Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- stoned
- научил се да хвърля

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Колега малко извън темата, ще ми обясниш ли в Кранево къде се намира рибарския магазин и може ли да се разчита на него за стръв?mi7aka_gt написа:Вчера на Албена .. 6 дребни барбуни .. нищо друго ... имаше силен вятър..и голямо вълнение
Иначе вчера на Аспарухово за 2 часа -1 илария и 1 барбун, не иска нещо.Водата е ужаст.
ЗАРИБЕН
- sarfa
- научил се да хвърля

Малко инфо и от мен,снощи бях на стария плаж просто на разходка и за мое голямо учудване 4-5 петна от риба.Имаше и колеги рибари,имаха по-някой друг зарган.Часът беше 20.30ч.

Пълно е с пасажи кефалови.Като, че ли предни години не беше толкова много. Лошото е че не взема активно на бомбарда. През май и през юни имах няколко добри попадения и надеждата бе в август да я зачешем пак. Тази сутрин макар и да бяха далече пасажите, все пак направих някои минавания покрай рибите.Ама нищо, нито една не посегна. Опитите ще продължават 
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

Боцмана написа:Пълно е с пасажи кефалови.Като, че ли предни години не беше толкова много. Лошото е че не взема активно на бомбарда. През май и през юни имах няколко добри попадения и надеждата бе в август да я зачешем пак. Тази сутрин макар и да бяха далече пасажите, все пак направих някои минавания покрай рибите.Ама нищо, нито една не посегна. Опитите ще продължават
Добре де, защо не опита на дъно, мисля че взема по-активно .... Или тръпката ти е бомбардата ?
Иначе на кое място точно беше, защото на моста не видях да се завърти нито един пасаж ...
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
mi7aka_gt
- новобранец

Ами последния път когато ползвах червей от кранево бяха хубави .. пресни .. с една дума може да разчиташ .. магазина не го знам точно къде е..питай някой друг..stoned написа:Колега малко извън темата, ще ми обясниш ли в Кранево къде се намира рибарския магазин и може ли да се разчита на него за стръв?mi7aka_gt написа:Вчера на Албена .. 6 дребни барбуни .. нищо друго ... имаше силен вятър..и голямо вълнение
Иначе вчера на Аспарухово за 2 часа -1 илария и 1 барбун, не иска нещо.Водата е ужаст.
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
на влизане от Албена...първата пряка в ляво....караш до една кооперация - бяла пада се от дясно...под нея от вътрешната страна има железарски магазин....това е 
-
mi7aka_gt
- новобранец

Това за кой се отнася?.. и всъщност да те питам ходиш ли още на кея в Албена?trunk написа:на влизане от Албена...първата пряка в ляво....караш до една кооперация - бяла пада се от дясно...под нея от вътрешната страна има железарски магазин....това е
здавеите аа мое ли да ми дадете инфо за приморско ММЦ изжинете 4е пиша толкожа неграмотно но пиша на кирилица благодарение на един саит защото не сам ж балгариа а така та Bапроса ми беше дали ше мойе нqкои да ми помогне и да ми кайе каде B приморско или китен да ида да си напраBq густото на блатен или морски 4ерBеи ?
- stoned
- научил се да хвърля

trunk написа:на влизане от Албена...първата пряка в ляво....караш до една кооперация - бяла пада се от дясно...под нея от вътрешната страна има железарски магазин....това е
Мерси колега сетих се за къде ми говориш.Към вечерта ще пробвам да видим има ли я .
ЗАРИБЕН
- lisygera
- научил се да хвърля

На палатка бях тези дни на плажа ЛИПИТЕ до синеморец, много големи кефали видях да се мотат покраи скалите, но става само за харпунджии, иначе продават блатен в селото...
от страх файда няма
....господ , здраве да ти дава за инфото....в Бургас на моста къртят платерината на дъноlisygera написа:На палатка бях тези дни на плажа ЛИПИТЕ до синеморец, много големи кефали видях да се мотат покраи скалите, но става само за харпунджии, иначе продават блатен в селото...
-
mi7aka_gt
- новобранец

Вчера от 8 до 10 на Албена една 20 см-платерина,една по малка илария и 3 барбуни.. имаше голям вятър въртя го навсякъде..
къртенето мисля беше до днесБулти написа: ....в Бургас на моста къртят платерината на дъно...
"Бургаския Дух" ще ги отнесе

След малко ще мина на моста (без въдицата) да видя дали е същата тегава работа, като вчера, но преполагам че рибата вече се е изтеглила...
А Духа на Бургас ще разкаже играта на целия град за три дена.
ПП: На моста платерини вече няма
А Духа на Бургас ще разкаже играта на целия град за три дена.
ПП: На моста платерини вече няма