Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

относно монтажите
Модератор: sapuna
относно монтажите
Нека не ми се сърдят специалистите но искам да попитам следното:
маже ли на основното влакно да се върже върбел и към него да се закачат различни монтажи в зависимост от начина на риболов и вида риба която ще се лови. Например , на плувка, чепаре или бомбарда.
маже ли на основното влакно да се върже върбел и към него да се закачат различни монтажи в зависимост от начина на риболов и вида риба която ще се лови. Например , на плувка, чепаре или бомбарда.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
До колкото разбирам искаш да използваш една пръчка и макара за многофункционален риболов.Ще ти е трудно,защото основното влакно е различно - плувка, чепаре или бомбарда-както си се изразил.Отговарям ти защото навремето съм ползвал тая с/ма,но след като се пооборудвах съм я спрял
И е хубаво след всеки риболов да махаш 1-2м от влакното.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
камен написа:До колкото разбирам искаш да използваш една пръчка и макара за многофункционален риболов.Ще ти е трудно,защото основното влакно е различно - плувка, чепаре или бомбарда-както си се изразил.Отговарям ти защото навремето съм ползвал тая с/ма,но след като се пооборудвах съм я спрялИ е хубаво след всеки риболов да махаш 1-2м от влакното.
Не не така. Отиди на въдици и макари и ще разбереш. С какъвразмер основни влакна се работи, и какъв размер влакно трябва да бъдат поводите.