Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За малко на Доспат
За малко на Доспат
Здр. колеги.Това май ми е първата тема ,която пускам във форума! Сега по темата
Заминахме на 19.07 и се върнахме на 25.07 не по наше желание а заради сериозните предупреждения за мн лошо време ,което така или иначе изпитахме последната вечер.Но всичко си заслужава щом става въпрос за това място и за да съм напълно честен ,аз се запалих по риболова на това място преди 2 год.Все още прохождам но бързо научавам и мисля че се получи мн добър риболов или поне най -добрия ми на свободен водоем.Разбира се ваичко си взех но си забравих щракалката , така че снимките са от телефон

Караваната беше супер с изключение на това че изпускаше газ и щяхме да се задушиме първата вечер ,ако не бях получил от тези "необяснимите" събуждания с потупване по крака и зов за тревога.Но трябва да се гледа с усмивка на тези неща и в никакъв случай не ни развалиха настроението,просото се лишихме от хладилник!

Почнахме ги!

По едно време и по две почнахме да ги сецкаме

Те тука ставаше най добрия финал на един ден

Еми колеги като цяло е това .Толкова успях да снимам с телефона!На финал искам да каже че по красиво място в БГ няма според мен.Риба хванхме доволно направих си кефа .Преобладаващия улов беше на каракуда ,стръв -торен цръв ,захранка протеинова с добавка кюспе .Костура го тепахме на клатене не много навътре от брега .На масата ловяхме още по доволно с две думи да не ни мислите хапнахме и пийнахме.Хапнахме си и естествено и прясна рибка , но колкото да си хапнеме останалата част обратно и догодина пак като пораснат
Най силния спомен който имам от там е как последната вечер държах тентата за метелните колове в ураганен вятър и гръмотевици.Но отново ще кажа ,че на тея неща трябва да се гледа с усмивка
Поздрави!!!!
Заминахме на 19.07 и се върнахме на 25.07 не по наше желание а заради сериозните предупреждения за мн лошо време ,което така или иначе изпитахме последната вечер.Но всичко си заслужава щом става въпрос за това място и за да съм напълно честен ,аз се запалих по риболова на това място преди 2 год.Все още прохождам но бързо научавам и мисля че се получи мн добър риболов или поне най -добрия ми на свободен водоем.Разбира се ваичко си взех но си забравих щракалката , така че снимките са от телефон

Караваната беше супер с изключение на това че изпускаше газ и щяхме да се задушиме първата вечер ,ако не бях получил от тези "необяснимите" събуждания с потупване по крака и зов за тревога.Но трябва да се гледа с усмивка на тези неща и в никакъв случай не ни развалиха настроението,просото се лишихме от хладилник!

Почнахме ги!

По едно време и по две почнахме да ги сецкаме

Те тука ставаше най добрия финал на един ден

Еми колеги като цяло е това .Толкова успях да снимам с телефона!На финал искам да каже че по красиво място в БГ няма според мен.Риба хванхме доволно направих си кефа .Преобладаващия улов беше на каракуда ,стръв -торен цръв ,захранка протеинова с добавка кюспе .Костура го тепахме на клатене не много навътре от брега .На масата ловяхме още по доволно с две думи да не ни мислите хапнахме и пийнахме.Хапнахме си и естествено и прясна рибка , но колкото да си хапнеме останалата част обратно и догодина пак като пораснат

Поздрави!!!!
Последно промяна от ns_bob на Чет Юли 29, 2010 4:16 pm, променено общо 1 път.
Най обичам боба,хлеба и да е.а
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За малко на Доспат
Колега, може да ти е пръв пост във форума, но определено е от най-хубавите! Излета е бил повече от чудесен, здрави каракуди сте хващали, за масата няма какво да се каже
Че и сте оцелявали в трудни условия последната вечер ... С една дума - ПЕРФЕКТЕН риболов! А и снимките са си идеални, браво!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Много добър излет сте си направили колега.И рибки е имало.А за мястото и язовира си много прав.

-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
Браво много красиво изглежда на Доспат
трябва и аз да го пробвам някой път...

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- gergi83
- научил се да хвърля
много хубав излет сте направили

Много хубав излет машала

Страхотен излет а и рибка е имало.Супер
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления за екстра хубавия риболов 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Ех, и аз да се похваля.Бях от 19-ти до 25-ти на язовира между Доспат и Сърница.Ходя при един приятел /Станьо/ който пък от своя страна е там през цялото лято.Точно за това има голямо оборудване с навес,маси,столове,близо до чешма.Има и сонарни лампи които ти осветяват пътя до чешмата през ноща.А за чешмата нямам думи-водата и е 4 градуса,случва се бирата да се пресече както се пее в една песен.
Бяхме компания от около 10-12 човека.
В сряда сгънахме едно пълнено агънце.
На някой му било на сърце.В събота сгънахме още едно,но този път решихме да разнообразим като го завъртяхме на чеверме.
Дойде и жив оркестър от Сърница,понеже домакина ни Стоньо познаваше местния самодеен състав и ги беше поканил.Изживяването беше страхотно,на брега на яз.Доспат с чеверме и жив оркестър.Все бях ходил на риба,ама такова нещо не бях изживявал.А риба си излизаше добре.Хванах доста кустур с лодката на рибенце.
За разнообразие на жените и децата ходихме и до басейн в Огняново до Гоце Делчев.Нещо уникално,препоръчвам го на всеки. Басейна е облицован с камък, а не с плочки
. Изобщо прекарах една седмица на най красивото място в България и го прекарах с готини приятели и здрави софри.

Последно промяна от undergrounder на Чет Юли 29, 2010 5:34 pm, променено общо 4 пъти.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- ignatov78
- ще става разбирач
Страхотни преживявания. 

- borislav58
- сериозен играч
Aбре колеги това не е за пред хора има малко бременни невести пощенливи гъзета ееееее...
Суперрррррррр сте го сторили ! и двете компанйи

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Евала и на двата отбора,е те това е релакс!!!borislav58 написа:
Aбре колеги това не е за пред хора има малко бременни невести пощенливи гъзета ееееее...![]()
![]()
п.п Ма Борка тия хора верно нямат сърца с тия снимки...

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!