Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Нови подфоруми!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Local
- учете се от него
Нови подфоруми!
Честито колеги!
Вече си имаме 2 нови подфорума.
Въдица и макара
http://forum.nariba.com/viewforum44.html
и Рибарски такъми
http://forum.nariba.com/viewforum45.html
Спазвайте правилата и пишете в правилните раздели.
Поздрави, Красимир.
Вече си имаме 2 нови подфорума.
Въдица и макара
http://forum.nariba.com/viewforum44.html
и Рибарски такъми
http://forum.nariba.com/viewforum45.html
Спазвайте правилата и пишете в правилните раздели.
Поздрави, Красимир.
Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Какво ще кажете за един "Купува Продава" или нещо подобно?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- barutchiata ©
- Администратор
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На мен ми трябва подфорум "Заяждай се на воля"
Стига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.
На всичкото отгоре станал бил Local модератор е ми че ти се заяждаш за всяко нещо което напиша!!!Уре ако напиша мръсен виц пак ли ще имам ЛС с гневни реплики?

- Local
- учете се от него
Ами това е рибарски форум пич , а не Intrigi.com ... тук целта ни не е да се зяждаме.... а и сега кажи ми как да ти кажа че спамиш темата... пак ли ще ми кажеш че се заяждам с теб?Ribarina написа:На мен ми трябва подфорум "Заяждай се на воля"Стига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.
На всичкото отгоре станал бил Local модератор е ми че ти се заяждаш за всяко нещо което напиша!!!Уре ако напиша мръсен виц пак ли ще имам ЛС с гневни реплики?
Клавиатура риба не лови!!!
- barutchiata ©
- Администратор
-
- разбира нещата
Рибарин,много си докачлив!Може-би заради снимките с костурите и последвалите ги коментари?Не се набирай-не искам да те обидя!Въпреки всичко наверно трябва да има" интригантски" или "Заяждай се на воля" подфорум за да си пишат хорицата и да си ги чете който го интересува това.Мен лично не ме кефят интриги,ама кой ли ме пита,искам не искам- чета,щото са вкарани на майнината си в някой сомски подфорум например!
- barutchiata ©
- Администратор
Ами пич ако искаш да се заяждаш ,не ти е мястото тук.Има си форуми за всичко и всички,този е за риболов .Колкото до гневните реплики на Локал ..........да ти кажа има защо.Ribarina написа:На мен ми трябва подфорум "Заяждай се на воля"Стига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.
Колкото до това как да си гледаме работата ми прилича все едно да ти даваме акъл как да си гледаш гъбитеRibarina написа:Стига вече изтрий това изтрий онова.Трябва да се помисли по този въпрос.Аз не мога да разбера как може да взимате толкова навътре нещата.

- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор