Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- Invader
- научил се да хвърля
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Асене, и аз минах от там да ми изправят носната преграда. Добри специалисти саchestarfield написа:В болничен комплекс Каспела Пловдив- много кълвът, ама медециски сестри самоот сутринта съм тука много ми хареса
ще поостана 3-4 дена.
Посли ще пиша какво хванах![]()

Иначе по тематата - днес бях на "40-те извора" на мулдавския залив. До обяд търсих от къде мирише на мърша и се натъкнах на 2 толстолопа - около 15 кг и 20-25 кг. Снимах по-големия, че другият не можеше да се доближи

Явна са ги търмъчили и са ги изтървали, след което водата си г е изхвърлила вече мъртви

Добре, че следобед задуха на другата страна, та успях и малко риба да хвана. Стръв жито, риби-само червеноперки. На дъно-ни вопъл, ни стон

Единственото хубаво нещо беше, че Алито мина на проверка и почти всички се изнесоха или прибраха си въдиците

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те нали исипаха разни химии да спасяват рибата...
Онзи ден направих добра перка, но странното бе, че имах и добри костури на .......... жито
Утре почивам и се чудя накъде....... пак

Онзи ден направих добра перка, но странното бе, че имах и добри костури на .......... жито

Утре почивам и се чудя накъде....... пак

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- bigfish133
- ще става разбирач
Днеска с един колега ходихме до Брягово . Определено беше по - слабо от предишния път , на плувка излезнаха някоя каракуда и червеноперка и само едно мерно шаранче - около килото . Фидера изобщо го нямаше днес . Излезнаха доста маломерни амурчета , около 500 - 600 грама , които много приличат на ето този кефал

Дано хората да не ги " объркват" и да връщат където им е мястото . Иначе спасихме деня с една щука към двете кила (на око ) , която удари на тапата , която бях заложил за бяла риба , на чаушан .

Запознахме се и с един съфорумец (koce sm) , надявам се да са имали слука след като ние си тръгнахме . Това е от мен , успехи !!!

Дано хората да не ги " объркват" и да връщат където им е мястото . Иначе спасихме деня с една щука към двете кила (на око ) , която удари на тапата , която бях заложил за бяла риба , на чаушан .

Запознахме се и с един съфорумец (koce sm) , надявам се да са имали слука след като ние си тръгнахме . Това е от мен , успехи !!!
-
- сериозен играч
и при нас миналата седмица веше по слабо от друг път.Явно големите жеги влияят на рибата .Иначе поздравления за щуката.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,
След успешния риболов миналата седмица отново в неделя бяхме на Брягово. Този път с колегата Петьо и жените. За съжаление снимки не сме правили, защото почти нямаше какво да се снима. Риболова пак беше разнообразен, но с изключениение на две по - големи каракуди на дънните нищо за показване. Иначе пак си излиза риба - /маломерни шаранчета, едно амурче - върнати да повикат своите баби и дядовци/, червеноперки, уклей и 4 костурчета. Жегата беше голяма и мисля, че рибата се е прибрала на вътре. За сравнение към 18.30 часа външния термометър на колата ми показваше 36 градуса, при положение че беше в горичката на шарена сянка.
Радвам се, че се запознахме с колегата bigfish 133. Искам да го поздравя за страхотната ЩУКА, която изкара пред нас и да му кажа да не съжалява, че си е тръгнал по - рано, защото не излезна нищо различно от това, което хващахме и като беше там.
Наслука на всички.
След успешния риболов миналата седмица отново в неделя бяхме на Брягово. Този път с колегата Петьо и жените. За съжаление снимки не сме правили, защото почти нямаше какво да се снима. Риболова пак беше разнообразен, но с изключениение на две по - големи каракуди на дънните нищо за показване. Иначе пак си излиза риба - /маломерни шаранчета, едно амурче - върнати да повикат своите баби и дядовци/, червеноперки, уклей и 4 костурчета. Жегата беше голяма и мисля, че рибата се е прибрала на вътре. За сравнение към 18.30 часа външния термометър на колата ми показваше 36 градуса, при положение че беше в горичката на шарена сянка.
Радвам се, че се запознахме с колегата bigfish 133. Искам да го поздравя за страхотната ЩУКА, която изкара пред нас и да му кажа да не съжалява, че си е тръгнал по - рано, защото не излезна нищо различно от това, което хващахме и като беше там.
Наслука на всички.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много му е водата ощи на Брягово, иска един два метра да падне, и да се дръпни водата от разливите и работата ще се оправи.
Макар че аз и сега съм доволен
инак щуката е перфектна като за това време на годината и си е отличен улов.
Днеска бащата отиваше на Леново и аз отидох с него ,на самото устие се спряхме.Интензивен риболов от началото до края ръката ми се схвана накрая.
Пробвах се за 4 часа колко риба ще искарам
като на отминалото състезание на стената в Неделя.
Почнах точно в 10 часа и приключих точно в 14 часа кантара закова на 12,300кила
само че бях с 7 метра директен не със щеката.Имаше голямо течение и ако бях с щеката може би щях да направа по-добър резултат
Излизаха само каракуди дребни и само едно морунажче окол 300-400 грама, от шаран и помен нямаше.
Първия на състезанието отчете 16-17 кила,
ощи хляб имам да ям. 

