Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак из дупките
Пак из дупките
Днес отново в състав аз,Камата и Чушката,решихме да пробваме една друга баластриера - на Горна Махала.Сутринта ни посрещна уникален порой и просто не му се виждаше края.Все пак потеглихме с надеждата,че няма да вали цял ден.За щастие така и стана.Та успяхме да хванем някое рибе.Целта ни бяха линовете,но хванахме само дребни,които пускахме с молби да викат дедовците,но така и не ни чуха.Основно излизаха бабушки,като между тях изкарахме и 2-3 каракуди.Оръжия - директни ( 5 и 6 м. ) , захранка - мvde expo + гранула сенсас пелет клуб 8 мм.Стръв - бял,торен и хляб.Бабите и линчетата взимаха на бял и хляб, каракудите дойдоха на торен.В началото слънчаците се опитаха да ни скъсат нервите,но успяхме да ги отсеем.Благодарни сме най-вече,че не валя толкова много,колкото очаквахме и каквито бяха прогнозите.Отдавна не бяхме ходили там,та незнаехме нито как се е изменила дупката,нито местата.Ето и някое снимче :

Не набарахме едрите линове,но ще продължим да ги търсим.Това е за сега,поздрави и наслука.

Не набарахме едрите линове,но ще продължим да ги търсим.Това е за сега,поздрави и наслука.

TICA FAN
Re: Пак из дупките
Ама друго си е рибите да са гарнирани в зелено 

Да подчертая,това не е магданоз.rumci написа:Ама друго си е рибите да са гарнирани в зелено

TICA FAN
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Супер сте.Аз днес го играх кръводарител,демек храних комарите на Песнопойските дупки
Само дребни бабки излизаха и нищо свясно
Сонка, тези дупки не ги ли разбиха да вадят пясък.Като съм минавал от пътя се виждат машини 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- фен клуб-скобар
Брава, брава. А тия дето сте ги фанали, тва ли са червеноперки, че гледам очите са им по ярки пък и перките.
Арен улов.
Арен улов.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Дека,има доста машини и бачкат здраво.Ако продължават в същия дух,нищо чудно скоро да ги разбият.Честно казано,доста се е изменила от както я помня.Все още обаче се среща по-някое добро местенце.dekata написа:Супер сте.Аз днес го играх кръводарител,демек храних комарите на Песнопойските дупкиСамо дребни бабки излизаха и нищо свясно
Сонка, тези дупки не ги ли разбиха да вадят пясък.Като съм минавал от пътя се виждат машини
Бабушки са.Червеноперките са с по-светли ( жълтеникави ) очи.Освен това,гръбната им перка е по-назад,почти на едно ниво с аналната.Там преди време съм хващал и червеноперки,но днес си бяха само баби.vlado-fidera написа:Брава, брава. А тия дето сте ги фанали, тва ли са червеноперки, че гледам очите са им по ярки пък и перките.
Арен улов.
TICA FAN
-
- сериозен играч
Браво на групата.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
дРУГИЮТ ПЪТ ПА
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- сериозен играч
Супер риболов

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..