Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Не ходи на Доброплодно нищо нема да хваниш.Много я хранят и след то тя отива на дълбокото и си кротува там шарко но ако ще ходиш за каракуда не знам но май и тя не излизала наскоро.
- MAESTROTO
- ще става разбирач
На Блъсково има нов рибарник , платен е пуснали са направо шарани и амури от 1 до 3 кг. Има и бунгала. Не хранят рибата и който са ходили са хващали. Собственика ми е познат и му вярвам. За повече информация можете да му звъннете 0898/213888 Киро. Аз също се каня да отида ,но все не остава време.Някой, ако отиде, нека да сподели после впечатления.
Кефа цена няма!
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Колеги, сега му се обадих и давам допълнителна информация :Такса за деня 15 лв , в която влиза 1 риба която може да си вземеш /другата може да пуснеш или да вземеш - плаща се по 5лв кг . Става въпрос за шаран и амур.Таранката е фрии . За спортен риболов/хвани-пусни/ е 10 лв на ден. Имало няколко бунгала на цена 20 лв, събират се 4 човека в тях . Има външна баня за всички бунгала. Може да си носиш барбекю, има маси и навес за тях. Много е важно сега, че пътя до там е асфалтов и няма проблем ,ако вали дъжд. Има и заведение . За повече инфо тел. е 0898/213888 Киро. Искам пак да кажа,че собственикът ми е познат и е точен човек от другия бизнес, от където го познавам. Нека , тези колеги,които посетят мястото, да споделят впечатленията си. Аз се каня да отида и все не остава тази година време да отида на сладководен риболов на язовир.
http://maestroto1.snimka.bg/fishing/mae ... 4.19775840
http://maestroto1.snimka.bg/fishing/mae ... 4.19775840
Кефа цена няма!
здравейте колеги някой имали прясна информация за засмяново мерси предварително
Здравейте, колеги!
Бих казал че отдавна не съм писал нищо във форума но товае поради обективни причини - не бях ходил почти никъде това лято. Но ето малко информация за последните ми два излета;
Преди около две седмици бях на Блъскаво - големия - от страната на поляната срещу пазачите - за два дни при мен нито удар, колегите с които бяхме извадиха по едно две шаранчета - калиброваните от по около 2ксг. Стръв - суха царевица, качамаци с агоди, къспета и други неща но както кадзах останах си капо.
На 18.07.2010год - яз. Генерал Колево- дневен рибовол от аоколо 10.00часа до към 15.30часа докато завали дъжд. стръв пак ягодови качамаци, със сладка царевичка на куките. Общ улов две шаранчета около кило които бяха диви и едно по - малко . С колегите които бях извадиха по около две три шаранчета по около кило. По обед рибата не бе особенно активна.
На 23.07- 24.07- яз . Звнънец. Застанахме почти в ръкава на язовира понеже нямаше места. Много народ .- Отидохме към 19.00часа. стръв същата като взехме и жива рибка /имало сулки в язовира/, както и червейчета. На червейите и рибката нищо . До нас извадиха две сулки около 100- 150гр. Общшо взето добър излет се получи на следващият ден си тръгнахме около 14.часа. Бяхме трима с по три въдици както е регламента. Общ улов около15бр - шаранчета по около 0.800кг , една каракуда и един шарко 2.800кг. Интереното бе че рибата бе най активна вечерта по тъмно . Почти цялата вечер звъняхя камабнки и сигнализетори що годе през час . Големия шарко излезе в 04.00часа. Този язовир Звънец е много хубав не бях ходил с години на него. Личи си че в язовира има риба и условията не са зле като за Варненско, но лично мое мнение е че по добре да го бяха пуснали след година рибките са все още малки и дота хора ги вземат независимо че са малки. Особенно имаше хора от съседните села които взеха всико което извадиха и плува - независимо от това че не става за ядене - сулки по 100 - 150гр колкото химикал. Е та това е от мен надявам се да съм бил полезен с нещо, независимо че пиша малко със закъснение за излетите. Ако може някой да сподели за яз. Левски как е положението и дали дават да се нощува, и за яз. Брестак - много го хвалят така чух от общи познати но и те не са ходили чули и те като мен от някой.
Бих казал че отдавна не съм писал нищо във форума но товае поради обективни причини - не бях ходил почти никъде това лято. Но ето малко информация за последните ми два излета;
Преди около две седмици бях на Блъскаво - големия - от страната на поляната срещу пазачите - за два дни при мен нито удар, колегите с които бяхме извадиха по едно две шаранчета - калиброваните от по около 2ксг. Стръв - суха царевица, качамаци с агоди, къспета и други неща но както кадзах останах си капо.
На 18.07.2010год - яз. Генерал Колево- дневен рибовол от аоколо 10.00часа до към 15.30часа докато завали дъжд. стръв пак ягодови качамаци, със сладка царевичка на куките. Общ улов две шаранчета около кило които бяха диви и едно по - малко . С колегите които бях извадиха по около две три шаранчета по около кило. По обед рибата не бе особенно активна.
На 23.07- 24.07- яз . Звнънец. Застанахме почти в ръкава на язовира понеже нямаше места. Много народ .- Отидохме към 19.00часа. стръв същата като взехме и жива рибка /имало сулки в язовира/, както и червейчета. На червейите и рибката нищо . До нас извадиха две сулки около 100- 150гр. Общшо взето добър излет се получи на следващият ден си тръгнахме около 14.часа. Бяхме трима с по три въдици както е регламента. Общ улов около15бр - шаранчета по около 0.800кг , една каракуда и един шарко 2.800кг. Интереното бе че рибата бе най активна вечерта по тъмно . Почти цялата вечер звъняхя камабнки и сигнализетори що годе през час . Големия шарко излезе в 04.00часа. Този язовир Звънец е много хубав не бях ходил с години на него. Личи си че в язовира има риба и условията не са зле като за Варненско, но лично мое мнение е че по добре да го бяха пуснали след година рибките са все още малки и дота хора ги вземат независимо че са малки. Особенно имаше хора от съседните села които взеха всико което извадиха и плува - независимо от това че не става за ядене - сулки по 100 - 150гр колкото химикал. Е та това е от мен надявам се да съм бил полезен с нещо, независимо че пиша малко със закъснение за излетите. Ако може някой да сподели за яз. Левски как е положението и дали дават да се нощува, и за яз. Брестак - много го хвалят така чух от общи познати но и те не са ходили чули и те като мен от някой.
Я дайте прясна информация за язовира Снежна и таксата колко въдици , общо взето сичко.Благодаря предварително.Наслука
-
- вече хвърля и на тежко
На Засмяново миналия понеделник срещу вторник,имаме изкарани 3риби като наи-голямата беше 2кг.шаранче един около1.300кг.и една каракуда 1,5кг.Имахме и един истърван шарко преаз деня и един мъник които пратих да вика баба си ама тя не доиде
.Всичката риба взе на царевица кисната и от консерва,хранихме с кисната.Монтаж на косъм с две царевици и повдигач.На директен 6м. с торен 50-100гр.каракудки колкото искаш става да начешеш крастата.Наслука

