Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение за среща на годината
Модератор: sapuna
- ribarq
- сериозен играч
Предложение за среща на годината
Предлагам на всички почитатели на саита нариба.сом както и на всички рибари (начинаещи и напреднали ) да направим едно сабиране за 2007 година на някои язовир и да обменяме опит (кои какво такъми ползва, за каква риба ходи , и др.) чакам предложения за датата и мястото ! има много язовири на които да отидем за това не конкретизирам някои ! а мисля че кам края на август месец ще е наи добре(това е само предложение , нека да има и други такива )
хич да не е ще си спретнем един хубав питник
Ако има желаещи нека пишат !мисля че е една добра идея !

- barutchiata ©
- Администратор
- ribarq
- сериозен играч
Мисля че имаме време и най-вече воля за това , ако има и други който смятат че биха могли да дойдат на едно такова сабиране ,защото не всеки може да намери средства примерно да напъни резервуара си с бензин и да напълни багажника си с провизий за няколко дниbarutchiata написа:Добра идея,обаче е доста мащабна и ще иска много добра организация![]()

- barutchiata ©
- Администратор
Жребчево е добро място
Жребчево е добро място риба има е малко е далечко от София амааа
Жребчево и Овчарица са добри аз сам ЗА Жребчево
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
няма да е лошо ако това се съчетае с организирането на някакъв граждански комитет против бракониерите, да вземат да се стряскат малко .... ако има по-голяма координация между риболовците и да се оказва повече натиск върху горските да си вършат работата ще почнат да се променят нещата ... как тъй тука в София толкоз рибари и никой не му се занимава с това ? то все от някаде трябва да тръгне... ако ще е само за "обмяна на опит" то тва е вятар работа, с извинение за колегата, нали форума е за обмяна на опит, та опитвам се да променя малко идеята на това предложение, мнения !!!
-
- кандидат преподавател
- петър власев
- разбира нещата
хмммммммм чудна идея се заформи тука
аз предлагам и друго
датата ,която се уточни да си остане и за предходните години
може само мястото до се сменя, като в началото на всяка година фиксо да пуска анкета за новото място на срещата
все пак живеем в различни региони а по този начин всеки още от януари ще се готви и ще знае къде ще е голамото мамбо

аз предлагам и друго
датата ,която се уточни да си остане и за предходните години
може само мястото до се сменя, като в началото на всяка година фиксо да пуска анкета за новото място на срещата
все пак живеем в различни региони а по този начин всеки още от януари ще се готви и ще знае къде ще е голамото мамбо

я чувствась себя очен хорошо
- ribarq
- сериозен играч
Re: Жребчево е добро място
Аз съшо съм за Жребчево ....а колегата АНГЕЛ 123 е прав Най-добре датата да е след забраните!Gan4eff написа:Жребчево е добро място риба има е малко е далечко от София амааа