Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Здравейте Колеги, нуждая се от малко помощ! В неделя тръгваме за седмица на Затните и искам почивката да е комбинирам със Сладководен Риболов! Гледам на картата, че в близост има някаква река, "Батова река"! С ГОЛЯМА МОЛБА, Колеги, ако имате някаква информация, за тази река и за други водоеми в околноста, моля пишете!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
за Батова река знам че е в зоната на резервата и риболова е строго забранен.
-
- научил се да хвърля
Прочетох нещо подобно, за резервата, но мисля, че пишеше, че заема само 4% от реката! Много ще съм ви Благодарен, ако някой знае и сподели нещо за водоемите(ако, има такива) в този район! Предварително, БЛАГОДАРЯ!!!
-
- научил се да хвърля
За реката не знам нищо, в смисъл не съм чувал някой да ходи за риба там изобщо. Има в Батово и един платен язовир - най-големите успехи са на маломерни костурчета и бабушки.
Ама поне морето ти е близо - като ти омръзне да не хващаш на реката
Ама поне морето ти е близо - като ти омръзне да не хващаш на реката

-
- научил се да хвърля
Ок колега, а знаеш ли да има някъде, някакви други водоеми в района, например по-нагоре към Кранево или по-надолу преди Варна??? С Голяма Молба към всички Колеги, който имат информация по въпроса, Моля да пишат!!!
-
- научил се да хвърля
От Кранево до Варна
Привет Колеги, първо се извинявам, че за втори път питам, но няма как утре трагвам за Златните и се нуждая от всякаква информация! Горещо ме интересува, къде има сладководни водоеми в зоната, от Кранево до малко преди Варна? Много ви Благодаря!
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: От Кранево до Варна
Колега не съм от Варна.....ама като гледам как варненци са се засилили да ти отговарят.......сигурно темата ще се напълни със отговори когато вече си се върнал-както става много пъти!kris-uk написа: Горещо ме интересува, къде има сладководни водоеми в зоната, от Кранево до малко преди Варна? Много ви Благодаря!
Мога да ти помогна само с това:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=13895
Може би тук се крие отговора....
Успех!