Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Софийска среща(корекция),да я направим на Искъра,а?
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Софийска среща(корекция),да я направим на Искъра,а?
qno_zloo написа:....колеги, вие сом ли сте ловили че сте капо.
Колега да бе дошъл, щеше да видиш, какво хванахме всички заедно, но това ще го разбереш когато доидеш някои път. Никои никога не е бил капо на такива срещи. Но който не е дошъл нама как да хване това което ние ловиме, а имено: атмосфера, приятелство и мнооооого настроение. Това най - трудно се хваща. Благодаря Ви още един път приятели и приятелки за всичко.
-
- ще става разбирач
Само искам да споделя с qno zloo че Наско хвана цапало и то празноооо
а пък той нека вика че не е капо 

Така започна всичко - винаги като ходя на този язовир, спирам с колата на едно и също място и го снимам

Бизнеса върви дори и от поляната :sunglasses2:

Разпънахме с Наско бивака и беж в гората за дърва... да , ама не си мислете че беше лесно, гората беше тотално опоскана и бая се потрудихме докат си съберем , ма без огин не може :856625:

:364672:

Първата вечер бяхме камерен състав, пиене, ядене, сладки приказки, знаете как е

Ранно ставане и посрещане на изгрева , оправяне на въдиците - бяхме чули, че сутрин най-ногу било кълвяло
На какво ли не зареждахме, но си останахме само с красивото преживяване да се порадваме на тази красота

Сутрин рано риба нееема, но видяхме една хеви-метъл русалка :sunglasses2:

Айде пак на купоня - то ко друго да правиш, кат не кълве, освен да се забавляваш

Както винаги - пак тръгнах неподготвена - само с един чифт джапанки, та се наложи Бобче да ми ги ремонтира с подръчни материали - демек плетено влакно, стопери и ... вилица :worshippy:

Направи я от здрава по-здрава, но тръгнахме към кръчмата, минах 4-5 метра и скъсах и другата и ги хвърлих :смях:
Имаше време и да попрегледам пресата, нищо че цялото олио се беше изляло върху вестника ми

Титан, готов за бой :spying:

Бизнеса върви дори и от поляната :sunglasses2:

Разпънахме с Наско бивака и беж в гората за дърва... да , ама не си мислете че беше лесно, гората беше тотално опоскана и бая се потрудихме докат си съберем , ма без огин не може :856625:

:364672:

Първата вечер бяхме камерен състав, пиене, ядене, сладки приказки, знаете как е

Ранно ставане и посрещане на изгрева , оправяне на въдиците - бяхме чули, че сутрин най-ногу било кълвяло

Сутрин рано риба нееема, но видяхме една хеви-метъл русалка :sunglasses2:

Айде пак на купоня - то ко друго да правиш, кат не кълве, освен да се забавляваш

Както винаги - пак тръгнах неподготвена - само с един чифт джапанки, та се наложи Бобче да ми ги ремонтира с подръчни материали - демек плетено влакно, стопери и ... вилица :worshippy:

Направи я от здрава по-здрава, но тръгнахме към кръчмата, минах 4-5 метра и скъсах и другата и ги хвърлих :смях:
Имаше време и да попрегледам пресата, нищо че цялото олио се беше изляло върху вестника ми

Титан, готов за бой :spying:

Последно промяна от Elfi на Вто Авг 03, 2010 10:51 pm, променено общо 1 път.
Ногу гадно, не гледайте :21fe7b94c4e424

След кръчмата с Насето решихме да отидем при едни мои приятели , Бобчо, Ани и Владко се прибраха към лагера, но Боби не може да пропусне купоня и ни догони с джипката да ни вози . Добре де, отивахме на 300 метра разстояние в гората и какво бе учудването ми, кат го видях как се е овързал с колана :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a

Но преди да се кача в БАГАЖНИКА на колата, вижте ко си намерих :spying: Лелееее, колко ми липсваше :смях:

Та както казах, отидохме на гости в един лагер караванен, и кво да видя - жените спят, мъжете пият :смях:

На връщане пътуването беше изключително забавно , покуфяхме си на воля :super:

В лагера си имахме гости - Ванката, Сънди, Венетка ( благодаря ти Ванка, че направи този жест ), Павката и Кари, които вместо да обгрижим, ги хванахме в кухнята на работа :sausage:

Ванката показа нов метод за палене на огън - фръляш чувалче въглища в огнището и отгоре слагаш вече вестник, съчки и дръвье :6e6ebecd09233a Ейй, човек се учи докато е жив :смях:

