Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пеша пичонки.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Пеша пичонки.
Вчера беше един от почивните ми дни и реших да ходя за риба до едно близко язовирче, но ми липсва така нужното МПС. Ко прайм тогава , ами пеш , то и без това не съм вървял от доста време.
Подготвих си един мач , дръжка и други необходими дреболии и айде мятам калъфа и раницата и така.

Стигам аз на язовирчето избирам си трудно достъпно място с цел да не ме занимават.
Забърках 2,5 кг JAXON PREMIUM за червенопера, не за друго ами защото мирише на някви подправки и ме кефи тази вуня.
Добавих малко трупове бял и марош пелети 3 мм. , получи се ето това.

Измерих си дълбочината на 20м - 4 м дълбоко идеално. Такъма беше 8 гр колмик ваглер носи 3,5 . Кука GAMAKATSU 22 10 №14.
За макарата янма какво да говорим
TDR 3012 D
И се започна чакане от около 15 мин преди първото кълване.

Пичонки и първата риба вече е в кепа.

И така около 5 часа ловкане като по едно време тотално спря за 30 мин , но пак си дойдоха и ги зачесах.
Крайния резултат е 25 платики , 1 бабушка , 3 каракуди по малки от длан, и 6 др риби.

Съжалявам за качеството на снимките , но фотоапарата ми тежи половин кило и не ми се носеше затуй с тилифона.
Айде чао пичонки
Подготвих си един мач , дръжка и други необходими дреболии и айде мятам калъфа и раницата и така.

Стигам аз на язовирчето избирам си трудно достъпно място с цел да не ме занимават.
Забърках 2,5 кг JAXON PREMIUM за червенопера, не за друго ами защото мирише на някви подправки и ме кефи тази вуня.

Добавих малко трупове бял и марош пелети 3 мм. , получи се ето това.

Измерих си дълбочината на 20м - 4 м дълбоко идеално. Такъма беше 8 гр колмик ваглер носи 3,5 . Кука GAMAKATSU 22 10 №14.
За макарата янма какво да говорим

И се започна чакане от около 15 мин преди първото кълване.

Пичонки и първата риба вече е в кепа.

И така около 5 часа ловкане като по едно време тотално спря за 30 мин , но пак си дойдоха и ги зачесах.
Крайния резултат е 25 платики , 1 бабушка , 3 каракуди по малки от длан, и 6 др риби.

Съжалявам за качеството на снимките , но фотоапарата ми тежи половин кило и не ми се носеше затуй с тилифона.
Айде чао пичонки
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Re: Пеша пичонки.
Ей, за малко да те оставя без надзор и глей кви си ги сътворил.
Браво адашче.
Респект дет се вика

Браво адашче.

Респект дет се вика

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Арни рибоци,браво колега 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Готин риболов 

-
- и господ не е толокова добър
Дет се вика,си ги надърпал

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- indalo
- фен клуб-скобар
Бива. Екстра риболовче.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Много гот

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч