Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум




Стегната захранка
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 13896
- Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 9:11 pm
- Местоположение: св.Влас
Re: Стегната захранка
Стяга, ама не стягаpetar_jekon написа:Бялото Брашно също стяга добре

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Vlado_852
- разбира нещата
- Мнения: 655
- Регистриран на: Чет Мар 25, 2010 4:18 pm
- Местоположение: Владо - гр. Русе
Re: Стегната захранка
Стяга, стяга но на обикновено брашно задължително с яйца...
- CrossFire
- разбира нещата
- Мнения: 1128
- Регистриран на: Съб Май 12, 2007 9:38 pm
- Местоположение: Митака - Асеновград
Re: Стегната захранка
Е, брашното или яйцата стягат?!Vlado_852 написа:Стяга, стяга но на обикновено брашно задължително с яйца...
То и триците стягат, ама с лепило!

Бяло брашно тип 500 и царевично-едро или дребно смляно, добавени към овлажнена или подготвена за овлажняване захранка НЕ стягат.

- Vlado_852
- разбира нещата
- Мнения: 655
- Регистриран на: Чет Мар 25, 2010 4:18 pm
- Местоположение: Владо - гр. Русе
Re: Стегната захранка
Хехе, повече от ясно съм го написал колега ама я пак прочети какво съм написал, че и ти да го разбереш? 

- CrossFire
- разбира нещата
- Мнения: 1128
- Регистриран на: Съб Май 12, 2007 9:38 pm
- Местоположение: Митака - Асеновград
Re: Стегната захранка
Е, аз съм те разбрал напълно. Бях провокиран да пиша, защото яйцата вече са споменати, а брашното защо го коментираме тогава.
Както и да е, няма да спамя повече в темата.
Както и да е, няма да спамя повече в темата.

-
- кандидат преподавател
- Мнения: 3426
- Регистриран на: Пон Май 02, 2005 9:14 pm
- Местоположение: София, Русе
- Обратна връзка:
Re: Стегната захранка
Един глас за Куланта на VDE, чисто практично, евтино и работещо.
Re: Стегната захранка
Колега добави в захранката си сухо мляко и смелен печен слънчоглед (от пакетчетата които продават по магазините за чоплене) и овлажни добре захранката си. Резултата ще ти хареса.
Re: Стегната захранка
Става и сварено жито или царевица и се смилат през мелничка за месо докато са горещи. Получава се много лепкаво нещо, ако го сложиш само него на пружината няма махане. Добавено към захранката я прави много стегната или по-малко всичко зависи от количеството.
-
- кандидат преподавател
- Мнения: 3426
- Регистриран на: Пон Май 02, 2005 9:14 pm
- Местоположение: София, Русе
- Обратна връзка:
Re: Стегната захранка
Ivak написа:Един глас за Куланта на VDE, чисто практично, евтино и работещо.
Чисто, евтино работещо

Re: Стегната захранка
В разговор с един колега разбрах, че ползва за стягане стрити царевични пръчици "Зрънчо" придавали и аромат. Не съм го пробвал щото никога не се сещам да си купя и си спомням за тях на водоема.
Re: Стегната захранка
Същия ефект трябва да се постигне и с царевично брашно. Въпросните пръчици са направени от брашно, мазнина, оцветител и овкусителиКАЯ написа:В разговор с един колега разбрах, че ползва за стягане стрити царевични пръчици "Зрънчо" придавали и аромат. Не съм го пробвал щото никога не се сещам да си купя и си спомням за тях на водоема.
Re: Стегната захранка
Да но минало през някаква термична обработка. Добавяне в захранката на царевично брашно сурово и качамак не водят до еднакъв резултат. Същото се отнася за всички зърнени култури и продуктите от тях. Слепващ ефект има и суровото овесено брашно и овесените ядки. Въобще с предварителната /различна/ подготовка на ссъставните части на захранката се постига различното и представяне и действие.
Re: Стегната захранка
абе колеги не може ли примерно царевично брашно и вода без да се сваряват,да се объркат само