Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
Е аз това го казах преди 3-4 дена ама кой да вярваМънцата написа:Прясно инфо - на Болата вземали сафрид доволноНа Мириус тоже
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Сафрид изкарах днес пред Черноморец(бургаския). Пуснах на шега, ей така, да се занимавам с нещо и още на първото пускане извадих един. От 6 до 10 направих едно торбенце, но не съм го гонил. Стоях на дрейф и зяпах сонара, мине ли рибе под мен, пусках чепарето. Изкарах и една циганка покрай сафрида, та съм повече от доволен. След 10 стана много жегаво, времето утихна и рибата се отказа да яде, но сонара пак си я показваше. Смятам, че ако се подходи сериозно, като нищо може да се напълни кофа. Аз я карах лежерно.
Интересно, че никой не се и опитваше да вади...Имаше 4-5 лодки в далечината, викам си - тия ловят риба "без пари" и газ към тях, а те за попчета били и твърдяха, че сафрид няма.
Интересно, че никой не се и опитваше да вади...Имаше 4-5 лодки в далечината, викам си - тия ловят риба "без пари" и газ към тях, а те за попчета били и твърдяха, че сафрид няма.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
...ако някой още не е разбрал , ДНЕС МОРЕТО В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ ВРЕШЕ ОТ САФРИД , видях го лично под водата , докато си трепах мирно и кротко платерини ...после да няма - спотаявате се , некой си трае и туй онуй

Е значи съм имал късмет. Но вероятно е истина, пасажите минаваха един след друг през сонара като на магистрала. По-дребни петна, не като есенните миграции, но все пак доволно. Странно ми стана, че в района на биволите само аз и още една лодка ловяхме на чепаре, а другите упорито клатуркаха за попчета.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
-
miro_bs
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
След два дена като тръгне малвата няма да е така
-
vlad_rad
- научил се да хвърля

Започва да се появява и тук,днес надвечер пред Галата 15 броя
Дааа,появи се най-сетне. Както винаги далеч от Варна, но все пак го има.
Вчера от 19ч. до 23 ч. на Вълнолома и Морска гара - Варна , малко хамсия и няколко граци. Не ще да идва до брега и това си е. Да не стане като миналата година- в морето слодките го попиляха, а ние от брега подсмърчахме.
Вчера от 19ч. до 23 ч. на Вълнолома и Морска гара - Варна , малко хамсия и няколко граци. Не ще да идва до брега и това си е. Да не стане като миналата година- в морето слодките го попиляха, а ние от брега подсмърчахме.
Здравейте на всички колеги,
искам да попитам колегата КИРО на какви чепарета и с кой номер куки е успял да улови сафрида от излета му на 04.08.2010 г на Болата? Благодаря предварително за отговора колега
Обмислям риболов тази събота и неделя на Болата, ако има желаещи да направим съвместен риболов, нека ми пишат.
искам да попитам колегата КИРО на какви чепарета и с кой номер куки е успял да улови сафрида от излета му на 04.08.2010 г на Болата? Благодаря предварително за отговора колега
- Bastardo
- научил се да хвърля

- Обратна връзка:
Бате Киро,
и ние бяхме там в сряда с кафявата лодка Solemare 10м. с двата извънбордови и балоните.
Пристигнахме в 16:30 до 20:45 6 човека 15 кила сафрид.
Имаше и граца по малко, а повечето беше доста едър...
Чепарета ФК N8 и N10 като на 10 се откачаха повече рибки.
и ние бяхме там в сряда с кафявата лодка Solemare 10м. с двата извънбордови и балоните.
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
-
петър василев
malei_vn написа:Здравейте на всички колеги,
искам да попитам колегата КИРО на какви чепарета и с кой номер куки е успял да улови сафрида от излета му на 04.08.2010 г на Болата? Благодаря предварително за отговора колегаОбмислям риболов тази събота и неделя на Болата, ако има желаещи да направим съвместен риболов, нека ми пишат.
Видяхте,че колегите почнаха да ловят сафрид и взехте да се излюпвате един ,по-един
п.п. Извенете ме колеги ,но не се здържах
-
krasi81
Пеца много си прав ние за това си направихме група главно поради причината която изтъкваш тук е пълно с такива който нищо не пишат пък много искат за знаят .Бих казал на такива хора дайте за да получитепетър василев написа:malei_vn написа:Здравейте на всички колеги,
искам да попитам колегата КИРО на какви чепарета и с кой номер куки е успял да улови сафрида от излета му на 04.08.2010 г на Болата? Благодаря предварително за отговора колегаОбмислям риболов тази събота и неделя на Болата, ако има желаещи да направим съвместен риболов, нека ми пишат.
![]()
![]()
от четери години си регистриран чак сега ли обмисляш да ходиш за риба
аз ако съм на местото на Киро ,никога няма да ти кажа
![]()
Видяхте,че колегите почнаха да ловят сафрид и взехте да се излюпвате един ,по-единИ ВЕДНАГА ,,,,,ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯЯЯЯЯ
Никакво инфо не заслужавате
![]()
п.п. Извенете ме колеги ,но не се здържах
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Даааа,с двата мотора по 250к.с - видяхме ви,ловяхме малко около вас с тазиBastardo написа:Бате Киро,
червената лодка

Аз съм със шапката

Това май сте вие

А за чепаретата си прав,но има и добри 10-тки,дето държат добре рибата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Относно коментара Ви г-н Петър Василев, искам да добавя че това е форум създаден с цел да разменяме опит и знания които да помогнат на всеки желаещ. Ако Вие целите някаква финансова изгода от това, то говори зле за Вас самия. Все пак морето е за всички НАС, и в зависимост от уменията и късмета всеки успява да вземе толкова колкото му позволи то. Това че не коментирам, статии поместени във форума, не означава че съм безучастен към проблемите които всички споделят тук, и не помагам със знанията които имам, колкото и скромни да бъдат те. Днес коментирах статия с колега но на личен чат, с цел да не засегна реномето на фирмата от която той е закупил чисто новата си лодка. Останах крайно разочарован от Вашия коментар г-н Василев, ако по този начин отговаряне на всеки любезно зададен въпрос от колега, то определено малко хора биха коментирали статиите. Затова мисля че девиза " Помагай без да искаш нещо насреща" трябва да е водещ при всички Нас.
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Питаш ме за чепаретата,писал съм в темата всичко каквото съм направил.
Видях че отдавна си във форума,значи знаеш къде да четеш.
Бастрадо също сподели на какво върви.
А този девиз - Затова мисля че девиза " Помагай без да искаш нещо насреща" трябва да е водещ при всички Нас.,
нещо май само на теб се нрави.
Не може само консумация - налага се и от теб да отделяш.
Освен Даката (за което му свалям шапка),никой друг не сподели,
че сафрида се е показал по северното черноморие.
После и Добрия го потвърди.
И какво се получава в този форум ?
10 споделят кое къде - 200 се юрват натам и нищо не казват.
А защо не се запиташ,ний как си получаваме информацията ?
Видях че отдавна си във форума,значи знаеш къде да четеш.
Бастрадо също сподели на какво върви.
А този девиз - Затова мисля че девиза " Помагай без да искаш нещо насреща" трябва да е водещ при всички Нас.,
нещо май само на теб се нрави.
Не може само консумация - налага се и от теб да отделяш.
Освен Даката (за което му свалям шапка),никой друг не сподели,
че сафрида се е показал по северното черноморие.
После и Добрия го потвърди.
И какво се получава в този форум ?
10 споделят кое къде - 200 се юрват натам и нищо не казват.
А защо не се запиташ,ний как си получаваме информацията ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА