Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: Инфо за Копринка
Някой няма ли да напише нещо ново за язовира. Имам чувството че не съществува вече.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Още е пълен догоре
.....аз не съм ходил скоро на излет там но инфото е че не дава 

Днес бях на Сахране многослабо . Преятелите бяха от предишна та вечер бяха хванали 10 червеноперки изовира е почнал да пада
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Много е зле значи още.bori4ev написа:Днес бях на Сахране многослабо . Преятелите бяха от предишна та вечер бяха хванали 10 червеноперки изовира е почнал да пада
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Бомба се е язовирът - залези, комари, тази пролет отлична популация, а от гледна точка на риболова, в петък вечер за 45 мин. спининг една щучка 600-700гр. и две костурчета по 200-250 гр.
А в кой район е станало това?
Информацията ми е от 16-18 юли, бяхме в гората от страната на с.Виден, язовира беше много пълен, даваше слабо като за три дни на дъно, въпреки многобройните видове стръв нищо не помръдна, а на плувка излизаше основно червеноперка и костур, рядко каракуда и кефал и много дребни щукички и бели рибки, които естествено се пускаха обратно. Но имайте на предвид, че ние сме без лодка, ловим само от брега. На слука
На дунавския.
колеги още ли е толкова пълен язовира
Язовира почна да пада нормлно
Как е ситуацията? Интересува ме къде може да се лови на фидер? Познат ми каза, че бреговете от север били много обрасли.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=29531Osi написа:Как е ситуацията? Интересува ме къде може да се лови на фидер? Познат ми каза, че бреговете от север били много обрасли.
-
- научил се да хвърля
Kъдето свършва бора на копринския след него и под него мисля че е добре.Аз бях миналата седмица на ''ТополитЕ'' в началото и забелязах доста хора там. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
-
- учете се от него
Тук(червената ивица на картинката):Osi написа:Как е ситуацията? Интересува ме къде може да се лови на фидер? Познат ми каза, че бреговете от север били много обрасли.

вади ли се щука на копринка?