Макар че аз и сега съм доволен

Днеска бащата отиваше на Леново и аз отидох с него ,на самото устие се спряхме.Интензивен риболов от началото до края ръката ми се схвана накрая.
Пробвах се за 4 часа колко риба ще искарам

Почнах точно в 10 часа и приключих точно в 14 часа кантара закова на 12,300кила

Излизаха само каракуди дребни и само едно морунажче окол 300-400 грама, от шаран и помен нямаше.
Първия на състезанието отчете 16-17 кила,

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На стената хванах 3 хубави скобара, но нещо кефала се изгуби тотално 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе има го но е рядкост вече и там, то от тази напаст божия каракобджорска нищо неможи да се добере до стръвта.bat_boiko_nikolov написа:На стената хванах 3 хубави скобара, но нещо кефала се изгуби тотално
Но определено на 40-извора повиче ми хареса риболова, от миналата седмица

Просто очакваш неочакваното секи момент, два пъти сериозно ми скъса и риба.
Така че предпочитам на 40-извора да ходя да си тренирам вече.

Здравейте колеги днес реших да направя един излет до я. Сушица - но греда.
Тъкмо свалих багажа и един вестоносец дойде да ми каже учтиво че на язовира е забранен риболова.
Нямах информация да е забранен целогодишно. Някой ако има информация да сподели, ще попитам ИАРА - та каква е причината.
След което отидох на я. Мечка - но там нямаше нищо интересно - 3 маломерни кефала.
На я. Мечка ми споменаха че я. Сушица - е само за полицията вече. ?????
Тъкмо свалих багажа и един вестоносец дойде да ми каже учтиво че на язовира е забранен риболова.
Нямах информация да е забранен целогодишно. Някой ако има информация да сподели, ще попитам ИАРА - та каква е причината.
След което отидох на я. Мечка - но там нямаше нищо интересно - 3 маломерни кефала.
На я. Мечка ми споменаха че я. Сушица - е само за полицията вече. ?????
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И ние многократно планирахме излети там, но така и не отидохме !
И за полицията малко не съм съгласен
/ огледат,седнат,апнат,пийнат,нали и те са хора и....../ !
Там трябват други служби
И не само там, ами и по почти всички водоеми под наем в BG

И за полицията малко не съм съгласен

Там трябват други служби

И не само там, ами и по почти всички водоеми под наем в BG

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Едно време по кумунизма яз.Сушица си беше на полицията и беше забранен за простосмъртни хорица като нас.
Скоро имаше караници за голямата баница кой да го стопаниостъва, и ако нещо не са се разбрали нищо чудно полицията да си го земе.
Поне полицайте ще си имат водоем????
Кадето да ходят необезпокоявани.

Скоро имаше караници за голямата баница кой да го стопаниостъва, и ако нещо не са се разбрали нищо чудно полицията да си го земе.
Поне полицайте ще си имат водоем????
Кадето да ходят необезпокоявани.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малко инфо от Мечка то за риболов няма какво да говорим понеже само за ядене и пиене отидохме
,макар на устието бая риба са изкарали 
Но там кадето бяхме ние на дъно 3 кефала и една червеноперка
но съвсем нормално след нощната заря около 10 пълнител и 5-6 сигнални ракети и кичеци и хора до 5 сутринта.
Това дето най го мразя го направихме и ние
но поне не пречихме на никой около нас нямаше колеги да на псуват.
Сутринта на около 100 метра от бивака даде риба ама на перо кефал, червеноперка,костур повиче инфо от Бат Бойко той беше пераджията а и ощи е там.
5 лева на човек такса и ако устаниш да спиш 5лева на кола, независимо колко човека сте.

Но там кадето бяхме ние на дъно 3 кефала и една червеноперка

Това дето най го мразя го направихме и ние

Сутринта на около 100 метра от бивака даде риба ама на перо кефал, червеноперка,костур повиче инфо от Бат Бойко той беше пераджията а и ощи е там.

5 лева на човек такса и ако устаниш да спиш 5лева на кола, независимо колко човека сте.
Асене ни е бяхме почти след скалите,с две червени голфчетаи ни направи доста удари
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И костана ся
то половината форум е бил на Мечка и се разминаваме като дереци
Момци на другия банкет земите да дойдите да се запознем,опознаем че за резил станахме
да се подминавме като пет пари в кесия
Пък да почним съвместин излети да си правим, се едни и същи дестинаций ползваме и се се разминаваме.

Момци на другия банкет земите да дойдите да се запознем,опознаем че за резил станахме

Пък да почним съвместин излети да си правим, се едни и същи дестинаций ползваме и се се разминаваме.

Бат Бойко там някаде ловеше на перо и имал късане на шаран и бай кефал е измъкнал.Асене ни е бяхме почти след скалите,с две червени голфчетаи ни направи доста удари
-
- новобранец
Тази седмица планираме да отскочим на яз. Мечка за 2-3 дена. Някой по запознат ще каже ли дали има някаква такса, на какво кълве.. дъно или перо? мисля да взема 2 пружини и едно перо