язовира. В момента пред Бориславци ловим много добри екземпляри костури(300г-800г) на жива рибка в близост до стълбовете в водата на дълбочина 2,00м-2,50м(ловим от лодка),на червей периодично излиза и каракуда между костура.(отговорът ми не е точно по темата, за което се извинявам на модераторите). Иначе маршрута ви е: Стара Загора - Симеоновград - Харманли - Любимец - с.Лозен- с.Мало Градище - и от там или продължавате към с.Дъбовец или се отбивате преди с.Дъбовец в дясно към с.Малки воден и с.Бориславци(тези последните две села са едно до друго).От мен НАСЛУКА :D .
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Здравей Колега! понеже съм често там ,препоръчвам- Харманли за Маджарово, Долни Главанак- в ляво преди селото за Бориславци. През Бориславци към Малки воден, в края на селото-надясно по асфалт до язовира- там има уширение и черен път . Където намерите место, но може и преди селото да се отбиете в дясно покрай стари обори. Внимавайте с избора, при дъжд е страшно неприятно-само джипове и тракгори могат. Ако имаш проблеми- 0885654939 петър Жеков. Успехи , а аз от 29 съм там!
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Колега препоръчвам ти да отидеш до Хасково и от там да тръгнеш за Харманли,Любимец и т.н.Защото си мисля че пътя Симеоновград-Харманли е в ремонт.
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”