Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Първи риболовен турнир "Белизмата"
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Организиран съвместно с язовир „ Белизмата” и комплекс Bansko Royal Towers

Начална Дата: 04.09.2010
Крайна Дата: 05.09.2010
Къде: язовир „Белизмата”, гр. Банско
Цена: 30 лв на участник
Мин. Брой участници: 15 души
Макс. Брой участници: 40 души
Крайна дата на записване: 01.09.2010
Записване:по мейл,по телефона или в в комплекс Bansko Royal Towers
I. Програма
Ден I
11:00ч – 12:00ч – Настаняване в к-с Bansko Royal Towers
12:00ч – 13:00ч – Обяд
14:00ч – 20:00ч – Тренировъчна сесия на язовир „Белизмата”
19:30ч – 21:00ч – Вечеря
21:30 - ........ Продължение на вечерта около язовир „Белизмата” с рибарски лакардии и бански вкусотии
Ден II
07:00ч – 07:30ч – Отиване към язовир „Белизмата”
07:30ч – теглене на жребия
08:00ч – 09:00ч – Подготовка на терените
09:00ч – НАЧАЛО НА СЪСТЕЗАНИЕТО
12:00ч – КРАЙ НА СЪЗТЕЗАНИЕТО
12:30ч – Определяне на победителя и награждаване
12:30ч – 17:00ч – Релакс
17:30ч ....... Напускане на комплекса
II. Настаняване
1. За комплекса
Комплекс Bansko Royal Towers ще ви предложи уюта и комфорта на 4* хотел, комбиниран с професионалната грижа на екипа на Здравословна Почивка.
Комплексът разполага с:
- 2 ресторанта;
- Бар и дискотека;
- Външен плувен басейн;
- Игрище за плажен волейбол;
- Външен фитнес център;
- Тенис на маса;
- Игрище за федербал;

2. За настаняването
- Една нощувка в апартамент. Апартаменът се състои от всекидневна, спалня, тераса, напълно оборудвана кухня, баня и тоалетна. Апартаментите са оборудвани с TV, DVD, кафе машина, микровълнова, термокана, хладилник, тостер, прибори за хранене за 6 души, сателитна телевизия, ютия, сешоар, кабелен интернет.
- Използването на:
външен плувен басейн’
безплатен охраняем паркинг;
безплатен интернет;
външен фитнес център
Цената за настаняване на допълнителен човек – 20 лв.
Деца под 12г се настаняват безплатно.
Възможност за настаняване и от петък на цена 20 лв на човек,за желаещи за тренировка в часа на състезанието.

III. Язовир „Белизмата”
Язовир Белизмата се стопанисва от рибарско дружество Василак оглавявано от Георги Икономов. Язовирът е зарибен с пъстърва, шаран и кефал, терията около него е почистена и озеленена, което го превръща в едно изключително място за отдих и риболов. Направени са външни пейки и маси за пикник с огнище, както и детска площадка. В переспектива е изграждането на за животни с фазани, зайци и кеклици.

IV. Правила на състезанието
Регламент на турнира:
- 1 въдица с 1 кука
- продължителност на състезанието: 3 часа
- вид риболов: плувка
- сектори: на водоемът ще има предварително обозначени сектори, които след тегленето на жребий ще бъдат заето от състезателите
- билет: заверен билет за 2010 г.
Участниците в турнира трябва да бъдат на язовира в 07:30 ч. за тегленето на жребия.
Подготовка по секторите: 08:00 - 09:00 ч.
Начало: 09:00 ч.
Продължителност: 3 часа, до 12:00 ч.
Голямата награда за 1 място ще бъде : уикенд за двама в комплекс Bansko Royal Towers
V. За половинките на рибарите
И за да не скучаят половинките на рибарите, за тях предлагаме активна почивка край басейна на к-с Bansko Royal Towers, масажи край басейна, активни спортни занимания във фитнес центъра на комплекса.
Организира се посещение до манастирчето „Палигоден” в местността Палигоден за всички, кооито не са рибари и се чудят какво да правят.
А за децата на рибарите комплексът и язовира разполагат с напълно оборудвани детски кътове – с люлки, пързалки, пясъчници и т.н.
VI. Контакти за записване:
К-с Bansko Royal Towers
Гр. Банско
Ул. Явор 1
Тел. 0885692269
Еmail: hotel@banskotowers.com
Организиран съвместно с язовир „ Белизмата” и комплекс Bansko Royal Towers

