Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
Значи кво става . Преди неколко дена некъф си пуши и ми се стори интересен аромата на цигарите му . Питах го какви са , купих си от тях ( повече от двайсет години от как не съм си взимал от тая марка ) и вече може да кажа че пуша Уинстън
Много приятен аромат за разлика от Борото и Давидов , пък и вкуса им е некъф такъф като на цигара .
Тва добре ама вчера ми изчезват едни цигари . Досетих се че детко ги е скрил щот кат чете тия надписи по тех и съ притеснява за моето здраве и пр. та ми ги крие обаче в случаят !!!
Те такъв надпис ...

Абе направо и без извинение - бах ти капута нещастен дей го е родило тва болното му мозъче без значение от къф пол е и националност !!!
Баси ! Представям си на всеки плаж подобна табела само къде "тютюнопушенето" е заменено със "слънцето" примерно !
Както е известно слънцето докарва много повече рак и пр. от тютюнопушенето при което дори не е доказано че докарва такъв и пр.
Значи тъй , по принцип съм си пацифистично настроен и се съобразявам с другите :
- в заведения които не се пуши не ходя !
- когато некой се качи в колата ми го уведомявам че там се пуши при това по много .
- и пр.
Ама в случаят побеснех !!!
Та ето какво мисля по въпроса :
- На този гений на който му е хрумнало да сътвори тва възвишено излиание му пожелавам - В МОМЕНТА В КОЙТО ТРЪГНЕ ДА СЪТВОРЯВА ПА НЕЩО ПОДОБНО ВЪРХУ МУ ДА СЕДНЕ ЖЕНСКИ РАЗГОНЕН СЛОН ! ДА НЕ ГО ИЗВАДЯТ ПОНЕ СЕДМИЦА ОТ ТАМ И РЕДОВНО ДА ОТНАСЯ СЛАДОСТИТЕ НА РАЗГОНЕНИТЕ МЪЖКИ СЛОНОВЕ ! КОГАТО ВСЕ ПАК ГО ИЗМЪКНАТ ОТ ТАМ ПИТОН ДА МУ СЕ НАВРЕ В ГЪЗЮГАТА , ТЛЪСТАТА , МАЗНАТА ! ПОКОЛЕНИЕ ДА ЗАВЪДИ И ДА ГО ОТГЛЕДА !!!
хъ , хъ , кат дръта циганка съм станал ама тва ми на сърцето , тва ми на клавиатурата !

Тва добре ама вчера ми изчезват едни цигари . Досетих се че детко ги е скрил щот кат чете тия надписи по тех и съ притеснява за моето здраве и пр. та ми ги крие обаче в случаят !!!
Те такъв надпис ...

Абе направо и без извинение - бах ти капута нещастен дей го е родило тва болното му мозъче без значение от къф пол е и националност !!!
Баси ! Представям си на всеки плаж подобна табела само къде "тютюнопушенето" е заменено със "слънцето" примерно !
Както е известно слънцето докарва много повече рак и пр. от тютюнопушенето при което дори не е доказано че докарва такъв и пр.

