кълве ли по факийска

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

кълве ли по факийска

Мнение от gogobogo »

колеги от бургас някой може ли да сподели някаде по факийска вади ли се риба че ми се ходи а последните два пъти като ходих там бяха провал
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Всички се оплакват от факийска че не дава, най-прясната ми информация е от неделя... колеги се върнаха пълно капо, а иначе са доста добри риболовци. Вадят пясък нагоре над Зидарово и реката е много мътна , направо кална , може би това убива апетита на рибата + променливото време и маловодието.
Клавиатура риба не лови!!!
babakita
новобранец
новобранец

Мнение от babakita »

факиска не започва от зидарово от драчево нагоре дава добре на рибка излизат добри кефали
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

продсто адски много ми се ходи някаде по реките че с този костур на канала вече ми писна.то само ви разпитвам ама да знаете как е положението на грудовска.и искам да ви питам освен кефал друга речна риба има ли на факийска
toko1968
новобранец
новобранец

кълве ли по факииска

Мнение от toko1968 »

в неделя бях на драчево.хубаво време и много риба.на малка рибка на плувка 13 кефала 20-25см.вземаше предимно преди обяд.имаше и други колеги.те също имаха слука.
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

ей колега как ме зарадва още в петак съм там само ако може да ме упътиш каде по точно да отида около драчево ще съм ти мнго благодарен.благодаря ти предварително
Аватар
РибаР
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РибаР »

колега toko1968 , на белевичка ли го ловиш кефала? Аз неделя пробвах на бял червей, но само дребосък 10-15 см. :oops:
MASTA
новобранец
новобранец

Мнение от MASTA »

хм обяснете по добре мястото край драчево там несам бил , много ли се ходи пеш гледам на картата ама неми е яасно аз ходя предимно на раков дол . До Зидарово преди него има само червеноперка и то ако не е минал някой рано сутрин със серкмето от селото ,тук там някоя белевичка
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

MASTA минаваш през Драчево хващаш пътя за Габър,Зидарово след като излезеш от Драчево караш по асвалтиран път,но ес много дупки.След няколко километра ще видиш едно расклонение,ако хванеш десния път щете закара на реката и от там нагоре и надоло докато си избереш място.Ако тръгнеш по левия път той е за Габър но движи по самата река,има известн учстък от пътя е черен но е песъчлив исе менава.Аз минавам с аудито нормално.За рибата питай ЛОКАЛЧО той е запознат.
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

а дали знаеш дали дава нещо там на тези места оноло драчево за които разправяш.и наистина ако може Локал да даде някакво инфо ще сме му много благодарни явно е добри запознат с реките около Бургас
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

За това място по десният път чувам много добри работи,от няколко седмици се каня да ходя там но все не мога да си намеря хора за речен риболов.Всички искат да ловят костур на канала в Новоселци.Тази седмица ще гледам да отида
MASTA
новобранец
новобранец

Мнение от MASTA »

Вторник ще обиколя да видя как е положението по реката , дано да имам успех предния пат само се разходих :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”