Начална Дата: 04.09.2010
Крайна Дата: 05.09.2010
Къде: язовир „Белизмата”, гр. Банско
Цена: 30 лв на участник
Мин. Брой участници: 15 души
Макс. Брой участници: 40 души
Крайна дата на записване: 01.09.2010
Записване:по мейл,по телефона или в в комплекс Bansko Royal Towers
I. Програма
Ден I
11:00ч – 12:00ч – Настаняване в к-с Bansko Royal Towers
12:00ч – 13:00ч – Обяд
14:00ч – 20:00ч – Тренировъчна сесия на язовир „Белизмата”
19:30ч – 21:00ч – Вечеря
21:30 - ........ Продължение на вечерта около язовир „Белизмата” с рибарски лакардии и бански вкусотии
Ден II
07:00ч – 07:30ч – Отиване към язовир „Белизмата”
07:30ч – теглене на жребия
08:00ч – 09:00ч – Подготовка на терените
09:00ч – НАЧАЛО НА СЪСТЕЗАНИЕТО
12:00ч – КРАЙ НА СЪЗТЕЗАНИЕТО
12:30ч – Определяне на победителя и награждаване
12:30ч – 17:00ч – Релакс
17:30ч ....... Напускане на комплекса
II. Настаняване
1. За комплекса
Комплекс Bansko Royal Towers ще ви предложи уюта и комфорта на 4* хотел, комбиниран с професионалната грижа на екипа на Здравословна Почивка.
Комплексът разполага с:
- 2 ресторанта;
- Бар и дискотека;
- Външен плувен басейн;
- Игрище за плажен волейбол;
- Външен фитнес център;
- Тенис на маса;
- Игрище за федербал;

2. За настаняването
- Една нощувка в апартамент. Апартаменът се състои от всекидневна, спалня, тераса, напълно оборудвана кухня, баня и тоалетна. Апартаментите са оборудвани с TV, DVD, кафе машина, микровълнова, термокана, хладилник, тостер, прибори за хранене за 6 души, сателитна телевизия, ютия, сешоар, кабелен интернет.
- Използването на:
външен плувен басейн’
безплатен охраняем паркинг;
безплатен интернет;
външен фитнес център
Цената за настаняване на допълнителен човек – 20 лв.
Деца под 12г се настаняват безплатно.
Възможност за настаняване и от петък на цена 20 лв на човек,за желаещи за тренировка в часа на състезанието.

III. Язовир „Белизмата”
Язовир Белизмата се стопанисва от рибарско дружество Василак оглавявано от Георги Икономов. Язовирът е зарибен с пъстърва, шаран и кефал, терията около него е почистена и озеленена, което го превръща в едно изключително място за отдих и риболов. Направени са външни пейки и маси за пикник с огнище, както и детска площадка. В переспектива е изграждането на за животни с фазани, зайци и кеклици.

IV. Правила на състезанието
Регламент на турнира:
- 1 въдица с 1 кука
- продължителност на състезанието: 3 часа
- вид риболов: плувка
- сектори: на водоемът ще има предварително обозначени сектори, които след тегленето на жребий ще бъдат заето от състезателите
- билет: заверен билет за 2010 г.
Участниците в турнира трябва да бъдат на язовира в 07:30 ч. за тегленето на жребия.
Подготовка по секторите: 08:00 - 09:00 ч.
Начало: 09:00 ч.
Продължителност: 3 часа, до 12:00 ч.
Голямата награда за 1 място ще бъде : уикенд за двама в комплекс Bansko Royal Towers
V. За половинките на рибарите
И за да не скучаят половинките на рибарите, за тях предлагаме активна почивка край басейна на к-с Bansko Royal Towers, масажи край басейна, активни спортни занимания във фитнес центъра на комплекса.
Организира се посещение до манастирчето „Палигоден” в местността Палигоден за всички, кооито не са рибари и се чудят какво да правят.
А за децата на рибарите комплексът и язовира разполагат с напълно оборудвани детски кътове – с люлки, пързалки, пясъчници и т.н.
VI. Контакти за записване:
К-с Bansko Royal Towers
Гр. Банско
Ул. Явор 1
Тел. 0885692269
Еmail: hotel@banskotowers.com
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Първи риболовен турнир "Белизмата"
kRaikkonen написа:![]()
![]()
![]()
![]()

Как да разбирам мнението ти ?
Последно промяна от Vincent Hanna на Пон Юли 26, 2010 8:12 pm, променено общо 1 път.
- Бисо
- сериозен играч
Бахмамаму.....
Тва изглежда съблазнителто...ше го мислим.
Само не разбрах,тия триесе кинта,само такса за участие ли са,влиза ли нощувка......кво!?

