Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Релакс от уикенда
-
- ще става разбирач
Релакс от уикенда
Толкоз се ядосах на седмицата и реших ,нямам друг шанс за релакс освен да се опъна
тялом и духом на някой гьол.Но човек нищо не постига без труд и затова се наложи да
вложа целият си талант за организация и бързина и въпреки ,че бях на работа до 16 00
часа в събота,въпреки ,че работя на 8 километра от вкъщи(за град София това си е без-
умие)успях в 16 30 вече да съм къпан и като генерален директор да сляза с последния
багаж и да се кача в колата.Бърз "шопинг"в един магазин среща с приятели и атака посока
яз.Алино.Защо там,ами толкова бях изморен ,че нямах никакви сили да се бутам където и
да е.Ако някой чака да види нещо на тема риболов предварително се извинявам.Толкова бях
изморен ,че самия допир до гьола ми даде енергия за настоящата седмица.Пристигнахме към
18 30 часа и се започна с организацията.

Петьо организира барбекюто

Гьла беше красив и тих въпреки постоянно скачащите кленчета.

Жените приготвяха разни храни

Дъщерями беше много енергична и се зае с организация на спалните помещения

Синът ми беше мераклия и пръв се пробва

А аз ,аз ли така се бях отнесал ,че освен снимки не направих нищо освен едно -релакс на мах.
За пиене и ядене също няма да говоря само ще спомена ,че и това се случи при това няколко пъти
Сутринта навит за риболов и вече релаксирал станах в 5 30 часа .Забърках незнаен микс
захранка+пинки и зачаках.Линята ми беше "леко"основно 0.12мм ваглер 1+3 ,повод 0.08 кука №13
стръв пинка или ручейник.При първото хвърляне заби кленче-12 см,на трето костурче-15 см,на пето,
десето ,деведесето та дори и на четиристотин и пето "нъцки"нещо се запъна и не и не.Та резултата беше
крайно разочароващ от към риби-общо 7 броя.Всички до една още си живеят там или поне така си мисля.
Ето ви още малко кеф за окото и душата да не кажете ,че съм стисня

а ето и малко бонус за тези които ги успокоява красивото,дори и да няма рибки.

Е те тоя корен ще ми държи влага до другия уикенд.Ето едно видео и айде чао.
http://vbox7.com/play:5bd47317
тялом и духом на някой гьол.Но човек нищо не постига без труд и затова се наложи да
вложа целият си талант за организация и бързина и въпреки ,че бях на работа до 16 00
часа в събота,въпреки ,че работя на 8 километра от вкъщи(за град София това си е без-
умие)успях в 16 30 вече да съм къпан и като генерален директор да сляза с последния
багаж и да се кача в колата.Бърз "шопинг"в един магазин среща с приятели и атака посока
яз.Алино.Защо там,ами толкова бях изморен ,че нямах никакви сили да се бутам където и
да е.Ако някой чака да види нещо на тема риболов предварително се извинявам.Толкова бях
изморен ,че самия допир до гьола ми даде енергия за настоящата седмица.Пристигнахме към
18 30 часа и се започна с организацията.

Петьо организира барбекюто

Гьла беше красив и тих въпреки постоянно скачащите кленчета.

Жените приготвяха разни храни

Дъщерями беше много енергична и се зае с организация на спалните помещения

Синът ми беше мераклия и пръв се пробва

А аз ,аз ли така се бях отнесал ,че освен снимки не направих нищо освен едно -релакс на мах.
За пиене и ядене също няма да говоря само ще спомена ,че и това се случи при това няколко пъти
Сутринта навит за риболов и вече релаксирал станах в 5 30 часа .Забърках незнаен микс
захранка+пинки и зачаках.Линята ми беше "леко"основно 0.12мм ваглер 1+3 ,повод 0.08 кука №13
стръв пинка или ручейник.При първото хвърляне заби кленче-12 см,на трето костурче-15 см,на пето,
десето ,деведесето та дори и на четиристотин и пето "нъцки"нещо се запъна и не и не.Та резултата беше
крайно разочароващ от към риби-общо 7 броя.Всички до една още си живеят там или поне така си мисля.
Ето ви още малко кеф за окото и душата да не кажете ,че съм стисня

а ето и малко бонус за тези които ги успокоява красивото,дори и да няма рибки.

Е те тоя корен ще ми държи влага до другия уикенд.Ето едно видео и айде чао.
http://vbox7.com/play:5bd47317
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
-
- ще става разбирач
Re: Релакс от уикенда
Браво!!! Добър Излет 

-
- разбира нещата
Важен е релаксът. Природата ви е заредила с енергия... Просто прекрасно място и излетът ви е бил прекрасен 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Важно е, че си бил сред природата далеч от сивото бетонно ежедневие.Поздравления за излета 

Направо си ги убил рибите .. тоя сом незнам как си го вадил тои има поне 100 килограма .. абе колега туи е за риби не за това къде сме ходили , аз ако почна да пращам снимки къде съм тука ще избия рибата и рибарите ..

Ако не се спреш с писането на глупости ще те изгоня от форума!
chirusa

Ако не се спреш с писането на глупости ще те изгоня от форума!
chirusa
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...Няма да ти казавам ,колега щото май не си, ама незнам как си разбираш написаното.Malemoo написа:Направо си ги убил рибите .. тоя сом незнам как си го вадил тои има поне 100 килограма .. абе колега туи е за риби не за това къде сме ходили , аз ако почна да пращам снимки къде съм тука ще избия рибата и рибарите ..![]()
![]()
![]()
]
На колегата му завиждам за излета....

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много красиви са местата около язовира.Аз обичам да ходя на Алино предимно зимата, няма много колеги, тишина, спокойствие и много красива природа. Сега си спомних, че през зимата на 2008 направих два излета съвсем сам на леда, просто никой освен мен не се беше качил до там - почуствах се сам в пустошта, особено чувство за градски човек като мен. Иначе рибките са като твоите, но има.
-
- научил се да хвърля
Готин излет!
-
- вече хвърля и на тежко
Екстра си изкарал! 

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Супер релакс си спретнал,много добър репортаж и великолепна природа.
Уикенда и ние с един приятел бяхме на Алино но в 16:00 бяхме вече в колата за София. Язовира е много приятен тих спокоен с прохладна гора
От към риби аз бях малко по-зле от теб ... само 4, но колегата беше с проходилка и мухарка и след 2 часа "возене" беше хванал над 30 риби довечера ще кача и аз малко снимки и видео. Всички риби обратно пуснахме. Искам да питам колегите дали някой има представа какви други риби има в този язовир. Един човек там ни каза че общината била зарибила с щука тази година. Малки по 15-20 см. Аз много не вярвам но знае ли човек
Радвам се за колегата вярвам, че е било страхотно с преспиване там

Радвам се за колегата вярвам, че е било страхотно с преспиване там

- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Браво колеги,и мерси за красивите снимки 

Супер си изкарал колега!Поздравления1
Абе Malemoo,ти явно си поредната издънка на форума,ако няма какво да кажеш си затрай!

Абе Malemoo,ти явно си поредната издънка на форума,ако няма какво да кажеш си затрай!
Язовирчето е супер и аз често ходя повече за разходка отколкото за риба