Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
калоян митев написа:..................................Спрете ги и ще видите колко много вкусове и миризми-приятни има на този свят,как дробовете ви се пълнят с чист въздух и се връщате с 20 години назад....................................

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Амааа,туй с чесъна или тютюна ?barutchiata © написа:Чакай малко да те фана на къс пас, щото бате не си прав.Ако си ял чесън не усещаш ялите такъв.Ако си пушач, не усещаш пушачите
![]()
![]()
Разбрах го след като ги отказах.Няма да ти казвам на какво мирише в автобуса, или в разговор.
Косьо,друга ми беше посоката на дискусията.
Вече доста теми се отвориха за тези цигари.
Добре де.Има такива дето не ги понасят - и такива като мен дето пък им е кеф да си ги пушат.
И сега какво - шмайзерите ли ще вадим
Има такива дето месо не ядат - други дето зеленчука не го признават.Пак ли на война ще отиваме ?
Има такива дето алергията им се задейства с пълна сила като почнат да цъфтят дърветата - заради тях да ги отсечем ли ?
Искам да кажа,че всеки си живей живота както му хареса.
Какво означава,че му преча като си запаля цигарата вън на масата в барчето - веднага я усеща,така ли ?
За мен това са някакви крайни глупости.
Иначе,кампанията за забрана на цигарите на запад почна още преди 30г.
И защо ?
Ами Форд си направил сметката,че неговите работници само от почивките за една цигара,
му се губят по час и половина на ден за работник - изтърва далавера човека.
Има пари,айде закон.Сега и при нас почна офанзивата.
Ама още много мога да кажа - нема смисъл.
Иначе Паваката за надписите си е напълно прав - цигарите за смъртност са чак на 12-то място като причина.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
Аз по принцип съм за търпимост към околните.Кой иска да пуши, кой иска да не пуши. Приказката ми беше, че не съм съгласен дето едното мирише повече от другото.Явно грешно ме разбираш.И чесъна мирише, и цигарите също, зависи дали си пушач и дали ядеш шкембе с чесън преди да се качиш в автобуса.
- krokibg
- учете се от него
Аз пък просто съм против налагането на такива неща насилствено.Точно както казва Барута,всеки да решава ще се семоубива ли или ще си мре от недоебване,недопушване и недопиване
Кои ги е упълномощил тия миндили да взимат решение вместо мен,просто не мога да си го представя.Само автоматите ще ги оправят тия,дето се опитват да ни налагат каквото им скимне.Така мисля и тия дето сте непушачи,как ще се почувствате ако Ви накарат на сила да се проебете а
На някои ще им хареса на 100% но знае ли човек

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
Въпроса с надписите си има перфектно решение- купуват се 1-2 свястни табакери(аз имам две, за 20 нормални цигари и за 14 цигари 100мм) и никой никого не убива... на мен специално не ми и пречи, щото мойте и двамата пушат; майка им и кучето, не пушат... ма те пък са независими, щото нищо не звиси от тях.Моряка написа:Аз донякъде съм съгласен с тия некролози.Надпис "Пушенето може" да доведе до рак е коренно различно от "Пушенето убива".И на мен не ми е приятно децата да четат и да ми казват
-Моля те такко не пуши!
За мен тези надписи би трябвало да ги има,ако и на пуканките за микровълновата пише
-Тези пуканки са от генномодифицирана царевица ..................

Ся, ако кажа и че за двете ми табакери са одрали една боа и некой ше ревне:...уууу.... месар... и ше пусне петиция до комисията на европейския парламент

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сега те разбрах.barutchiata © написа:Аз по принцип съм за търпимост към околните.Кой иска да пуши, кой иска да не пуши. Приказката ми беше, че не съм съгласен дето едното мирише повече от другото.Явно грешно ме разбираш.И чесъна мирише, и цигарите също, зависи дали си пушач и дали ядеш шкембе с чесън преди да се качиш в автобуса.
Абе - аз повече няма се обаждам.
Което не означава,че се отказвам да си чета калпавите надписи,само дето
и аз кът Бачо карам с табакера,и там нищо не пише.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- В МОМЕНТА В КОЙТО ТРЪГНЕ ДА СЪТВОРЯВА ПА НЕЩО ПОДОБНО ВЪРХУ МУ ДА СЕДНЕ ЖЕНСКИ РАЗГОНЕН СЛОН ! ДА НЕ ГО ИЗВАДЯТ ПОНЕ СЕДМИЦА ОТ ТАМ И РЕДОВНО ДА ОТНАСЯ СЛАДОСТИТЕ НА РАЗГОНЕНИТЕ МЪЖКИ СЛОНОВЕ ! КОГАТО ВСЕ ПАК ГО ИЗМЪКНАТ ОТ ТАМ ПИТОН ДА МУ СЕ НАВРЕ В ГЪЗЮГАТА , ТЛЪСТАТА , МАЗНАТА ! ПОКОЛЕНИЕ ДА ЗАВЪДИ И ДА ГО ОТГЛЕДА !

