Бракониери панчереево

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Stefan_msr
новобранец
новобранец

Бракониери панчереево

Мнение от Stefan_msr »

Здравейте... Незнам как да постъпя... Вчера на стената на панчеререево имаше едни малоумници които хвърляха една въдица с закачена на нея мрежа... (незнам как се нарича това приспособление) По-принцип докато повечето хора си стояхме и чакахме някой Костур или Бабушка да клъвне... тези до нас изкараха поне 3 кила риба... а имаше и едни такива срещу нас...които също вадеха... Мислех да звънна на ИАРА, но си бях забравил телефона вкъщи в който ми е записан техния и така...
Реших да не се правя на Рамбо, защото бяха повече от мен и приятеля ми и със сигурност щехме да си изпросим боя..
аз нося и Оръжието си със себе си, но да застрелям някой и да го лежа после за 3 кила риба.. :axe: Някак си не ми допада като идея... Та кажете вие как бихте постъпили... :D
vladorodos80
новобранец
новобранец

Re: Бракониери панчереево

Мнение от vladorodos80 »

тя лайнари с този метод неса за оставяне и на мен ми се е случвало ас почти винаги ходя сам един път ме биха преди 4 години на струма но неги оставих да ловят с парашути ако сте били двама според мен етрябвало да им направите някои скандал иначе яра и тем подобни не играят от нас зависи да спрем тая паплач
vinagi ima dve mnenia ,,,gre6noto i moito
ke4o
новобранец
новобранец

Мнение от ke4o »

аз също нях там ...но не се задържах много...миризмата не ми понасяше :mrgreen:

парашут мисля че се казва "приспособлението"....3 кила риба незнам дали са хванали защото ми беше любопитно да ги гледам какъв "кеф?!" изпитват от тоя тип ловене...но е факт че малко по надоло хванах доста повече от тях :ANAL:
не смятам че е чак такова провинение тоя тип бракониерство...да разливаха канчета с хлорна вар или да хвърляха мрежи да...ама за 10 оклея ......
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

ееееееееееееееееееееееееееееееееееее то за това ще има бракониери
:finga:
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Не ти трябва телефона на ИАРА ,звъни на 112 по ефективен е
ke4o
новобранец
новобранец

Мнение от ke4o »

vladorodos80 написа:ееееееееееееееееееееееееееееееееееее то за това ще има бракониери
:finga:
нещо не те раззбрах ...конкретно към мен ли е казаното или попринцип ?
bobi_k
новобранец
новобранец

Мнение от bobi_k »

:P
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

:?:
не смятам че е чак такова провинение тоя тип бракониерство...да разливаха канчета с хлорна вар или да хвърляха мрежи да...ама за 10 оклея ......[/quote]
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

иначе нищо лично просто немога да намера логично обяснения на това исказване
ke4o
новобранец
новобранец

Мнение от ke4o »

vladorodos80 написа:иначе нищо лично просто немога да намера логично обяснения на това исказване

не се доизказах...или просто не съм го направил правилно
....някога разправял ли си се лично с такива хора...ако си най често знаеш до какво се стига...
преди време бяхме направили група от добороволци(нищо общо с този форум или който и да бил)....след няколко разправии с такъв тип бракониери ...по голямата част от тая групичка бяхме с пробации :mrgreen:

малко са разбраните хора който ще те послушат, другите са тип "нинджа"
имах в предвит че не си заслужава разправата за 10 оклея като се има напредвид до какво ще доведе - Българщина :finga:
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

да по на горе сам писал нямам нищо лично спрямо теб просто запалих разправял сам се винаги като ги засеча имах доста неприятности просто не трябва да се толерира такова нещо колкото и да са лоши последствията а от опит вече не хода сам на риба и да ти кажа положението се подобри имам предвид че ние редовните трябва да вземем нещата в ръце и гарантирам успех поне в нашия край работи ас сам от перник
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Stefan_msr написа:Здравейте... Незнам как да постъпя... Вчера на стената на панчеререево имаше едни малоумници които хвърляха една въдица с закачена на нея мрежа... (незнам как се нарича това приспособление) По-принцип докато повечето хора си стояхме и чакахме някой Костур или Бабушка да клъвне... тези до нас изкараха поне 3 кила риба... а имаше и едни такива срещу нас...които също вадеха... Мислех да звънна на ИАРА, но си бях забравил телефона вкъщи в който ми е записан техния и така...
Реших да не се правя на Рамбо, защото бяха повече от мен и приятеля ми и със сигурност щехме да си изпросим боя..
аз нося и Оръжието си със себе си, но да застрелям някой и да го лежа после за 3 кила риба.. :axe: Някак си не ми допада като идея... Та кажете вие как бихте постъпили... :D
:arrow: то маи като гледам маи ние сме малоумниците,че си плащаме билетите,купуваме захранки стръв и т.н..няма спиране с тея бракониерски набези това е положението
Изображение
Най добрите са тук
ke4o
новобранец
новобранец

Мнение от ke4o »

[/quote]
:arrow: то маи като гледам маи ние сме малоумниците,че си плащаме билетите,купуваме захранки стръв и т.н..няма спиране с тея бракониерски набези това е положението[/quote]

точно!
Stefan_msr
новобранец
новобранец

Мнение от Stefan_msr »

Ами със сигурност е по - добре като имаш човек с теб..или група от хора... Преди 4 години на яз. Батак едни ги нахарахме да поплуват :D защото им надупчихме лодката с Вуздухарката... :axe: След това дойдоха да се заяждат, но не посмяха да посягат, сигурно защото бяхме 7 а те двама... Но рядко толерирам такива Лайнари... Понякога ме е страх от самия себе си... на какво мога да бъда способен като се ядосам... Затова гледам да не го правя...
vladorodos80
новобранец
новобранец

Мнение от vladorodos80 »

няма по гадно нещо да дадеш 100 лева за захранка стръв и тн да се дигнеш на 50 километра и повече в единствения си почивен ден да отидеш на някое перфектно място и срещу теб да се появят няколко латинобългари с парашути и да ти ги хвърлят на главата е нема оправйя
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”