Д`ба и проЗдотията д`ба !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Д`ба и проЗдотията д`ба !!!

Мнение от Павел Иванов »

Значи кво става . Преди неколко дена некъф си пуши и ми се стори интересен аромата на цигарите му . Питах го какви са , купих си от тях ( повече от двайсет години от как не съм си взимал от тая марка ) и вече може да кажа че пуша Уинстън :D Много приятен аромат за разлика от Борото и Давидов , пък и вкуса им е некъф такъф като на цигара .
Тва добре ама вчера ми изчезват едни цигари . Досетих се че детко ги е скрил щот кат чете тия надписи по тех и съ притеснява за моето здраве и пр. та ми ги крие обаче в случаят !!!
Те такъв надпис ...
Изображение
:evil: :evil: :evil:
Абе направо и без извинение - бах ти капута нещастен дей го е родило тва болното му мозъче без значение от къф пол е и националност !!!
Баси ! Представям си на всеки плаж подобна табела само къде "тютюнопушенето" е заменено със "слънцето" примерно !
Както е известно слънцето докарва много повече рак и пр. от тютюнопушенето при което дори не е доказано че докарва такъв и пр. :evil: :evil: :evil:
Значи тъй , по принцип съм си пацифистично настроен и се съобразявам с другите :
- в заведения които не се пуши не ходя !
- когато некой се качи в колата ми го уведомявам че там се пуши при това по много .
- и пр.
Ама в случаят побеснех !!!
Та ето какво мисля по въпроса :
- На този гений на който му е хрумнало да сътвори тва възвишено излиание му пожелавам - В МОМЕНТА В КОЙТО ТРЪГНЕ ДА СЪТВОРЯВА ПА НЕЩО ПОДОБНО ВЪРХУ МУ ДА СЕДНЕ ЖЕНСКИ РАЗГОНЕН СЛОН ! ДА НЕ ГО ИЗВАДЯТ ПОНЕ СЕДМИЦА ОТ ТАМ И РЕДОВНО ДА ОТНАСЯ СЛАДОСТИТЕ НА РАЗГОНЕНИТЕ МЪЖКИ СЛОНОВЕ ! КОГАТО ВСЕ ПАК ГО ИЗМЪКНАТ ОТ ТАМ ПИТОН ДА МУ СЕ НАВРЕ В ГЪЗЮГАТА , ТЛЪСТАТА , МАЗНАТА ! ПОКОЛЕНИЕ ДА ЗАВЪДИ И ДА ГО ОТГЛЕДА !!!

хъ , хъ , кат дръта циганка съм станал ама тва ми на сърцето , тва ми на клавиатурата !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Re: Д`ба и проЗдотията д`ба !!!

Мнение от drat »

На мен ми се налага да обяснявам на малката щерка дето е на 8г. какво е сперма, щот детето прочете на една кутия цигари, че тютюно пушенето уврежда спермата. :axe:
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....колеги, без некролози вече нестава, изисквания на световната здравна каса.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

В случаят не иде реч за некролазите като цяло а за това как се уливат в некои от тех !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

ха ха - това още е нищо - аз ги пуша такива на които слагат и цветни снимки - на гангрени,разни дробове и нема място са марката да се види
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само да допълня ...... Сина му,зет да му закара :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Само да допълня ...... Сина му,зет да му закара :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А жена му Таралеж да роди :finga:
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

след много годи пушач и вече 6 години непушач искам да си кажа мнението ! Цигарите не ги отказах заради надписите а азради думите на мои приятел,сърбин.Гледа ме нашия че пуша боро и ми вика абе ти що ги подкрепяш тия ко....та американски като им купуваш цигарите бе !!!!!!!!!!!!!!!!! една цигара е един патрон да знаеш !!!!!!! 70% от цената на цигарите са акцизи я си отговорете къде отиват тези пари , кои продава законно наркотици ,защото никотина е от най лошите наркотици.Аз като бивш водолаз неможех да се гмуркам заради цигарите имного още неща които ми бяха трудни И СИ ПЛАЩАХ ЗА ТОВА -да ми е гадно и да смърди всичко на дим и фасове !!!Ще ви кажа как се взима решение за спешен случай в болница -пушач и непушач- Предимство има непушача ,ЗАЩО да бързат да го спасяват пушача след като тои сам се УБИВА !!!!!УЧЕТЕ ДЕЦАТА СИ НА ЖИВОТ А НЕ ДА СТАВАТ РОБИ НА НЯКОЛКО ФИРМИ!!!!! :)
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Рак на белия дроб сигурно спада към "бавна и мъчителна смърт"? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
tanosliven
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tanosliven »

за съжаление МНОГО мъчителна ,моя позната германка вече трета година се бори и мъчи но вече разбра че е с билета в ръка .Каза ми ..От Щази се оттървах /4г затвор политически/на от това няма отърване!
snegk

Мнение от snegk »

Павле, защо ма набута да си купя от този качак :lol: Реших да ги пробвам, това да сравняваш Давидов с тези е все едно да ги сравняваш с Арда :lol:
Относно вредността, да вредни са, но има още доста вредни неща, които не пушачите правят :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

Тая тема ако беше пусната от друг веднага щеше да е изтрита :wink: ... А и ако зависи от мен тея шибани цигари ще ги залича от тая земя ...
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

golden-retriever написа:Тая тема ако беше пусната от друг веднага щеше да е изтрита . ...
Така е, майна.... :D

Ма пък обещават че ше се подмладим:

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

qno_zloo написа:....колеги, без некролози вече нестава, изисквания на световната здравна каса.
Световната здравна организация няма нищо общо. Знаеш ли колко и пука на световната здравна организация за твоето здраве. Некролога си го измислиха адвокатите на големите тютюневи компании, за да имат коз в делата на болни от рак срещу тях. Сиреч "Предупредени сте". А пък и антирекламата и тя е реклама.
И айде стига с тва колко са вредни цигарите. Кое е полезно - алкохола ли, храните ли дето са наблъскани с Е-та, хормони, стероиди и антибиотици, въздуха ли дето го дишаме...
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

да не превръщаме форума в реклама на цигари!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”