Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2010
Здравейте,
изписахте доста за куките с който ловите заргана, а какви влакна използвате за основа?
Миналия сезон лових с влакно което се казваш "El bombardo" или нещо такова, жълто на цвят. Реших да го сменя и до сега се рових из онлайн магазините, но избора е голям и не мога да избера. Препоръчайте нещо.
изписахте доста за куките с който ловите заргана, а какви влакна използвате за основа?
Миналия сезон лових с влакно което се казваш "El bombardo" или нещо такова, жълто на цвят. Реших да го сменя и до сега се рових из онлайн магазините, но избора е голям и не мога да избера. Препоръчайте нещо.
Виж във тема-бомбарди и влакна!mixman написа:Здравейте,
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Извинявам се, не видях темата
И аз дасе похваля,снощи на вълнолома направих сефтето
един брой зарган и то доста добър,колегата до мен искара 2бр.
това беше между 20:00 /21:00 ч.

това беше между 20:00 /21:00 ч.
-
- разбира нещата
В Поморие се чува от тук оттам за някакви бройки в Равда,ама"на един приятел,приятеля 'му го казал
Терзо-ти си на ход

Терзо-ти си на ход

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Вчера на 1 Август в Царево направихме сефтето!За няколко часа 7 заргана и няколко чернокопчета!Кълвяха и големи платерини ,но се откачаха!
Ето две снимки:

Ето две снимки:

-
- новобранец
Здравейте колеги. И аз да се включа в темата. Уикенда бяхме до Синеморец и Ахтопол. За пръв път морски риболов за мен (на скалите на Ахтопол, с бомбарда - потъваща). Определено ме спечели - успях да хвана първия си зарган
Имах и още удари но не успявах да засека хубаво. Определено ще се повтори по-късно 

Снощи на вълнолома се появиха няколко заргана,за пръв път видях и граца от тая с големината на кутре,гонеше малки рибки,имаше емоции...
и доста хамсия..

Зарганолог
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И защо не харесвате хамсията - не мога да ви разбера?
Мятайте я,че може да се появи пак след 3-4г.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не е моя риболов.КИРО написа:И защо не харесвате хамсията - не мога да ви разбера?
Зарганолог
защото не спори и много цапаКИРО написа:И защо не харесвате хамсията - не мога да ви разбера?

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

защото не спори и много цапа
пък и като одъртея ще има да клатя(всичко ще се клати тогаз)[/quote]
вярнооооо 

Тази сутрин една маломерна зарганка спаси класическото капо. На зарганския нещо немога да хвана ритъма тази година 

...И мааалко по-дебел повод. Или пък кеп.Mi7chell написа:платерините искат маааааалко по големи куки.
Ми що не доде за хамсия с мен ве Боцман. Виж кво направих днес. Докато се наканиш и тя ще избяга.Боцмана написа:На зарганския нещо немога да хвана ритъма тази година