Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Партия на Българските Риболовци
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Партия на Българските Риболовци
Колеги, струва ми се, че е крайно време да се организираме! Тривиалните сдружения и клубове, в които сме се обособили по 5, по 10 човека риболовци, не могат да ни дадат сигурност, надежда и възможност за борба с противориболовните прояви!
Мисля в тази тема да обсъдим перспективата за създаване на Партия на българските риболовци, която като юридическо лице ще има добри средства за защита на правата ни като риболовци и граждани !
Вие сте на ход ...
Мисля в тази тема да обсъдим перспективата за създаване на Партия на българските риболовци, която като юридическо лице ще има добри средства за защита на правата ни като риболовци и граждани !
Вие сте на ход ...
Никога не пия карал!

-
- ще става разбирач
Re: Партия на Българските Риболовци
Може би трябваше да спомена няколко точки, които да бъдат основата на програмата на такава партия, но ми се искаше да чуя мнения като цяло. Иначе предполагам ще се съгласите, че от подобна партия определено има нужда. Важни въпроси като опазването на околната среда, борбата с бракониерството, борбата с корупцията в сферата на нашето хоби, могат да бъдат поставяни пряко пред правителство и изпълнителни органи, само ако са инициирани по юридическа линия.
Никога не пия карал!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз също, идеята е доста добра, и наистина се надявам да се обсъди и осъществиstich написа:Бих бил горд член на такава партия!

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нищо против колега ама предпочитам да съм си независим. Политиката в България е мръсна дума, който е влязъл в нея все се омаскарил 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хех...по-скоро - който е влезнал, все е топнал пръстче в кацата с мед.dako71 написа:...Политиката в България е мръсна дума, който е влязъл в нея все се омаскарил

Можем да направим коалиция с ловците, че проблемите са еднакви.

Ако всички рибари и ловци, както и техните семейства и роднини гласуват за "партията ни" - изборите са ни в кърпа вързани!

...пък и защо да се ограничим само до "опазването на околната среда, борбата с бракониерството, борбата с корупцията в сферата на нашето хоби", а не да станем управляваща партия...

Организацията ще е лесна, имаме хора във всеки град, лесно ще се изградят структурите...само трябва да си измислим по-сериозно име.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А защо друго име ? БРП (Българска риболовна партия) си казва всичко
Не можеш да сбъркаш за какво ще се бори в политиката 

-
- сериозен играч
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
stich написа:Бих бил горд член на такава партия!

Аз съм твърдо ЗА с 2 ръце и 2 крака 

И аз съм за. Но ми се струва по добре да е Неправителствена организация. Ако се въведе членски внос и се събират достатъчно пари, може да се водят дела и разследвания за злоупотреби с власт. Все ми се струва че най - много куца контрола.
Ако се подходи сериозно такава партия МОЖЕ ДА ЗАБИЕ ПРЪТ В КОЛЕЛОТО НА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ПРЕПИТАВАТ ОТ БРАКОНИЕРСТВО (но занимаваща се с проблемите на НАС рибарите които си плащат билетите и НЕ ПОЛУЧАВАТ НАСРЕЩА НИЩО .Занимава ли се и с политика МЕРСИ
-
- ще става разбирач
Колеги, имаме нужда от такава партия, едва ли някой ще го отрече! Засега съм пуснал темата само, за да обсъдим първично нещата. Лято е, много от нас са в отпуски, министерства и държавни учреждения също излизат, така че, към действия ще се премине едва наесен. Трябва да обмислим добре нещата, защото сигурен съм ще срещнем сериозен отпор, бракониерите са много по-добре организирани от нас, и имат много по-сериозни лобита навсякъде! Има хиляди хора в тази държава, които изхранват себе си и семействата си с бракониерство. Природата ни е в окаяно състояние и т.н. Има върху какво да работим
....

Никога не пия карал!

-
- научил се да хвърля
много добра идея но по-добре да бъде с неполитическа ориентировка за да иска всеки независимо от политиеските си виждания да иска и да може да бъдед член на тази организация ,а така ще имаме много силно лоби за да защитаваме и постигаме нашите интереси