Моля ви като пишете за Засмяно оточнете дали е за големия или за частните локвички, че мечтая Язовира да става за риболов отново.Това е най-красивият и най-приятният водоем около Варна. Ако е голямият евала../
ето и моето инфо-на 24 развъдниците на засмяново два удара единият закачка и го отървах другият имах късмет да го изкарам 6кг шарко.стръв суха царевица на косъм.доброплодно-колеги казаха че там рибата се е раздвижила излизат шарковци от кило до 3кг стръв суха царевица.дочух (не гарантирам )че на засмяново големия също излиза прилично шаран.тва ми го казаха месните докато бях на развъдника.за добротич също смея да твърдя че има риба но явно там се върти само на едни места в началото до тръстиките.за стръв там пак наи успешна е царевицата а и е имало слука на рача опашка.засега друго не мога да се сетя.събота ще дам повече инфо за доброплодно.ае чао и дано съм помогнал на някои 

И аэ да драсна эа Засмяново.От петък до понеделник 6 шаранчета от кило до две и половина.Внимавайте с патя че е прогиэнал и завали ли става веселба.
Добре а арендатор има ли как са условията ако има и каде горе доло ловите кум стената или тръстиките в началото на водоема.
Мерси предварително
Мерси предварително
Язовира е държавен поне эа сега.Ние ловим по- към стената разпъваме с лодка на 130-140м.и храним.
Мерси колега почивните дни сигурно съм там
Повдигна ми много настроението с тези позитивни отзиви.
Повдигна ми много настроението с тези позитивни отзиви.
-
- вече хвърля и на тежко
Аз говоря за големия които от няколко години е свибоден
.Ама да знаете че има много братчеди та уманта, а и колегата извади и няколко рака,аз бях много учуден, никога до сега там не съм хващал рак даже не ми е и калвало такова чудо.

До колкото знам, навремето си е имало раци в Засмяно, но след някакви порои свинарници над язовира се"отичат" в него. Ракът, като живитно много чувствително към чистотата на водата, не успява да се справи с това "осиране", с извинение, на язовира и изчезва... Радвам се, че пак се е завъдил, защото това говори за чистотата на язовира. 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"