Значи тъй , по принцип съм си пацифистично настроен и се съобразявам с другите :
- в заведения които не се пуши не ходя !
- когато некой се качи в колата ми го уведомявам че там се пуши при това по много .
- и пр.
Ама в случаят побеснех !!!
Та ето какво мисля по въпроса :
- На този гений на който му е хрумнало да сътвори тва възвишено излиание му пожелавам - В МОМЕНТА В КОЙТО ТРЪГНЕ ДА СЪТВОРЯВА ПА НЕЩО ПОДОБНО ВЪРХУ МУ ДА СЕДНЕ ЖЕНСКИ РАЗГОНЕН СЛОН ! ДА НЕ ГО ИЗВАДЯТ ПОНЕ СЕДМИЦА ОТ ТАМ И РЕДОВНО ДА ОТНАСЯ СЛАДОСТИТЕ НА РАЗГОНЕНИТЕ МЪЖКИ СЛОНОВЕ ! КОГАТО ВСЕ ПАК ГО ИЗМЪКНАТ ОТ ТАМ ПИТОН ДА МУ СЕ НАВРЕ В ГЪЗЮГАТА , ТЛЪСТАТА , МАЗНАТА ! ПОКОЛЕНИЕ ДА ЗАВЪДИ И ДА ГО ОТГЛЕДА !!!
хъ , хъ , кат дръта циганка съм станал ама тва ми на сърцето , тва ми на клавиатурата !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- drat
- разбира нещата
Re: Д`ба и проЗдотията д`ба !!!
На мен ми се налага да обяснявам на малката щерка дето е на 8г. какво е сперма, щот детето прочете на една кутия цигари, че тютюно пушенето уврежда спермата. 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....колеги, без некролози вече нестава, изисквания на световната здравна каса.
- Павел Иванов
В случаят не иде реч за некролазите като цяло а за това как се уливат в некои от тех !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
ха ха - това още е нищо - аз ги пуша такива на които слагат и цветни снимки - на гангрени,разни дробове и нема място са марката да се види
- krokibg
- учете се от него
Само да допълня ...... Сина му,зет да му закара

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
А жена му Таралеж да родиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Само да допълня ...... Сина му,зет да му закара![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
след много годи пушач и вече 6 години непушач искам да си кажа мнението ! Цигарите не ги отказах заради надписите а азради думите на мои приятел,сърбин.Гледа ме нашия че пуша боро и ми вика абе ти що ги подкрепяш тия ко....та американски като им купуваш цигарите бе !!!!!!!!!!!!!!!!! една цигара е един патрон да знаеш !!!!!!! 70% от цената на цигарите са акцизи я си отговорете къде отиват тези пари , кои продава законно наркотици ,защото никотина е от най лошите наркотици.Аз като бивш водолаз неможех да се гмуркам заради цигарите имного още неща които ми бяха трудни И СИ ПЛАЩАХ ЗА ТОВА -да ми е гадно и да смърди всичко на дим и фасове !!!Ще ви кажа как се взима решение за спешен случай в болница -пушач и непушач- Предимство има непушача ,ЗАЩО да бързат да го спасяват пушача след като тои сам се УБИВА !!!!!УЧЕТЕ ДЕЦАТА СИ НА ЖИВОТ А НЕ ДА СТАВАТ РОБИ НА НЯКОЛКО ФИРМИ!!!!! 

- GODzillata
Рак на белия дроб сигурно спада към "бавна и мъчителна смърт"? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
за съжаление МНОГО мъчителна ,моя позната германка вече трета година се бори и мъчи но вече разбра че е с билета в ръка .Каза ми ..От Щази се оттървах /4г затвор политически/на от това няма отърване!
-
Павле, защо ма набута да си купя от този качак
Реших да ги пробвам, това да сравняваш Давидов с тези е все едно да ги сравняваш с Арда
Относно вредността, да вредни са, но има още доста вредни неща, които не пушачите правят

Относно вредността, да вредни са, но има още доста вредни неща, които не пушачите правят

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Тая тема ако беше пусната от друг веднага щеше да е изтрита
... А и ако зависи от мен тея шибани цигари ще ги залича от тая земя ...

-
- учете се от него
Така е, майна....golden-retriever написа:Тая тема ако беше пусната от друг веднага щеше да е изтрита . ...

Ма пък обещават че ше се подмладим:

- tiktak
- ще става разбирач
Световната здравна организация няма нищо общо. Знаеш ли колко и пука на световната здравна организация за твоето здраве. Некролога си го измислиха адвокатите на големите тютюневи компании, за да имат коз в делата на болни от рак срещу тях. Сиреч "Предупредени сте". А пък и антирекламата и тя е реклама.qno_zloo написа:....колеги, без некролози вече нестава, изисквания на световната здравна каса.
И айде стига с тва колко са вредни цигарите. Кое е полезно - алкохола ли, храните ли дето са наблъскани с Е-та, хормони, стероиди и антибиотици, въздуха ли дето го дишаме...
да не превръщаме форума в реклама на цигари!