Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Телескопи SIWEIDA
Модератор: sapuna
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Телескопи SIWEIDA
Колеги,някой ползва ли нещо произведено от братските руско-китайски народи носещо марката SIWEIDA.Ето тук
http://fishingshop-pike.com/products.ph ... &subcat=25
има директни телескопи на някакви символични цени.Дали си заслужава да купя един такъв .....просто искам да пробвам риболов с директен,който досега не практикувам и ако не ми хареса,просто да зарежа пръчката в някой ъгъл без всякакви угризения.
има директни телескопи на някакви символични цени.Дали си заслужава да купя един такъв .....просто искам да пробвам риболов с директен,който досега не практикувам и ако не ми хареса,просто да зарежа пръчката в някой ъгъл без всякакви угризения.
-
- фен клуб-скобар
Re: Телескопи SIWEIDA
Щом ти трябва евтина пръчка винаги можеш да идеш в някой магазин да я пробваш на живо- ей така за пробата и ако ти е кев си я вземи. РАзлика между марките почти няма.
п.п.- иначе много хубав сайт
http://fishingshop-pike.com/details.php ... subcat=107 
п.п.- иначе много хубав сайт

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Не че нещо ама тоя сайт си е направо бракониерски има мрежи,тапи за мрежи и кви ли не приспособлния още

Зависи , имат и прилични , имат и много гадни дирекнти ! Иначе не е толкова лоша като марка !tsvetkoff написа:Колеги,някой ползва ли нещо произведено от братските руско-китайски народи носещо марката SIWEIDA.Ето тук
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Siweida telecarp 3.60 3 lbs. Това имам аз... красива и добре сложена пръчка.. Все още девстена-чакам и сефтето с някое хубаво рибе...
Разглеждал съм ги в магазина им в Бургас. Пръчките изглеждат читави, с добро качество. Даже мислих да си вземам телеспиниг ама ме разубедиха. Телеспинингите не били за предпочитане
За макарите имам наблюдения само за един модел, мисля че е най-скъпата спинингова за 55 лв - не ми хареса, все едно са забравили да я смажат преди да я затворят 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Извинявам се. че пиша в темата на колегата, но да споделя и аз нещо за тази марка.
В събота бяхме на риболов и си счупих 4 метровия телемач. Счупването стана при хвърляне. Ползвам го за плувка, като в момента беше монтирана 4 грамова. Взел съм го за 70 лв.
Преди това, за да сме на сянка си бях придърпал шатрата до водата и при едно засичане я поодарих в горната тръба, но не беше силно. Нямам идея дали това е основната причина, но счупването стана след около 20 премятания.
По принцип не бях привърженик на карбоновите въдици, но вече всичките са ми такива. Та искам да попитам някой с повече опит с "гръмоотводите" - нормално ли е да се чупи по този начин или телемача си е бил дефектен?
Ето какви са последствията

В събота бяхме на риболов и си счупих 4 метровия телемач. Счупването стана при хвърляне. Ползвам го за плувка, като в момента беше монтирана 4 грамова. Взел съм го за 70 лв.
Преди това, за да сме на сянка си бях придърпал шатрата до водата и при едно засичане я поодарих в горната тръба, но не беше силно. Нямам идея дали това е основната причина, но счупването стана след около 20 премятания.
По принцип не бях привърженик на карбоновите въдици, но вече всичките са ми такива. Та искам да попитам някой с повече опит с "гръмоотводите" - нормално ли е да се чупи по този начин или телемача си е бил дефектен?
Ето какви са последствията

-
- вече хвърля и на тежко
колега аз съм си взек една пръчка на 3,60 и втори сезон карам със нея ,също и две макари и за тях мога да кажа същото добри са втори сезон ги въртя и съм доволен,а колегата с мача 100% съм сигорен че си го пукнал при удъра