Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Любимия воблер!
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Любимия воблер!
Пускам тази тема защото знам че всеки си има своя любимец. Е някой няма да си кажат ,но който желае може да сподели своето воблерче. Ще започна аз с това frenzy 7 см, което сложи в джоб всичките ми рапали и зурита
Тази година не ме е оставял капо.
Ето го и него :

Ето го и него :

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- ще става разбирач
Re: Любимия воблер!
С най голямо удоволствие бих споделил моя за фаворит но нямам такъв
Долния на снимката , отличен плувец и винаги е в час , няма почивен ден и ако някой има в повече да ми го предложи на ЛС. Не ми е любим заради външния вид , а ефективността му. Труден за настройка, за това вирбела не се закачва директно към него, на снимката се види ... който види ...
PS: като гледам развитието на темата ще се окаже мртвородена, много четящи а публикации нанай
, все едно я четат форумистки от BG-Mamma
. Най важното и дискретното за един мъж вече е споделено в KAMA SUTRA четена от милиарди хора, а вие се дзифтарите за някакъв си воблер, резил ... 
PS: като гледам развитието на темата ще се окаже мртвородена, много четящи а публикации нанай

На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моят фаворит е воблер купен от пазара за 3,50лв. Около 8-10см. За съжаление когато скъсах и последния все още нямах апарат и нямам негова снимка.На него имам уловени щука,бяла,костур,распер и внимание ...мъздруга
.Никой от бившата ми относително богата колекция между които и доста скъпи воблери не можеше да се похвали с подобна слука.Бях накарал и приятел да го търси и на Илиенци,но му казали,че партидата е свършила и едва дали ще има нова такава.
Ако случайно го намеря ще си взема количества
.Не беше нищо особено.Цвят сребрист,по-тъмен от горе.по-светъл от долу с леко релефни люспи.
Нещо такова:

Ако някой се сеща и го е срещал да ми драсне.

Нещо такова:

Ако някой се сеща и го е срещал да ми драсне.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Моето вчера го взе едно щукле
. Започвам да го търся веднага.
Като ме домързя да сложа повод........

Като ме домързя да сложа повод........
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- spookymiro
- ще става разбирач
За язовир Искър - магнум BSRD цвят, различни размери. Въпреки тегавия риболов и оплаквания за тотално капо от всеки колега, с който размених информация вчера и днес на язовира, пак закачи една сулка около 40см вчера след обед. Това е първата маломерна бяла риба която хващам на него на язовира. Имам и няколко дребни сомета, но като цяло се хващат мерни риби на него. На откриването пак се разписа. От около десетина излета имам само едно капо миналия уикенд, но тогава влачих само половин ден в съботата.
Интересното при него е, че е най-ефективен само на една пръчка от фибростъкло дълга 1.20м и изправена вертикално нагоре. Менил съм го и по други въдици и съм хванал само една риба.
Поздрави!
Интересното при него е, че е най-ефективен само на една пръчка от фибростъкло дълга 1.20м и изправена вертикално нагоре. Менил съм го и по други въдици и съм хванал само една риба.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Аз съм наи доволен от GOLDI 18гр. чупещите се .За яз Искър имам сом,бяла,костур и клен
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За Влачене Бомбър Фат А 6 см Черен Гръб бяло тяло и корем, Хванал ми е риба във всякакви условия на 4 язовира в 4 края на страната
За от ръка, Грозно пате 6 см дълбокогазещ, черен гръб оранжево тяло. Риби навсякъде и всякакви

За от ръка, Грозно пате 6 см дълбокогазещ, черен гръб оранжево тяло. Риби навсякъде и всякакви

- petro_op
- ще става разбирач
Понеже темата е интересна, а и да не отварям нова ще пиша тук. Надявам се да не засегна колегата ...
Отскоро - 1-2 месеца вече се правя и на тролингист
. Понеже много писано за примамките не намерих, а имам доста които са универсални, и за спининг и за тролинг.
Последно закупих тези по усет
, ще се радвам ако някой ги е ползвал да сподели мнението си:
Rapala - Deep Tail Dancer - 9 см.,

Rapala - Down Deep Husky Jerk-10 см.

Rapala - CountDown Magnum - 7 см.- първия на снимката

Кофти в цялата работа, е че сега тролинг набутване се почва при мен

Отскоро - 1-2 месеца вече се правя и на тролингист

Последно закупих тези по усет

Rapala - Deep Tail Dancer - 9 см.,

Rapala - Down Deep Husky Jerk-10 см.

Rapala - CountDown Magnum - 7 см.- първия на снимката

Кофти в цялата работа, е че сега тролинг набутване се почва при мен

на този 4 бели около 1.5кг. и едно сомче 3,750кг. на Кърджали
Жив и здрав да си Sampo,че ми каза.Това е Сторм и го мислех за куц кон.....слагал съм го веднъж преди години.Започвам да го ползвам.Френзито също ще си купя.sampo написа:Долния на снимката , отличен плувец и винаги е в час , няма почивен ден и ако някой има в повече да ми го предложи на ЛС. Не ми е любим заради външния вид , а ефективността му. Труден за настройка, за това вирбела не се закачва директно към него, на снимката се види ... който види ...
:

Начинаещ съм и ми е трудно да посоча любим.Имам едно холограмно уклейче на Рапала....ма не му зная името....с права човка е и гази на 3,5м.На него хванах доста бели и едно от 1-те ми сомета.
- petro_op
- ще става разбирач
Аре стига почти само там съм .........brano написа:
на този 4 бели около 1.5кг. и едно сомче 3,750кг. на Кърджали

Ще ги пробваме........меду другото преди години по рибарските сбирки точно Сампо ме запали по влачене...той е виновен

Emo-83 написа:...и го мислех за куц кон....

На снимката си личи как непохватно съм остъргал човката, беше метализирана като истински Магнум

На платено не одим !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
petro_op написа: Rapala - CountDown Magnum - 7 см.- първия на снимката
Кофти в цялата работа, е че сега тролинг набутване се почва при мен![]()
Това е отличен сомски воблер. Мълко плува като пирон но е ловец.
Покрай един човек се запалих по този воблер.Макар да съм с малък опит в тролинга 1-вото сомче го хванах на него.Също така имам няколко бели рибки от тази година.
За да съм честен,ако не го бяха пуснали в другия форум.....щях да си трая.
Сега да не се юрнете да си поръчвате.Ще ви кажа,че за него важен е размера и газенето.Дълбоките са стари модели и за тях се играе на търг.Но пак не ви съветвам,защото понякога идват криваци за 30$ без транспорта и доставката.
Тези тука са плитки от Чина.Оригинала е на Сторм и се метка,а у лево,а у десно менейки дълбочината.Не се препоръчва да се троли с два воблера едновременно.
http://www.cabelas.com/p-0064788123815a.shtml
За да съм честен,ако не го бяха пуснали в другия форум.....щях да си трая.

Сега да не се юрнете да си поръчвате.Ще ви кажа,че за него важен е размера и газенето.Дълбоките са стари модели и за тях се играе на търг.Но пак не ви съветвам,защото понякога идват криваци за 30$ без транспорта и доставката.
Тези тука са плитки от Чина.Оригинала е на Сторм и се метка,а у лево,а у десно менейки дълбочината.Не се препоръчва да се троли с два воблера едновременно.
http://www.cabelas.com/p-0064788123815a.shtml