Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери панчереево
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Бракониери панчереево
То да бяха само Мангалите (Латино - Българи) ... То проблема е че има и достатъчно от Българите с Джипси Манталитет...
За да бъдем по красноречиви към тази сган... Не биха ме вбесили толкова ако ловяха на 10 въдици... Ама да пускат мрежи... Определено не ми допада... А то каква почивка е това като ги гледаш се нервираш повече отколкото като си в Някое задръстване в София и закъсняваш за бизнес среща...
Няма оттърване от сганта... май..май ще трябват по-сериозни методи...

За да бъдем по красноречиви към тази сган... Не биха ме вбесили толкова ако ловяха на 10 въдици... Ама да пускат мрежи... Определено не ми допада... А то каква почивка е това като ги гледаш се нервираш повече отколкото като си в Някое задръстване в София и закъсняваш за бизнес среща...
Няма оттърване от сганта... май..май ще трябват по-сериозни методи...

Да не си ловил и ти на парашутke4o написа:...но е факт че малко по надоло хванах доста повече от тях![]()
не смятам че е чак такова провинение тоя тип бракониерство...да разливаха канчета с хлорна вар или да хвърляха мрежи да...ама за 10 оклея ......

Горното беше ебавка, но за второто ти изречение грам не съм съгласен.Все пак, ако не беше бракониерски метод нямаше да е забранен от закона нали? И не е въпроса в десетте уклея, ако примерно хванат шаранчета кво? Скоро горих парашути на Панча, май пак ще има наказателна акция скоро.
п.п. По един

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Колеги ,аз пък вчера гледах ; хоби тв ; Кремена мисля че,беше и едно младо момче Красимир участникат рибар . Предаването беше на баластриерата на Зимница . Операторът засне рано сутринта как як ,мургав ,млад мангал свободно си вадеше мрежата .Свободно и видимо доволен си я вадеше в гумената лодка .Мислите ли че ,те ще вземат някакви мерки като при всичко го имат и документирано ??????? Едва ли. Важното е че,те показаха как се бърка захранка ,как се ловят няколко бабушки вместо да коментират повече това или по -обстойно да разкажат например за самия водоем .Мен например това много би ми помогнало тъй като се прибирам в България за месец само .Но уви ( иначе не забравят да кажат по няколко пъти че, са ;папарака ;калоян или върхар ; демек майсторите ааааха АЛЪН СКОТЪРН .
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...и на ли се сещаш, какви кървави следи ще остават след тях. Преди време изпоклахме няколко такива нинджи.vladorodos80 написа:няма по гадно нещо да дадеш 100 лева за захранка стръв и тн да се дигнеш на 50 километра и повече в единствения си почивен ден да отидеш на някое перфектно място и срещу теб да се появят няколко латинобългари с парашути и да ти ги хвърлят на главата е нема оправйя
Трябва да ти кажа че изобщо не ми пука от парашутисти, апък тея от ИАРА лиса квиса там проверяващи и т.н. им се вижда нанагорно като ме проверяват.
-
- новобранец
тези пичове от хоби тв вече са изерпани аза Краси върхара мисля че един от най добрите в бг винаги има нещо ново при него докато останалите са самохвалковзи един си купил щека за 5000 лева друг това трети онова всеки път едни изащи работи вместо да снимат плуфката и поведението и при кълване те ми дават папарака как пуши например абе бг истории
vinagi ima dve mnenia ,,,gre6noto i moito
-
- новобранец
ах защо не бяхме заедно когато ме биха на струма един такъв като теб ми трябваше а ас сам имаше колеги които не скочиха те си бяха местни но има надежда докато има такива като нас дет несе притесняват от последствия
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Прав си . Наистина само ;Върхара е вече интересен защото има повече риболов и по малко приказки.Аз предлагам да правят филми ( на лов за бракониери съвместно със ИАРА виж че, допринесли с нещо полезно ??????
-
- новобранец
имам един приятел които работи в яра и там е като на всякъде в наще държавни служби нямат пари нямат оборъдване няма няма а и няма закон които да е точен и ясен пишат глоби и до там за пример ще ти там съседна сърбия жестоки закони съседна румъния затвор по бързата процедура и много други ас живея в гърция тука е немислимо такова нещо ние като няква общност пак нищо не правим званим оплакваме се бием са по водоемите и резултат никакъв обаче ако напраим една подписка до министъра за промяна на закона да отв аржем ръцете на яра токава евентуално за наще деца нещата ще са като в цяла европа
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
И тук в Англия е така . Здрав закон ,мнооого солена глоба само за без билет и се стига до затвор .Ха де .
-
- вече хвърля и на тежко
vladorodos80 написа:имам един приятел които работи в яра и там е като на всякъде в наще държавни служби нямат пари нямат оборъдване няма няма а и няма закон които да е точен и ясен пишат глоби и до там за пример ще ти там съседна сърбия жестоки закони съседна румъния затвор по бързата процедура и много други ас живея в гърция тука е немислимо такова нещо ние като няква общност пак нищо не правим званим оплакваме се бием са по водоемите и резултат никакъв обаче ако напраим една подписка до министъра за промяна на закона да отв аржем ръцете на яра токава евентуално за наще деца нещата ще са като в цяла европа
Ми ще имат пари като почнат да работят - глоби по 400лв нагоре + конфискации, конфискуваното на търг - ето ти пари!