Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Побоят над таранките
Побоят над таранките
Здравейте колеги,
викам да пусна първия си репортаж във форума.
Та така - В Бургас съм от известно време, а тука района хич да не е по измрежен и ходя от време на време на Порой да поцъкам таранки, баби и други подобни.
Днес пристигнах към 7.30, подредих сергията и ги почнах. Един приятел имаше с мен но рано, рано изчезна по работа. И останах сам срещу рибите. Ми зор си беше. Накрая физически се уморих
Захраних и ги почнах на една плувка и един фидер. Даже и една дънна на косъм бях хвърлил, че за миг забравих къде съм и си представях голямия амур дето не мога да го извадя щот ме мързи да разпъна кепа. Резултата към 13.00 като си тръгнах беше към 11 кила таранки, повечето дребни и няколко баби или перки ( хич не се и опитвам да ги различавам) по около 500 грама дето излязоха на фидера. Та даже едната се беше зашила на дънната на косъм с 3 царевици и повдигач. Лакомията е лошо нещо еи.
Риболова протече в супер темпо. Първо почнах с валгери и телеспок за плувка ама нещо скъса основно 0.16 и извадих директния че не ми се привързваше цяла линия. Повечето ми такъми не съм ги взел и лових с въдици дето хич не са даже и среден клас, ама добре се представиха.
Имам и няколко снимки от телефона но не знам как да ги кача.
Всичката риба е пак там, да има и задруг път.
Има особености този язовир но като помислиш малко и е голяма сеч. Много плевелна риба има и май освен кустур друг хищник няма та си е лудница.
Ако някой му се занимава да ми обясни как ще каза и снимки.
Айде със здраве
викам да пусна първия си репортаж във форума.
Та така - В Бургас съм от известно време, а тука района хич да не е по измрежен и ходя от време на време на Порой да поцъкам таранки, баби и други подобни.
Днес пристигнах към 7.30, подредих сергията и ги почнах. Един приятел имаше с мен но рано, рано изчезна по работа. И останах сам срещу рибите. Ми зор си беше. Накрая физически се уморих
Риболова протече в супер темпо. Първо почнах с валгери и телеспок за плувка ама нещо скъса основно 0.16 и извадих директния че не ми се привързваше цяла линия. Повечето ми такъми не съм ги взел и лових с въдици дето хич не са даже и среден клас, ама добре се представиха.
Имам и няколко снимки от телефона но не знам как да ги кача.
Всичката риба е пак там, да има и задруг път.
Има особености този язовир но като помислиш малко и е голяма сеч. Много плевелна риба има и май освен кустур друг хищник няма та си е лудница.
Ако някой му се занимава да ми обясни как ще каза и снимки.
Айде със здраве
-
golden-retriever
- научил се да хвърля

Re: Побоят над таранките
Браво колега ! Скъсал си ги ! 
та ги е прекъснал чак..golden-retriever написа:Браво колега ! Скъсал си ги !
-
cucko
- разбира нещата

Пак добре, че си се отървал от баби!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Счупил си ги. 
-
ProfiLER
- научил се да хвърля

отваряш например http://kachi-snimka.info/ после Browse....намираш снимката която искаш да качиш , избираш я и ти се зарежда пътя на снимката в едно прозорче..после за да я прикачиш натискаш стрелката под това прозорчеmonopola написа:Ако някой му се занимава да ми обясни как ще каза и снимки.
снимката вече е прикачена и ти вади няколко адреса, използвай втория адрес като го копираш.
отваряш си темата( и от изброените по-горе ..quote, code ,list [*] ) и избираш на "img" ..
така в скобичките пействаш адреса и снимката е готова
давам ти пример как трябва да изглежда само накрая двата ++ трябва да ги няма

надявам се да съм бил достатъчно подробен и ясен.
Успех!

- ivalpetkov
- разбира нещата