СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Мнение от snegk »

Днеска се одбих в един магазин в Бургас и там ми казаха,че вчера са извадели 1,5кл.щука в Слънчев бряг.Намен толкова ми трябва и аз на реката,хвърлях на три вида монтаж на дъно,натапа с две куки и тежко олово и на тапа с една кука с леко олово,но за 6 часа нищо.Нито един удар.В магазина казах,че има щука на мандрата,ако някой знае нещо да каже?УСПЕХ :lol:
Аватар
РибаР
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РибаР »

Аз също съм чувал такива слухве ама :roll: май са си слухове. Иначе ако се зариби мандрата с Щука мисля че ще се развива добре.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Няма вече риба там.Всичко икараха с мрежите.Есентта бях на рекичката там и въобще не се обади,интересното обаче беше че един дядо изкара змийорка дълга над метър.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

2 са случаите тази година да се изкара щука от Мандрата... и за реката в слънчев бряг е бил прав колегата... доста щуки се изкараха оттам тази зима. В Мандра все още има много риба, но е татално наплашена...няма как да се излови рибата в тоя водоем... кофти е че спират миграцията на рибите по реките напролет тия малоумни мрежари.
Клавиатура риба не лови!!!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Бях свидетел как на приливниците на Мандрата един от братята роми хвърлящи серкмета извади щука около2-3 кила и поне още две паднаха при следващите хвърляния.А миналият петък пазача на паркинга където си държа колата казе че на грудовската река до някаква мелница или нещо такова не разбрах точно извадил 4 щуки на рязана червенопрека.
Аватар
РибаР
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РибаР »

Бях свидетел как на приливниците на Мандрата един от братята роми хвърлящи серкмета извади щука около2-3 кила и поне още две паднаха при следващите хвърляния.А миналият петък пазача на паркинга където си държа колата казе че на грудовската река до някаква мелница или нещо такова не разбрах точно извадил 4 щуки на рязана червенопрека.
Ribarina, от страната на Мандрата ли ги хванаха или след приливниците- така наречените Дупки ?
blesnar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

блесни и воблери

Мнение от blesnar »

колеги бихте ли ми препоръчали блесни и воблери за реката в слънчев бряг.лятото сам там на почивка и смятам да ходя там за щука.моля ви се помогнете в избора :lol: :lol: :lol:
Miron
новобранец
новобранец

Мнение от Miron »

А знаете ли от кога се разбра ,че в реката на слънчев бряг има щука???
Миналото лято удряше предимно около обяд!
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Знаете ли оная река,дето минава покрай Обзор?Тя е нещо подобно,обаче не съм сигурен дали има риба,дайте малко инфо.Ами онази малка река,дето се влиза в морето на плажа на Иракли?Последния път даже не се вливаше,беше станало нещо,като язовирче-от едната страна то,а от другата морето и последата пясък.Имаше стотици метри от плажната ивица,покрити с плоски камъни,изхвърлени от морето.Та питам за тея реки.Ами за Ахелой,близо до устието да знаете нещо?За тая на слъчев бряг не се сещам добре,но ми се блъска някъде в главата,май се минава по мост над нея...нещо такова. :oops: Давайте инфо!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
snegk

Мнение от snegk »

КАМБА има 3 пътя с 3 моста няма начин да не минеш през нея.А за колега та БЛЕСНАР на мепс блесни,воблери,но си вземи много резерва,че има много закачки,а риба почти няма.. :lol:
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

КОЛЕГА ИМА МНОГО ОПАСНИ ЩУКИ ТАМ НА СЪНИТО ОБАЧЕ ЛЯТОТО СЕ ВЪРТЯТ НА ПЛАЖА И СА ЖЕНСКИ ВСЯКО ЛАТО СЪБАРЯМ 2 - 3 НЯКОИ ГОВОРЯТ И ЧУЖДИЕЗИЦИ :lol: :lol: :lol:
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Не знам как му викат на мястото.Това е точно на приливника.Водата от шлюза пада долу и те хвърлят серкметата там.И вадят сериозни риби.
Миналото лято на Слънчев Бряг на реката искаха пари за да хващаш.
По миналото лято извадих една дребна щука.Тази зима КАПО.всичко е обрано.
Чувам че още предиса я изпуснали от някакъв развъдник предназначен за хотелите,незнам нищо друго.А в тази река се въдят страхотно големи таранки и змийорки.Бях свидетел как извадиха змийорка над метър и поне 10 таранки от кило на горе.Човека беше ходил всеки ден,цяло лято,хвърлял захранка и есентта когато ходих за щука там той хвана доста нещо
Аватар
РибаР
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РибаР »

Мерси - Ribarina за инфото. Наистина под самия мост след шлюзовете е доста дълбоко и аз също съм виждал там големи риби, но явно са наплашени както и Local споменава за това.
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

лятото щуката се хващаше на разлятото устие на Хаджийската Река, точно преди да се влее в морето, където има много папур, зимаше най-много на обед при 35-40 градуса жега, имаше периоди "хвърляш вадиш", повечето бяха до кило ама има и по-големи, а там няма място за спининг само на рибка с тапа и дънно олово за силно течение, работих на С.Б. лятото и сам хващал :) едни на плаж, други и те ама с въдици и фатат щука :D
merlin
новобранец
новобранец

Мнение от merlin »

С мрежите много трудно хващат щуки . Там има и бабички по 6 7 кг ; но не ги търсите редовно .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”