Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Помощ за маршрут до Ивайловград
Модератор: Ачо ♣
- bgstan
- ще става разбирач
Помощ за маршрут до Ивайловград
Аз съм от Стара Загора .Искам да ходя с комания "рибари" на Ивайловград язовира. Моля помогнете за маршрут и как да слезна до язовира по що годе добър път.
Re: Помощ за маршрут до Ивайловград
Здравей колега, аз съм от пловдив но така като гледам ще ти кажа аз какво бих направил на твое място: Стара Загора -> Гълъбово -> Харманли -> Любимец - > Малко Градище -> След това по пътя надолу си караш и има един разклон на който ако продължиш направо отиваш във Дъбовец има хубави места там но пътя беше отвратителен затова по средата на пътя между градище и дъбовец има една отбивка на която хващаш надясно за Бориславци лошото е че по спомен там няма табела няма и как да го объкаш правиш десен завой на почти 150градуса) -> Бориславци -> Мслко Градище (тук имаш право на избор има една чешма в центъра вариант 1- преди чешмата в ляво отиваш на един доооооооста обширен каменист и чист бряг - дълбочината до 150 м не повече от 1.5 м; вариант 2 - подминаваш чешмата излизаш от селото и преди Бориславци преди гробищата в ляво отиваш на един залив на който има сравнително по голяма дълбочина и обикновенно държи риба ( всякаква ) и мисля че с това се изчерпвам ) И при двата варианта колата си е до теб. Дали към момента дава риба не мога да ти отговоря не съм ходил от 4 месца там.

- pachosz
- сериозен играч
Ст. Загора - Средец - Опан - Бяло поле - Васил Левски - Симеоновград - Харманли - Любимец - Лозен - Малко градище - Бориславци - Дъбовец - Ставри Димитрово. Ако не до Ст. Димитрово, като влезеш в Дъбовец след табелата веднага вдясно по един от двата черни пътчета, има хубави местенца, ама рядко са свободни. Като влезеш в черния път, вече е трудно да се обясни, ама все ше стигнете като сте на 500 м. от язовира някакси
Колегата ме изпревари
До дъбовец хич не е лош пътя, но от дъбовец до язовира си е гаден, ама нали сме рибари, кво да се плашим.
п.п. Предполагам ще ти преместят темата да не е в палатка и каравана

Колегата ме изпревари

- bgstan
- ще става разбирач
Този път от Ставри Димитрово до язовира хубав ли е ? Има ли гора?
- karadjov77
- ще става разбирач
Пътя до С. Димитрово е асвалт не много хубав но здрав път
А относно гората сянки няма никакви !!!
А относно гората сянки няма никакви !!!
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
Явно не съм се изразил правилно имах предвид за черния път след Дъбовец към язовира последно когато бях там преди забраната се опитах да слезна по него и не успях имаше ужасни коловози, казаха че били от камиони ... Сега може да са го оправилиpachosz написа: Колегата ме изпревариДо дъбовец хич не е лош пътя, но от дъбовец до язовира си е гаден, ама нали сме рибари, кво да се плашим.
![]()

- pachosz
- сериозен играч
Не са го оправили. То няма кой да го оправи, пак си е на ужасни коловози на места, и ако е валяло, не може да се мине никак. Като е сухо, трудно, ама се минава.
- bgstan
- ще става разбирач
Обадеха се авери и викат на плиткото да идем. Така ,че мерси колеги ако не риба поне пиянски снимки обещавам.
-
- новобранец
Колега,,,на плиткото вода не остана. На 21 и 22 водата падна с повече от метър и беше малко над колената на 70-80м навътре. Виж ако е почнала да се вдига може и да стане
- bgstan
- ще става разбирач
Стига ве ти ме разби. Ужасссссс.barim написа:Колега,,,на плиткото вода не остана. На 21 и 22 водата падна с повече от метър и беше малко над колената на 70-80м навътре. Виж ако е почнала да се вдига може и да стане
Абе дай да идем пък каквото такова!
Ще има малко цър пър .... некоя друга ракия и там подобни истории!
Тя рибата си е риба, ако се хване!
Ще има малко цър пър .... некоя друга ракия и там подобни истории!
Тя рибата си е риба, ако се хване!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Един приятел днес се върна от Ивайловград. Бяха там за седмица. Водата много бързо спадала и изобщо нямало удар(само за шаран говоря, иначе кефал и каракуда излизала). Моя съвет е да се преореантирате.
Водата наистина се качва и слиза рязко. Наблюдавах че повечето шаранджиий са се концентрирали от страната на Сеноклас и точно отсреща между Ешек тепе митничарското селище. Разтягаха като ненормални на 300м-400м и много често им сабирахме дънните и имаше разправии, понеже и от двата края шамандурите им бяха по средата на язовира. В момента пред Бориславци ловим много добри екземпляри костури(300г-800г) на жива рибка в близост до стълбовете в водата на дълбочина 2,00м-2,50м(ловим от лодка),на червей периодично излиза и каракуда между костура.(отговорът ми не е точно по темата, за което се извинявам на модераторите). Иначе маршрута ви е: Стара Загора - Симеоновград - Харманли - Любимец - с.Лозен- с.Мало Градище - и от там или продължавате към с.Дъбовец или се отбивате преди с.Дъбовец в дясно към с.Малки воден и с.Бориславци(тези последните две села са едно до друго).От мен НАСЛУКА
.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей Колега! понеже съм често там ,препоръчвам- Харманли за Маджарово, Долни Главанак- в ляво преди селото за Бориславци. През Бориславци към Малки воден, в края на селото-надясно по асфалт до язовира- там има уширение и черен път . Където намерите место, но може и преди селото да се отбиете в дясно покрай стари обори. Внимавайте с избора, при дъжд е страшно неприятно-само джипове и тракгори могат. Ако имаш проблеми- 0885654939 петър Жеков. Успехи , а аз от 29 съм там!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега препоръчвам ти да отидеш до Хасково и от там да тръгнеш за Харманли,Любимец и т.н.Защото си мисля че пътя Симеоновград-Харманли е в ремонт.