информация за яз.Цонево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dosko8
новобранец
новобранец

Re: информация за яз.Цонево

Мнение от dosko8 »

Колега zaikov аве дате питам за тази бариера,всекиго ли пускат от там понеже все като ида е заключена и се чудя как се минава през нея,аз на този язовир ходя само та Чудните скали друго място не знам те местата се виждат но друго е някой дате опъти да те насочи,омръзна ми да откривам "топлата вода" :D :D :D
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

Извиняваи значи неси бил ти А пунтона етам точно след него вдясно инагоре само костур даде А преди пунтона има един свинарник тоя пуща герими закачик два изкарах ги и ги нарязах
zkaikov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zkaikov »

Друго място за сулка е срещу Дебелец ,ако си чувал навремето там живееше един дядо Калчо .Там покрай скалите пробвай и пак в същото време ,в други часове си е разходка с лодка.
zkaikov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zkaikov »

Тръгвам по пътя през Ченгя посока гарата и хващам пътя през гората .Около километър горски път след това свивам в ляво през нивите и насреща ми се вижда понтона ,отляво и отдясно на пътя по който се спущам има поне 5 дерета за там ти говоря.По вода като идваш от към моста насреща ти е понтона значи отляво на понтона не към свинарниците.
Колега dosko8 засега няма проблем но дори и да има горски, показваш си билета записват ти номера на колата и това е .
zkaikov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zkaikov »

Извинявам се за грешката свивам в дясно :D през нивите и се спущам към язовира .
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

Благодаря ти значи минаваш под далекопровода там има 4 долчета а насреща е по големия Аз въртях от към пунона стръната предната седмица ми се видя някои там Но ако си там на 31 07 2010 ще завъртя да се видим От мен ракията-от теб информацията
dosko8
новобранец
новобранец

Мнение от dosko8 »

Браво,благодаря ти много,най после ще си ползвам билета за пет години чак се радвам за тази информация,благодаря отново
:D :D :D
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Хайде давайте идеи ще ходя на чудните скали.Как е водата (нивото) на какво калве (плувка , дъно) каква захранка да ползвам и каква стръв да използвам.
Аватар
mi4mana_drs
новобранец
новобранец

Мнение от mi4mana_drs »

колега върнах се оттам вчера....от петък до понеделник 06.08-09.08 като се настанихме до къщичката на първия мост....собственикът ни поиска по 5лв на кола които след 3мин уговорки ние не заплатихме и той ни пусна безплатно (естествено отнесе 1л. кайсиева ракийка)...обилно хрранене вечерта в петък....сутринта риболова започна малко мудно, но към 9:00 започнаха да излизат червеноперки 150-300гр. гол след гол и някоя и друга платика по 25см...риболовахме на ваглери тъй като дълбочината на 2м от брега се оказа от 5 до 6м....страхотен риболов като за първи ден и естествено големи очаквания за следващия ден....сутринта започна с обилно хвъърляне на захранка но уви на захраненото петно влизаше само някоя и друга червеноперка много слънчаци и никакъв помен от хубавите платики първият ден....и така се мъчих до към 12ч. когато реших да пробвам как ще е работата при фидера...след 40 мин. хвърляне на фидера на дистанция 30-35м. последва и първото кълване-платика около 30см.това ми подсказа че явно рибата се е дръпнала по-навътре и не иска да се храни в близост до брега...и така започна едно диво хвърляне с фидера като платиките следваха една след друга.До вечерта живарникът беше препълнен (25бр. платики :ANAL: ), като поставих собсвен рекорд за улов на платика 1.7кг :D :D :D
пс:дано съм помогнал на някой с допълнително инфо и налсука на всички колеги :)
Crazyty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Crazyty »

Я ме осветете с инфо за Елешница там как е ?Смятам да отида но една вечер да преспа.Има ли успехи с големи каракуди , платики , шарковци?
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Crazyty написа:Я ме осветете с инфо за Елешница там как е ?Смятам да отида но една вечер да преспа.Има ли успехи с големи каракуди , платики , шарковци?
Tам платики няма, колега, а големите каракуди са повече от рядкост, шараните са мит... А останалата риба е болна и пълна с паразити :(
Но ако все пак го посетиш, сподели как е минало, може и да са се попроменили нещата из тея жеги след дъждовете. :roll:
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Златев написа:
Crazyty написа:Я ме осветете с инфо за Елешница там как е ?Смятам да отида но една вечер да преспа.Има ли успехи с големи каракуди , платики , шарковци?
Tам платики няма, колега, а големите каракуди са повече от рядкост, шараните са мит... А останалата риба е болна и пълна с паразити :(
Но ако все пак го посетиш, сподели как е минало, може и да са се попроменили нещата из тея жеги след дъждовете. :roll:
Това е самата истина и да добавя и за почивке не става, защото пияници от Варна, които не са и рибари изобщо много обичат да ходят на палатка там, за да се осерат от пиене, да се къпят в язовира и да плашат рибата с викове, напомнящи боините викове на команчите.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

Някой скоро да е ходил около Чудните скали и как се е преставил , ако каже ще е супер.Благодаря :drinkers:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Утре ще ме водят на някакво място наречено стария язовир , някакво инфо?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Георги Кръстев написа:Утре ще ме водят на някакво място наречено стария язовир , някакво инфо?
Имат предвид Малкото язовирче, до което се стига след селото по път през гората. Преди година даваше много платика, но от две години платика не съм виждал да се вади там. Излиза червеноперка но дребна. На блесна дребен костур и мини сулчета/ това ако брега не е обрасъл защото иначе много боли да си гледаш мепсчетата как остават по водораслите/.
Успех. Дано платиката се е завърнала, но се съмнявам- това е любимо място на мрежарите/гадове мръсни/.
ПП-Не исках да те обезкуражавам, но това е положението там.
Както казах- успех , дано хванете много и стойностни рибоци.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”