Засрамих се

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Засрамих се

Мнение от Ribarina »

Днес бях пак в Новоселци,валя сняг,рибата си вървеше,но този път прибирах само най едрите и когато станаха 3 кг. спрях да събирам.Страшно много риба имаше пак.Имам обаче някакви съмнения,че риболовните,които пазят този район се познават с един,който пък опъва някакви мрежи или прекалено големи парашути-въобще не го закачат.Седи си той вътре с лодката и въобще не му пука,а на дядките на брега дойде един и като ги подбра ги направи на две стотинки.
Изображение
Последно промяна от Ribarina на Нед Фев 25, 2007 5:51 pm, променено общо 1 път.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

:smt117 :smt038
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мен наш ОТКОГА ме е срам? 8) както се казва в една песен на нова генерация-сложи си черни очила и сьвестта си ще запазиш.. 8) 8)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Аве,хора,къде се намира тоя канал,сладка ли е водата,солена ли,каква риба има там,на какво се лови,дайте малко повече инфо,щото никъде неможах да намеря.Да не е някъде около Бургаските водоеми-езерото,Мандра,или Атанасовско езеро? :?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Канала се намира по пътя за Средец покрай едно село Новоселци прекръстено на Костадиново тоест веднага след табелата КОСТАДИНОВО веднага в дясно.На Мандрренското езеро е.Атанасовското езеро е резерват за птици не знам да ли има риба там макар че живея на по-малко от 2 км. от него
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

селото е Константиново а не костадиново ама т'ва няма голямо значение,няма да го сбъркаш
Anita
новобранец
новобранец

Мнение от Anita »

Мен пък ме е срам от друго!Вижте снимката първо!Какво всъщност ви се набива на очи?Не е улова или куфарчето естествено!!!! :evil: :evil: :evil: ГАДНО Е!Защо първо не се замислим как да си подредим "къщичката"!!??! :shock: :shock: :evil: Всеки път като ходя някъде си нося чували за боклук и докато съм на язовира или реката правя оборка!Не е толкова трудно и хич не ми пука дали някой друг ще го направи или пък дали след седмица най-късно пак ще е същата мърсотия!Просто не ми тежи и ще го правя винаги както до сега!Вие решете сами от какво да се срамувате повече!!!! :oops:
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

всички места за риболов около бургас изглеждат така
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Просто няма изчистване!Всеки път и аз и приятелите ми,с които ходя за риба се стараем да оставяме местата на които сме били чисти обаче там където ходят много хора просто няма начин.Единствено успех имам на един малък язовир, на който не ходят много хора.Там имам голям успех защото хората от селото ме познават и рибарите винаги си прибират боклуците дори и тези от ромски произход.Даже огнищата около язовира са поне на няколко години.Винаги се пали огън на едни и същи места.Просто става страхотно когато се работи с много хора.
А пък от месец насам за куфарче ползвам колата така че това е на колегата до мен.Моето е малко по хубаво.
Anita
новобранец
новобранец

Мнение от Anita »

Просто исках да кажа,че всички тези неща, които ни дразнят- било мърсотията или корупцията или...зависят повече от самите нас отколкото си мислим!Всичко това може да се промени само ако го осъзнаем като проблем и заедно намерим решение- толкова е просто!!!Само, че проблемът според мен е в мисленето-всички са на принципа"След мен ако ще да е и потоп"!А не е правилно бе хора!!!След мен и вас там ще ходят и децата ни и техните деца...Тъжно е!Всъщност всички тези, които замърсяват или унищожават или си плащат за това или онова всъщност съм убедена, че ще възпитат и поколение без ценности и принципи!И тогава какво??? :( Все едно- не очаквам с нещо думите ми да повлияят или да променят някого!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

И това е вярно.В нашият блок имаме съседи,които не ползват контейнерите за боклук направо хвърлят през терасата.Хубавото е че са само едно семейство,но всички от бащата през майката,дъщерята и сина хвърлят през терасата.На всичкото отгоре се имат за много важни
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Anita написа:Мен пък ме е срам от друго!Вижте снимката първо!Какво всъщност ви се набива на очи?Не е улова или куфарчето естествено!!!! :evil: :evil: :evil: ГАДНО Е!Защо първо не се замислим как да си подредим "къщичката"!!??! :shock: :shock: :evil: Всеки път като ходя някъде си нося чували за боклук и докато съм на язовира или реката правя оборка!Не е толкова трудно и хич не ми пука дали някой друг ще го направи или пък дали след седмица най-късно пак ще е същата мърсотия!Просто не ми тежи и ще го правя винаги както до сега!Вие решете сами от какво да се срамувате повече!!!! :oops:
:| Българска ни работа :evil:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Тя ПРОСТОТИЯТА не ходи по гората. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”