Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Черноморец ден първи
-
- ще става разбирач
Черноморец ден първи
Тръгнахме 3:30 от София и 10:30 бяхме вече на Вромос, децата се плацикаха в водата сестра ми и жена ми се пържеха под чадърите а аз опънах една въдица за платерина на плажа до 13:00 нямаше пипане в жегата следва обяд и следобедна дрямка вечерта се разходихме до кея

хванахме малко скариди и хвърлих за майтап излезна ей това непознато рибе

утре следва продължение

хванахме малко скариди и хвърлих за майтап излезна ей това непознато рибе

утре следва продължение
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Черноморец ден първи
Утре повече ! 

Разходи се рано сутринта по скалите на Червенка с бомбарда и блатен черъв навъртат се доста прилични платерини ,а вече излиза и по някое зарганче
-
- вече хвърля и на тежко
На Черноморец преди 2 седмици на кея имах улов на попче и за огромна моя изненада - змиорка! Европейска, не зарган - беше малка и я пуснах. Стръв бял червей, но по-добре става на скарида. Дънен монтаж за попче. Ловях вечер около 7-8 часа.
Ако се разходите до Аркутино (което силно ви препоръчвам и за плаж!) - 24 км е от Черноморец, на скарида дава едри лихнуси на метър-два от самия кей и едри дракони по-навътре и то през целия ден! Минават и доста едри кефали в плитчините на залива, виждат се пасажчета по 20-30 риби.
Ако се разходите до Аркутино (което силно ви препоръчвам и за плаж!) - 24 км е от Черноморец, на скарида дава едри лихнуси на метър-два от самия кей и едри дракони по-навътре и то през целия ден! Минават и доста едри кефали в плитчините на залива, виждат се пасажчета по 20-30 риби.
-
- ще става разбирач
Re: Черноморец ден втори и трети
Рано сутринта в неделя опънахме 3 въдици на Вромос на блатен червей , но до 9:00 нямаше пипане следобяда отидохме до Созопол сестра ми нещо не и хареса дънният риболов и ги закачаше ей така

абе друго си е на плувка
хванахме няколко попчета добре че един момък ни даде неговите та имахме мезе за вечерта
Днес рано сутрин станахме взехме директните и на язовира

Хвърлихме малко царевица и се почнаха едни шаранчета който дърпаха яко за размера си

всичките им се случи това

Бройката не има хванахме ама имаше над 50 бр
По едно време директния на сестра ми се огъна яко викам бая голям и какво се оказа поредната странна риба :41990:

Последва и при мен една странна риба

абе друго си е на плувка
хванахме няколко попчета добре че един момък ни даде неговите та имахме мезе за вечерта
Днес рано сутрин станахме взехме директните и на язовира

Хвърлихме малко царевица и се почнаха едни шаранчета който дърпаха яко за размера си

всичките им се случи това

Бройката не има хванахме ама имаше над 50 бр
По едно време директния на сестра ми се огъна яко викам бая голям и какво се оказа поредната странна риба :41990:

Последва и при мен една странна риба

Последно промяна от sote на Пон Юли 26, 2010 9:51 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Черноморец ден четвърти,пети и шести
Във вторник времето се развали такъв дъжд се изсипа предният ден и решихме да се разходим до Варна посетихме делфинариума

заради тези чужденци ни одрусаха двойно за билети 20 лв за голям 14 лв дете абе българска работа важно ,че децата им беше интересно разходихме се до Аладжа манастир

навръщане ни почна летния вирус по ред на номерата повръщане някой с температура други не .Та в сряда си почивахме и не сме излизали никъде .Вчера отидохме на градина към 11:00 успях да излъжа една платерина на бомбарда

днес рано сутринта бяхме отново на Вромос времето беше малко ветровито и реших да пробвам пак платерините

този път уцелих момента и ги почнах гол след гол

малко уроци на младите риболовчета

докто я вадеше малкия се закачи в една шамандура та трябваше да я вадя от водата

влизах доста на вътре за да заметна

имаше и по две бройки

четири бяха доста йедри

И в крайна сметка в 13:00 приключихме ,че ни напече така

10 бр. 4 големи и другите по малки

заради тези чужденци ни одрусаха двойно за билети 20 лв за голям 14 лв дете абе българска работа важно ,че децата им беше интересно разходихме се до Аладжа манастир

навръщане ни почна летния вирус по ред на номерата повръщане някой с температура други не .Та в сряда си почивахме и не сме излизали никъде .Вчера отидохме на градина към 11:00 успях да излъжа една платерина на бомбарда

днес рано сутринта бяхме отново на Вромос времето беше малко ветровито и реших да пробвам пак платерините

този път уцелих момента и ги почнах гол след гол

малко уроци на младите риболовчета

докто я вадеше малкия се закачи в една шамандура та трябваше да я вадя от водата

влизах доста на вътре за да заметна

имаше и по две бройки

четири бяха доста йедри

И в крайна сметка в 13:00 приключихме ,че ни напече така

10 бр. 4 големи и другите по малки
Браво Соте! Поразходили сте се и рибка сте фанали. Напълни ми душата с тия платерини. А на Вромос става ли за риболов? С многото плажуващи не си ли пречите?
-
- ще става разбирач
през седмицата няма много хора
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еййй че сте ги напипали, браво! Невинаги се прави добър риболов с хубави платерини 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- cani
- вече хвърля и на тежко
Здравей ,
искам да попитам на язовира до Черноморец какви риби има освен таран и шаран ?
Благодаря предварително !!
искам да попитам на язовира до Черноморец какви риби има освен таран и шаран ?
Благодаря предварително !!

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч