Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов и още нещо на язовир Ивайловград 2 серия
Re: Риболов и още нещо на язовир Ивайловград 2 серия
Ако всеки си почиства мръсотията няма да е такова положението по язовири и реки.15 минути почистване и 1 лв за чували.
супер сте изскарали браво

пазете природата чиста.....
Баце какво да ти кажа,просто едно страхотно,невероятно и прекрасно,а те стенаха три. 

Хубав репортаж, колега!Също така моите поздравления за събрания буклук.Ако не бяхме единици, нямаше да е толкова мръсно, както каза някой колега по-горе.
Така, рибата не кълве на Ивайловград поради следната причина, на яз.Кърджали ще правят ремонт и водата трябва да се смъкне с 20 метра, сами можете да си представите какво количество вода е това.Яз.Кърджали го източват може би всеки ден, Студен кладенец го пускат също и буфера се оказва Ивайловград.Водата на повърхността може и да е топла, но надолу нещата са различни.Както бях писал и в моя репортаж, за същния язовир, от Студен кладенец идва ледена вода, това го видях с очите си, по скоро го усетих с краката си
.Може би когато нещата с водата се нормализират ще тръгне и рибата.
Така, рибата не кълве на Ивайловград поради следната причина, на яз.Кърджали ще правят ремонт и водата трябва да се смъкне с 20 метра, сами можете да си представите какво количество вода е това.Яз.Кърджали го източват може би всеки ден, Студен кладенец го пускат също и буфера се оказва Ивайловград.Водата на повърхността може и да е топла, но надолу нещата са различни.Както бях писал и в моя репортаж, за същния язовир, от Студен кладенец идва ледена вода, това го видях с очите си, по скоро го усетих с краката си

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Абе хора страхотно сте си изкарали ,ама защо каните Минчо на вашата маса ???:drinkers:И както винаги се получава събрахме се с колегите до нас и стана интересно

Супер почивка,поздравления.
хахахха
Минчо е без грешка.Щом го познаваш дай инфо дали са хванали нещо
Минчо е без грешка.Щом го познаваш дай инфо дали са хванали нещо
Ами нищо особенно не са хванали.Няколко едри каракуди и толкоз.Но вие щом си имате лодка, и ако идвате пак към яз.Ивайловград ви давам инфо че в момента костура взема като бесен на жива рибка в близост до стълбовете които са в водата(в дясно от вашия бивак).Колегата се върна вчера с 27кг. все класни костури и една бяла риба.
ЕЕЕ екстра.Много добре.На влачене излиза ли нещо?Мерси за инфото.Като се засечем по некой язовир ше пием по едно 

-
- ще става разбирач
супер излет сте направили.
На влачене е хванал 2 малки сомчета и си ги е пуснал. А ако ходите пак към Бориславци ми пишете на ЛС. Там сме наели една къща в самото начало на селото и каквото и да ви трибва можем да помогнем(фризери,вода и тн.). Ако съм там разбира се, че сега ще съм малко ангажиран за няколко месеца и не се знае кога ще си отделя време. Аз между другото също бях на язовира в петъка когато бяхте и вие.Доидох към 10:00 с един Мерцедес Спринтер и спрях в ляво от вас(за да пазя место за Минчо) забраха ме с една лодка и след това си тръгнах към 16:30 поради ангажименти, иначе щях да остана.Обадете се все пак ние все там ходим лято,зима
Колега 27кг костури ТИ на аватара си с 30рибиborandri написа:Ами нищо особенно не са хванали.Няколко едри каракуди и толкоз.Но вие щом си имате лодка, и ако идвате пак към яз.Ивайловград ви давам инфо че в момента костура взема като бесен на жива рибка в близост до стълбовете които са в водата(в дясно от вашия бивак).Колегата се върна вчера с 27кг. все класни костури и една бяла риба.

Правилно,някой още гонят килограми и буркани.Той и костура ще свърши.
Задължително ще ти пиша като ходиме към Бориславци.В най лошия случай септември сме там надявам се и по рано стига да остане свободно време.Много поздрави на цялата компания