Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жега...
-
- ще става разбирач
Жега...
Ветеринарна лечебница-

Ето тази гума не се спука, докато стигнем до прекрасния водоем край село Крън, казанлъшки вилает-

Въпреки дългият път, около осем минути, пристигнахме рано сутринта, когато птичките пееха в захлас, а рибата тихо им пригласяше. Жътвари прегърбени плевяха черния мак, а кравите мирно пасяха в току-що покълналата нива с марихуана. Захласнат в тази идилична картина, не видях двата петела, които сега кротко омекват в къркорещата вряща водичка...
Тази шахта с дръвцето не знам защо са обърнати така-

На следващите две снимки ви предлагам да се включите в една игра- който познае коя патка е моята, ще получи препарат срещу косопад-

Но да преминем към съществената част, риболова. Ето го и красивия пейзаж, плод на милиони години деформации на земната кора-

Ето и моите рибоуловяващи средства-

Ама голяма жега, згоряхме, ей ме почти сварен-

В резултат на усилията ми, въпреки упоритото нежелание на рибата да опита няколкото вида стръви на Марсело ван ден Енде и сие, честта да ми позират имаха няколко шарана и каракудки-

Чувствайки се като току-що свалени от огъня компоти, събрахме сергиите и поехме към домашната прохлада на климатиците
...

Ето тази гума не се спука, докато стигнем до прекрасния водоем край село Крън, казанлъшки вилает-

Въпреки дългият път, около осем минути, пристигнахме рано сутринта, когато птичките пееха в захлас, а рибата тихо им пригласяше. Жътвари прегърбени плевяха черния мак, а кравите мирно пасяха в току-що покълналата нива с марихуана. Захласнат в тази идилична картина, не видях двата петела, които сега кротко омекват в къркорещата вряща водичка...
Тази шахта с дръвцето не знам защо са обърнати така-

На следващите две снимки ви предлагам да се включите в една игра- който познае коя патка е моята, ще получи препарат срещу косопад-

Но да преминем към съществената част, риболова. Ето го и красивия пейзаж, плод на милиони години деформации на земната кора-

Ето и моите рибоуловяващи средства-

Ама голяма жега, згоряхме, ей ме почти сварен-

В резултат на усилията ми, въпреки упоритото нежелание на рибата да опита няколкото вида стръви на Марсело ван ден Енде и сие, честта да ми позират имаха няколко шарана и каракудки-

Чувствайки се като току-що свалени от огъня компоти, събрахме сергиите и поехме към домашната прохлада на климатиците

Никога не пия карал!

-
- новобранец
Re: Жега...
Колега какви са таксите за риболов.
-
- ще става разбирач
Пет лева вход на човек, шарана е 4 лв килограма, каракудата не се плаща. Има и хубави амурчета
.

Никога не пия карал!

- danev69
- сериозен играч
Здрасти,колега. Твойта патка е тази с перушината под опашката/вгледай се и ще видиш,че е така/
Поздрави за излета. Много красиво местенце.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- fossa
- научил се да хвърля
Добро сваряване се е получило.Твойта патка я няма на снимката. 

Здравей колега, твоята патка, е тази която, е винаги с теб,кадето и да отидеш. 

-
- ще става разбирач
големилиса амуритеSaxon написа:Пет лева вход на човек, шарана е 4 лв килограма, каракудата не се плаща. Има и хубави амурчета.

-
- ще става разбирач
Амурите са до 2 кг, поне аз такива съм виждал, но пазачите казват, че имало 3, дори 4 килограмови 

Никога не пия карал!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добро излетче с уловена риба, ама много жега бре 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;