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- учете се от него
Божидар написа:- В МОМЕНТА В КОЙТО ТРЪГНЕ ДА СЪТВОРЯВА ПА НЕЩО ПОДОБНО ВЪРХУ МУ ДА СЕДНЕ ЖЕНСКИ РАЗГОНЕН СЛОН ! ДА НЕ ГО ИЗВАДЯТ ПОНЕ СЕДМИЦА ОТ ТАМ И РЕДОВНО ДА ОТНАСЯ СЛАДОСТИТЕ НА РАЗГОНЕНИТЕ МЪЖКИ СЛОНОВЕ ! КОГАТО ВСЕ ПАК ГО ИЗМЪКНАТ ОТ ТАМ ПИТОН ДА МУ СЕ НАВРЕ В ГЪЗЮГАТА , ТЛЪСТАТА , МАЗНАТА ! ПОКОЛЕНИЕ ДА ЗАВЪДИ И ДА ГО ОТГЛЕДА !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Само да допълня ...... Сина му,зет да му закара![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Който си ги пуши,ще продължава дори и да започнат да слагат по кутиите снимки на видяната в бъдещето мъчителна смърт на конкретни добре познати пушачи.Надписите са ала-бала,много повече хора и по-бързо умират в Родината от некачествени храни и некачествена "медицинска"помощ...
- krokibg
- учете се от него
Точно казано,пък и не само у нас,навсякъде е така
Мрът като мухи от преяждане,катастрофи и всякакви инциденти,цигарите им виновни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- malkia_joro
- разбира нещата
Истината е ето тука:
Шофирането по пътищата на България може да доведе до внезапна смърт!!!
п.п.отнася се най-вече за дупките(гробовете) по Юндола.
И тука:tiktak написа: Световната здравна организация няма нищо общо. Знаеш ли колко и пука на световната здравна организация за твоето здраве. Некролога си го измислиха адвокатите на големите тютюневи компании, за да имат коз в делата на болни от рак срещу тях. Сиреч "Предупредени сте". А пък и антирекламата и тя е реклама.
Тука също:Павел Иванов написа: И съвсем правилно ! До сега няма клинично доказан прецедент на човек батисал се като пасивен пушач . Виж във варианта Елаците има бая доказани ракови последствия ама се чудим що никой не действа по въпроса а се включва само в теми от сорта![]()
И ако може към тези неща.....Павел Иванов написа: Кире , човек като си вземе двутактов мотор за лодката продават ли му го с такъв надпис ? Не друго ами от емисиите от читав , нов двутактов мотор имат 700 пъти по-голяма вероятност да хванеш рак на белият дроб отколкото ако си пуфкаш тутунДа не говорим за варианта пълен катализатор колко хиляди пъти по-голяма вероятност ти дава за рачко на дробчо от тутуна ама съм сигурен че 90% от непушачите къде ривът че сме ги "обгазявали" карат баш с такива катализатори и ни обгазяват в пъти повече без да ни питат
![]()
....да добавя следния надпис:Моряка написа: За мен тези надписи би трябвало да ги има,ако и на пуканките за микровълновата пише
-Тези пуканки са от генномодифицирана царевица и употребата им води до.......
-Този кремвирш е произведен от дългогодишно замразено месо 10%+ ГМО протеини+....
-Тия вафли са със съдържание на .... и това води до .......
и много други.
Шофирането по пътищата на България може да доведе до внезапна смърт!!!
п.п.отнася се най-вече за дупките(гробовете) по Юндола.
Красотата на живота е в това,че продължава.