Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери панчереево
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Бракониери панчереево
Здравейте... Незнам как да постъпя... Вчера на стената на панчеререево имаше едни малоумници които хвърляха една въдица с закачена на нея мрежа... (незнам как се нарича това приспособление) По-принцип докато повечето хора си стояхме и чакахме някой Костур или Бабушка да клъвне... тези до нас изкараха поне 3 кила риба... а имаше и едни такива срещу нас...които също вадеха... Мислех да звънна на ИАРА, но си бях забравил телефона вкъщи в който ми е записан техния и така...
Реших да не се правя на Рамбо, защото бяха повече от мен и приятеля ми и със сигурност щехме да си изпросим боя..
аз нося и Оръжието си със себе си, но да застрелям някой и да го лежа после за 3 кила риба..
Някак си не ми допада като идея... Та кажете вие как бихте постъпили... 
Реших да не се правя на Рамбо, защото бяха повече от мен и приятеля ми и със сигурност щехме да си изпросим боя..
аз нося и Оръжието си със себе си, но да застрелям някой и да го лежа после за 3 кила риба..

-
- новобранец
Re: Бракониери панчереево
тя лайнари с този метод неса за оставяне и на мен ми се е случвало ас почти винаги ходя сам един път ме биха преди 4 години на струма но неги оставих да ловят с парашути ако сте били двама според мен етрябвало да им направите някои скандал иначе яра и тем подобни не играят от нас зависи да спрем тая паплач
vinagi ima dve mnenia ,,,gre6noto i moito
аз също нях там ...но не се задържах много...миризмата не ми понасяше
парашут мисля че се казва "приспособлението"....3 кила риба незнам дали са хванали защото ми беше любопитно да ги гледам какъв "кеф?!" изпитват от тоя тип ловене...но е факт че малко по надоло хванах доста повече от тях
не смятам че е чак такова провинение тоя тип бракониерство...да разливаха канчета с хлорна вар или да хвърляха мрежи да...ама за 10 оклея ......

парашут мисля че се казва "приспособлението"....3 кила риба незнам дали са хванали защото ми беше любопитно да ги гледам какъв "кеф?!" изпитват от тоя тип ловене...но е факт че малко по надоло хванах доста повече от тях

не смятам че е чак такова провинение тоя тип бракониерство...да разливаха канчета с хлорна вар или да хвърляха мрежи да...ама за 10 оклея ......
-
- новобранец
ееееееееееееееееееееееееееееееееееее то за това ще има бракониери

-
- разбира нещата
Не ти трябва телефона на ИАРА ,звъни на 112 по ефективен е
нещо не те раззбрах ...конкретно към мен ли е казаното или попринцип ?vladorodos80 написа:ееееееееееееееееееееееееееееееееееее то за това ще има бракониери
-
- новобранец

не смятам че е чак такова провинение тоя тип бракониерство...да разливаха канчета с хлорна вар или да хвърляха мрежи да...ама за 10 оклея ......[/quote]
-
- новобранец
иначе нищо лично просто немога да намера логично обяснения на това исказване
vladorodos80 написа:иначе нищо лично просто немога да намера логично обяснения на това исказване
не се доизказах...или просто не съм го направил правилно
....някога разправял ли си се лично с такива хора...ако си най често знаеш до какво се стига...
преди време бяхме направили група от добороволци(нищо общо с този форум или който и да бил)....след няколко разправии с такъв тип бракониери ...по голямата част от тая групичка бяхме с пробации

малко са разбраните хора който ще те послушат, другите са тип "нинджа"
имах в предвит че не си заслужава разправата за 10 оклея като се има напредвид до какво ще доведе - Българщина

-
- новобранец
да по на горе сам писал нямам нищо лично спрямо теб просто запалих разправял сам се винаги като ги засеча имах доста неприятности просто не трябва да се толерира такова нещо колкото и да са лоши последствията а от опит вече не хода сам на риба и да ти кажа положението се подобри имам предвид че ние редовните трябва да вземем нещата в ръце и гарантирам успех поне в нашия край работи ас сам от перник
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Stefan_msr написа:Здравейте... Незнам как да постъпя... Вчера на стената на панчеререево имаше едни малоумници които хвърляха една въдица с закачена на нея мрежа... (незнам как се нарича това приспособление) По-принцип докато повечето хора си стояхме и чакахме някой Костур или Бабушка да клъвне... тези до нас изкараха поне 3 кила риба... а имаше и едни такива срещу нас...които също вадеха... Мислех да звънна на ИАРА, но си бях забравил телефона вкъщи в който ми е записан техния и така...
аз нося и Оръжието си със себе си, но да застрелям някой и да го лежа после за 3 кила риба..Някак си не ми допада като идея... Та кажете вие как бихте постъпили...

[/quote]
то маи като гледам маи ние сме малоумниците,че си плащаме билетите,купуваме захранки стръв и т.н..няма спиране с тея бракониерски набези това е положението[/quote]
точно!

точно!
-
- новобранец
Ами със сигурност е по - добре като имаш човек с теб..или група от хора... Преди 4 години на яз. Батак едни ги нахарахме да поплуват
защото им надупчихме лодката с Вуздухарката...
След това дойдоха да се заяждат, но не посмяха да посягат, сигурно защото бяхме 7 а те двама... Но рядко толерирам такива Лайнари... Понякога ме е страх от самия себе си... на какво мога да бъда способен като се ядосам... Затова гледам да не го правя...

-
- новобранец
няма по гадно нещо да дадеш 100 лева за захранка стръв и тн да се дигнеш на 50 километра и повече в единствения си почивен ден да отидеш на някое перфектно място и срещу теб да се появят няколко латинобългари с парашути и да ти ги хвърлят на главата е нема оправйя