каналите на новоселци

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
MARTIN4O
научил се да хвърля
научил се да хвърля

каналите на новоселци

Мнение от MARTIN4O »

niakoi znae li kak e tam sega.?10x
FISH
Аватар
vali.67
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vali.67 »

Za novoselci i kanala.
AAAAa 6te ti kaja be Martin4o
Bqx tam v sybota i si vikam ,kato vseki drug pyt 6te si xvana prili4no koli4estvo babu6ka li tam ili 4ervenopera li ili karakuda moje ve4e da izleze.
Minax otkym kalnata diga taka da q nareka,6toto otkym 6oseto be6e manifestaciq ,e ni6to lo6o xorata osymnali tam zaeli mestata ni6to lo6o.
Vyrvq da si namerq udobna poziciq okolo 6avarite ,6toto po- princip tam se vyrti ribata ,oba4e gledam;KESTERME opynato xubavo s edni gotini beli tapi otgore napravo krasota.
Be da ti kaja ne be6e mnogo dylgo nqkade okolo 100 metra i si vikam BRAVO na tezi mom4eta opynali go i usporedno s 6avara 6toto sa mnogo umni nali ribata xodi da tyrsi xrana v nego i taka kato se nabie vytre se6ta6 se kakvo stava.
Vikam aide mainata mu 6i xvyrlq vydica sled nego,oba4e kvo stava.
Mnavam po- natatyk i si izbiram mqsto pak okolo 6avar i sym spokoen 4e ne vijdam drugo KESTERME i byrkam zaxranki i razpyvam teleskop i se kanq na ulov ve4e.
Xvyrlqm i xva6tam pyrvata babu6ka i se obry6tam i vijdam dvama mangala s mreja ,napravo mi pre4ernq ve4e,no tova ne be6e vsi4ko,zamqtam malko po-napred ot zaxrankata iiiiiiiiiiiii zaka4ka i to kakva misli6,dyrpam kolkoto mi pozvolqva liniqta i kakvo vijdam ,izpluvaxa otgore tapite na drugo KESTERME i si vikam BASI ZAPISA ,ei na tui mu se vika ribolov,estesveno skysax i KRAI.
No tazi prikazka deto ti q razkazax moje i da ima KRAI ako nqkoi xora si gledat rabotata ,kak moje be na glaven pyt za BURGAS i pri tova na kanal koito izliza ot Qzovir MANDRA takova bezobrazie basiiiiiiiiii.
Dano tazi prikazka deto ti q razkazax da ima krai 4e ina4e tejko ni na ribolovcite .
Izvinqvai za dylgiq razkaz ma tova e bratko,a ina4e drugite kolegi deto sa po- ranobudnite kato gi nabludavax prez kratkiq si prestoi si izkaraxa ribka.
Nasluka.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”