Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Приключението с директния
Приключението с директния
Здравейте колеги!Преди малко се върнахме от още едно практикуване на любимото ни хоби, но този път на яз.Волуяк.Таа риболова беше плануван във последния момент заради технически причини, но това не е от значение нали?На гьола бяхме във някаде около 14:10 последва разпъване на бивака и такъмите и започване
Първи този път се разписа баща ми
.Последва кратко затишие (около минута) и дойде време и директния ми да се разпише.Извадих доста добра таранка някъде около 200.Последва затишие и аз се огледах наоколо:

Но имаше и това:

Последва ново затишие което беше нарушено от доста изсипана храна и разбира се уловена риба.Рибите бяха само каракуди които бяха йедри и набиваха като кустур а да не казвам че една от тях се мяташе като пъстърва
Ето моя милост със живарника:

А ето и моя милост със сестра ми + живарника
:

Е като обобщение мога само да кажа че беше хубав излет с доста емоции,доста боклук и доста риба
Наслука!

Но имаше и това:

Последва ново затишие което беше нарушено от доста изсипана храна и разбира се уловена риба.Рибите бяха само каракуди които бяха йедри и набиваха като кустур а да не казвам че една от тях се мяташе като пъстърва

А ето и моя милост със сестра ми + живарника

Е като обобщение мога само да кажа че беше хубав излет с доста емоции,доста боклук и доста риба

Таранка маниак!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Приключението с директния
Браво малкият, добре си ги наскубал караконджалите.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- новобранец
браво! а другият път ти пожелавам и повече. евала ако си позачистил малко около себе си,че винаги има нещастници които оставят боклуци на водоема. знай приятелю ,че добрият риболовец винаги мисли за природата.още веднъж браво!
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
Браво малкия Другия път за по дълго и повече улов .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Браво пич,супер излетче близо до София.Имаше ли мн.хора че там обикновенно уикендите е пълно.И др. път повечко рибка в живарника 

Не в интерес на истината и ние се учудихме но имаше максимум 15 колиiliqn_d написа:Браво пич,супер излетче близо до София.Имаше ли мн.хора че там обикновенно уикендите е пълно.И др. път повечко рибка в живарника

Таранка маниак!
-
- фен клуб-скобар
Браво младежо само така и приридата трябва да се пази това е закон за истинския риболовец
Добре си наловил, аз бях няколко пролуки по-долу
п.п. на каква стръв ловихте ?

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Браво пич добре си хванал 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Какъв цвят ти беше колата колега...иначе вместо бели ни дадоха пинки ама...Ribko написа:Добре си наловил, аз бях няколко пролуки по-долу![]()
п.п. на каква стръв ловихте ?

Таранка маниак!