Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Има ли място където да кълве и да има сносни бунгала?
Модератор: sapuna
Има ли място където да кълве и да има сносни бунгала?
Здравейте момчета,
Аз съм съпруга на един от вас и ето какъв ми е проблема.
В края на август ще почиваме семейно на Албена. Искаме да тръгнем няколко дни по-рано, и да спрем на някой водоем за риболов. Трябва да предложа вариант на съпруга си. За да има мир и спокойствие ето какво ми трябва: сносни бунгала, минимум комари, сянка за мен и децата, задължително да кълве, за да хване нещо съпруга ми и да е щастлив.
Някой знае ли такова място не далеч от пътя между Габрово и Албена?
Аз съм съпруга на един от вас и ето какъв ми е проблема.
В края на август ще почиваме семейно на Албена. Искаме да тръгнем няколко дни по-рано, и да спрем на някой водоем за риболов. Трябва да предложа вариант на съпруга си. За да има мир и спокойствие ето какво ми трябва: сносни бунгала, минимум комари, сянка за мен и децата, задължително да кълве, за да хване нещо съпруга ми и да е щастлив.
Някой знае ли такова място не далеч от пътя между Габрово и Албена?
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Има ли място където да кълве и да има сносни бунгала?
Мястото е съвсем близо до Вас, но се свържи предварително с управителя, защото през този сезон е фул! Възможно е в делничните дни да имат свободни бунгала.
Язовир Кастел
Язовир Кастел
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- разбира нещата
Разгледайте тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=37952
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Много благодаря за помощта!
Но май ще имам проблем.... понеже това не е женска работа (да избере къде ще се ходи за риба) .... има допълнителни условия... а именно: рибата трябвало да е хищна, а на Кастел имало основно шарани. На мен иначе Кастел ми хареса:))) Помагайте момчета!
Но май ще имам проблем.... понеже това не е женска работа (да избере къде ще се ходи за риба) .... има допълнителни условия... а именно: рибата трябвало да е хищна, а на Кастел имало основно шарани. На мен иначе Кастел ми хареса:))) Помагайте момчета!
-
- разбира нещата
Язовир Драгоево ще Ви хареса!
-
- новобранец
Ми на морето всичката риба е хищнасъпругата написа:.... има допълнителни условия... а именно: рибата трябвало да е хищна.............

-
- научил се да хвърля
.Не знаех че някои не могат да четат,на интересни ли се правятМитев написа:Ми на морето всичката риба е хищнасъпругата написа:.... има допълнителни условия... а именно: рибата трябвало да е хищна.............

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
- филстар VW
- новобранец
язовир РОСИНА на пьтя между тьрговище и попово,разполага с бунгала според изискванията на клиента и язовир пьлен с шаран , амур,сом,бяла риба и таранка