Само не разбрах,тия триесе кинта,само такса за участие ли са,влиза ли нощувка......кво!?
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бисо написа:Бахмамаму.....![]()
10 лв е таксата за състзеанието,20 лв нощувката.Ако има някой с теб,който няма да участва-20 лв за нощувка.Възможност за настаняване и от петък на цена 20 лв на човек,за желаещи за тренировка в часа на състезанието. Деца под 12г се настаняват безплатно.
- sineokiat
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
аз вече се записах,а и покрай мен няколко приятели.незнам дали ще кълве обаче мястото е доста красиво и си заслужава дасе отиде 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Преди два дни бях на въпросния язовир----късния следобед пристигнах около 16 ч. 3 часа и половина мятане.....само зарибителен материал от 100 грамови ШАРАНДУЛНИЦИ ! Ужас ! На воблери 100 вида - никакъв успех ! На блесна също! На плувка ужас. Единствения успех имах на пружина, фидер и някакво смешно дъно.Успеха се състои в зарибителния материал. Един колега до мен на пружина заби кефал около 600 .гр. и на фона на моя ужас беше супер, ама за близо 4 часа си е направо мъка, като имаш предвид , че зарибен язовир...И така......поздрави от мен и успех на състезанието !
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Мястото е красиво ,но докато стигнеш трябва да направиш преход от 2 км. на първа скорост по път осеян с речни ЕДРИ камъни и после ,ако ти останат нерви да "риболуваш"sineokiat написа:аз вече се записах,а и покрай мен няколко приятели.незнам дали ще кълве обаче мястото е доста красиво и си заслужава дасе отиде
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не така с лошо- и аз имам валати там,не че съм ходил много често.Но го отдадох на моята некадърностharley666 написа:Преди два дни бях на въпросния язовир----късния следобед пристигнах около 16 ч. 3 часа и половина мятане.....само зарибителен материал от 100 грамови ШАРАНДУЛНИЦИ ! Ужас ! На воблери 100 вида - никакъв успех ! На блесна също! На плувка ужас. Единствения успех имах на пружина, фидер и някакво смешно дъно.Успеха се състои в зарибителния материал. Един колега до мен на пружина заби кефал около 600 .гр. и на фона на моя ужас беше супер, ама за близо 4 часа си е направо мъка, като имаш предвид , че зарибен язовир...И така......поздрави от мен и успех на състезанието !

Другия момент е че специално за мероприятието ще бъде пусната още риба.Просто хората правят нещо за 1 път и ще направят всичко възможно да останат само хубави спомени в участниците.
А не си ли помисли,че за състезанието може да има и предвиден превоз от организаторите?harley666 написа:Мястото е красиво ,но докато стигнеш трябва да направиш преход от 2 км. на първа скорост по път осеян с речни ЕДРИ камъни и после ,ако ти останат нерви да "риболуваш"sineokiat написа:аз вече се записах,а и покрай мен няколко приятели.незнам дали ще кълве обаче мястото е доста красиво и си заслужава дасе отиде

Я да те питам : ти като ходи там опита ли боба със сланинка и манатарка?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Василак са големи пичове от секъде ! Специални поздрави на онуй образ Кире от мен да му пратиш 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Нищо лошо.... просто първоначално се зачудих дали е възможно да е толкова хубаво както е описаноVincent Hanna написа:kRaikkonen написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да разбирам мнението ти ?

Само адмирации за подобни мероприятия

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Всички ангажирани с това мероприятие ще направят така,че да бъде толкова хубаво колко е описано.kRaikkonen написа:Нищо лошо.... просто първоначално се зачудих дали е възможно да е толкова хубаво както е описаноVincent Hanna написа:kRaikkonen написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да разбирам мнението ти ?![]()
Само адмирации за подобни мероприятия
Благодаря
Всичко най

- Бисо
- сериозен играч
Няма чудене момци......I'm inside 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес се видях с управителката на комплекса и си говорихме за състезанието.На обяд имаше две свободни места за състезатели а в 17.00 вече бяха заети и те.Бройката е запълнена.Има места само за публика ( 20 лв на човек) .
Ще помоля,ако има колеги които са се записали ,но по една или друга причина не могат да дойдат да съобщят своевременно било на мен било на телефона на комплекса за да може да обявим свободно место за друг желаещ.
Работи се да се направят няколко предложения за половинките,докато трае състезанието с цел да не скучаят(дори ще се разработят два варианта -слънчево и дъждовно време)А доволни ли са те значи всички са доволни
Коментирахме и други неща за вашето удобство.Някой от тях ще съобщя в темата а всички предложения ще бъдат разпечатани и раздадени на всеки при настаняването.
Около 27-29 се качвам на Банско и ще предавам директно от там.
А и докато подготвям терена на водоема ще хвърля и една въдица та да покажа някоя рибка
Ще помоля,ако има колеги които са се записали ,но по една или друга причина не могат да дойдат да съобщят своевременно било на мен било на телефона на комплекса за да може да обявим свободно место за друг желаещ.
Работи се да се направят няколко предложения за половинките,докато трае състезанието с цел да не скучаят(дори ще се разработят два варианта -слънчево и дъждовно време)А доволни ли са те значи всички са доволни

Коментирахме и други неща за вашето удобство.Някой от тях ще съобщя в темата а всички предложения ще бъдат разпечатани и раздадени на всеки при настаняването.
Около 27-29 се качвам на Банско и ще предавам директно от там.
А и докато подготвям терена на водоема ще хвърля и една въдица та да покажа някоя рибка

Ще дойдем със сина (рибарче) , снахата (не е ) внука (бъдещо рибарче) , няма да участваме , ама ще се кефим - пиши ни за 3 дни (до понеделник) - Цветослав Николов и сие , обадил съм се на администраторката .
ПС - резервацията ми е потвърдена , имам едно свободно място при мен -ако някой закъса , да свирка!
ПС - резервацията ми е потвърдена , имам едно свободно място при мен -ако някой закъса , да свирка!