Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

кълве ли по факийска
Модератор: Paublo_Eskobar
- gogobogo
- кандидат преподавател
кълве ли по факийска
колеги от бургас някой може ли да сподели някаде по факийска вади ли се риба че ми се ходи а последните два пъти като ходих там бяха провал
- Local
- учете се от него
Всички се оплакват от факийска че не дава, най-прясната ми информация е от неделя... колеги се върнаха пълно капо, а иначе са доста добри риболовци. Вадят пясък нагоре над Зидарово и реката е много мътна , направо кална , може би това убива апетита на рибата + променливото време и маловодието.
Клавиатура риба не лови!!!
кълве ли по факииска
в неделя бях на драчево.хубаво време и много риба.на малка рибка на плувка 13 кефала 20-25см.вземаше предимно преди обяд.имаше и други колеги.те също имаха слука.
-
- и господ не е толокова добър
MASTA минаваш през Драчево хващаш пътя за Габър,Зидарово след като излезеш от Драчево караш по асвалтиран път,но ес много дупки.След няколко километра ще видиш едно расклонение,ако хванеш десния път щете закара на реката и от там нагоре и надоло докато си избереш място.Ако тръгнеш по левия път той е за Габър но движи по самата река,има известн учстък от пътя е черен но е песъчлив исе менава.Аз минавам с аудито нормално.За рибата питай ЛОКАЛЧО той е запознат.