Вече си имаме и нови попълнения - добре дошъл, Стефчо :609c1f728720fb

Ей така се помпа дюшек :6e6ebecd09233a

След кръчмата с Насето решихме да отидем при едни мои приятели , Бобчо, Ани и Владко се прибраха към лагера, но Боби не може да пропусне купоня и ни догони с джипката да ни вози . Добре де, отивахме на 300 метра разстояние в гората и какво бе учудването ми, кат го видях как се е овързал с колана :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a

Но преди да се кача в БАГАЖНИКА на колата, вижте ко си намерих :spying: Лелееее, колко ми липсваше :смях:

Та както казах, отидохме на гости в един лагер караванен, и кво да видя - жените спят, мъжете пият :смях:

На връщане пътуването беше изключително забавно , покуфяхме си на воля :super:

В лагера си имахме гости - Ванката, Сънди, Венетка ( благодаря ти Ванка, че направи този жест ), Павката и Кари, които вместо да обгрижим, ги хванахме в кухнята на работа :sausage:

Ванката показа нов метод за палене на огън - фръляш чувалче въглища в огнището и отгоре слагаш вече вестник, съчки и дръвье :6e6ebecd09233a Ейй, човек се учи докато е жив :смях:

Вече си имаме и нови попълнения - добре дошъл, Стефчо :609c1f728720fb

Ей така се помпа дюшек :6e6ebecd09233a

Последно промяна от Elfi на Вто Авг 03, 2010 10:52 pm, променено общо 1 път.
Акцент върху знамето, което е закачено на първата ми въдица с кука за щука поради други средства за завързване :sunglasses2:

Наборчето се кефи ... прилича ми на някой..... на кой ли? :spying: :super: :super: :super:

Ей този огън ни събра всички около него - та така до ранните часове на нощта

Симпатяга - с една жена дойде, с две си отиде :364672:

Наборчето се кефи ... прилича ми на някой..... на кой ли? :spying: :super: :super: :super:

Ей този огън ни събра всички около него - та така до ранните часове на нощта

Симпатяга - с една жена дойде, с две си отиде :364672:

Последно промяна от Elfi на Вто Авг 03, 2010 10:52 pm, променено общо 1 път.
Та така, на другия ден кой от къде е, и ние с Наско решихме все пак да си ХВАНЕМ риба, та Пижо ни отнесе на Панчарево, ест. платеното :1db1cce6422ce9
Известно време не щеше да кълве, и АЗ бях виновна, щот сме с моите 2 каръшки въдици, и в един момент ко стана - Насето извади 3 шараня, аз 1 каракуда и едно сомче само - ма поне не сме капо за викенда :sunglasses2:

3,5 кг. - каръшка ми била въдицата :смях:

Имах правото да се снимам и аз

Исках да си хвана шаранче 2,100 кг, но Наско ме изпревари - точно толкова беше - 2,100 :41990: ден му беше явно

Стига толкова от мен, аз изкарах страхотно, сред хубави хора , сред приятели и сред природата - което за мен е много важно и съм доволна ! Поздрави и наздраве , и до нови срещи
:наздраве: :525707397c05bb
Известно време не щеше да кълве, и АЗ бях виновна, щот сме с моите 2 каръшки въдици, и в един момент ко стана - Насето извади 3 шараня, аз 1 каракуда и едно сомче само - ма поне не сме капо за викенда :sunglasses2:

3,5 кг. - каръшка ми била въдицата :смях:

Имах правото да се снимам и аз

Исках да си хвана шаранче 2,100 кг, но Наско ме изпревари - точно толкова беше - 2,100 :41990: ден му беше явно

Стига толкова от мен, аз изкарах страхотно, сред хубави хора , сред приятели и сред природата - което за мен е много важно и съм доволна ! Поздрави и наздраве , и до нови срещи

Последно промяна от Elfi на Вто Авг 03, 2010 10:54 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами има си то ама не там през това време на годинатаstefan_ginev написа:...Нищо нямаше ...

Елфи кефиш !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Аз затова не съжалявам защото си направиме и плажа и кефа с приятели а относно рибата такъв ни бил късмета. 

колеги изкарали сте невероятно,завиждам ви
следващия път ще направя всичко възможно да доида 

пазете природата чиста.....
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...Колега, да дойдеМЕ.oldi написа:колеги изкарали сте невероятно,завиждам виследващия път ще направя всичко възможно да доида
-
- новобранец
страхотно сте изкарали,не виждам мирча,5те кила.