Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболова около Русе

Мнение от ivo75 »

Ами честито севтосване Владо.На Мартен ли беше пак :?: А буните виждат ли се вече добре :?:
Последно промяна от ivo75 на Чет Юли 29, 2010 1:03 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Сега се прибирам от Дунава .Сутринта на корабната вятър студ :) и едно 5см сомче това до към 7,30. После слязохме под кранчето .Извадихме над 20 мъздруги най голямата около 300гр много дребни расперчета,облези около 15 платички много облез 1 попче малко костурчета (малки) ,някоя друга бабушка .Абе доста добре начесахме крастата .Бяхме с колегата A.S.H Стръв бял , торен захранка 1кг с аромат на ягода , Modial F, телескопче 6м :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Хммм, Митко за тия мъздруги имам няколко идеи, но като се върна от морето. Утре заминавам...
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

Днес мисля и аз да се пусна, че най-накрая открих свободно време от 5 дена насам :|

Дано да има места и тей като повече практикувам риболов на плувка ще търся места около крана и прочие(ако има), иначе си набелязах едно местенце, но незнам ако е спаднало нивото(с повече от метър) няма да става за риболов там...
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Абе по обяд бяха доста но щом си на плувка ще си намериш място...
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

Там не намерих, но до информационото табло имаше и там хванах няколко попчета, 2 малки костурчета (върнати), една таранка и 2 платики към 400-500 гр. за час и половина, че тра се глася за мача тая вечер :d... Стръв торен,бял и пинки без захранки и т.н. просот отидох си начеша крастата... Имаше един изрод дето беше на няколко метра от мен и по едно време ко го щракна щот един мой приятел отиде до него го гледа пък той беше хванал 4-5 платики големички колкот мойте и вика на него и на мен може ли да се одръпнете :shock: Аз викам на моя приятел да дойде по насам го оставя тоя и той след минута дойде и вика може ли да се одръпнете аз викам нещо нередно да сме направили той сериозно говоря махнете се отидете по нататък(Ние бяхме на около 20-30 метра от него) и се изнервих отидох малко по нататък до мойто място и тма хванах 2 костурчета, а другото го хванах на първоначалното си място, а той след като се махнахме извади 2-3 попчета и 1 платика и като дойдоха гранична полиция почна да хвърля без стръв( май май намирисваше на гнило) ама те бяха горе и не го виждаха и си заминаха, а аз ръгнах да си ходя и си викам какви идиоти с извинение има... Като си тръгвах до него дойде един дедо дето сичко прибираше пък :twisted: ... Викам си тея как се събраха ако бях по-голям ми идеше да ги засрамя... Ама айде да са живи и здрави, то нали ще им се върне някой де тъпкано...
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
iskren.avramov
новобранец
новобранец

Мнение от iskren.avramov »

Колеги, може ли да се лови риба на маята? Пътя как е? Преди имаше бариера.Каква риба излиза там? Благодаря и успех на всички.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Толкова голяма мъздруга не бях виждал - 2 кг.
Изображение

Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Китинчев браво голем звяр.

Ето и развитието с ВЕЦ а на Янтра - НЯМА ДА ГА БЪДЕ

http://www.ruseinfo.net/news_78332.html
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
MNG
новобранец
новобранец

Мнение от MNG »

На Мартен буните вече са открити за всички плувкаджии, така че грабвайте квото има и ги почвайте а за маята вчера говорих с 1 рибар каза че се слизало а негов приятел преди няколко дни хванал 4 сомчета от порядъка на 2/2.5кг. И незабравяйте да сигнализирате на ИАРА за всякакви нередности които забележите. Наслука на всички.
Kaloyan87
новобранец
новобранец

Мнение от Kaloyan87 »

Колеги, тей като се колебая за уикенда към кое да се насоча Янтра или Дунава около Русе , ще съм благодарен за малко информация ако имате за Янтра дали се избистря вече и клена тръгнал ли е за да не бия път поне напразно :roll:
martenskia
новобранец
новобранец

Мнение от martenskia »

MNG написа:На Мартен буните вече са открити за всички плувкаджии, така че грабвайте квото има и ги почвайте а за маята вчера говорих с 1 рибар каза че се слизало а негов приятел преди няколко дни хванал 4 сомчета от порядъка на 2/2.5кг. И незабравяйте да сигнализирате на ИАРА за всякакви нередности които забележите. Наслука на всички.
сомчета да не са по 300гр,
MNG
новобранец
новобранец

Мнение от MNG »

Колега "martenskiq" писал съм 2/2.5кг., това са сомчетата а че на всякъде излизат предимно 200/300гр. си е друг въпрос. Днес например без всякаква подготовка с 4м. телескопче и смески за пилета зачесъх мъздруги от порядъка на 200/300гр. като за 3часа имах около 6/6.5кг., съжалявам само че немога да кача снимки тъй-като имам проблем със свалянето от фотоапарата, надявам се до няколко дни да го оправя.
advokata
новобранец
новобранец

Мнение от advokata »

Съботен риболов на ТЕЦ - Запад. Стръв - бял червей за мача и захранка за платика с добавено мляно кюспе на фидер. Изключително епизодични кълванета, просто не успях да събера риба. Колегите около мен бяха нахвърляли дъната с попови прасета и малай на пружини. Само един хвана сомче около 30 см. и го върна обратно, което беше достойно за възхищение. През нощта никой не е имал удар на никаква стръв. Отказах се около 14 ч. Не мога да се справя със закачането на снимката на улова по незнайни причини, но беше доста скромен. http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

колеги някои да има инфо дали на Батин дали са тръгнали шараните срещу острова и дали може да се лови изобщо по тези места.
Мерси.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”