Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Около Сандански?
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Около Сандански?
Здравейте, колеги 
Ще прекарам една седмица в Сандански и ми се иска да "натопя червеите". Ще съм благодарен на всякакво инфо за водоемите(платени или не) в района. Тъй като не ме бива много по речния риболов, Струма я оставям като последен вариант.
Поздрави!

Ще прекарам една седмица в Сандански и ми се иска да "натопя червеите". Ще съм благодарен на всякакво инфо за водоемите(платени или не) в района. Тъй като не ме бива много по речния риболов, Струма я оставям като последен вариант.
Поздрави!
The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural 

Re: Около Сандански?
Явно ще минеш на последният вариант 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- demorock
- ще става разбирач
Към Сандански като подминеш мотел "Мамин Кольо" като изкачваш баира от ляво се вижда един гьол предполагам че е платен но не съм сигурен.Ако не става на бензиностанция "Ниагара"(Малко по нагоре синя на цвят) има едно гьолче неплатено няма много риба,ама може да те изненада.Просто като отидеш на бензиностанцията попитай някой те го знаят.
колега не подценявай Струма.Преди Сандански се намира Стрyмяни.Е те там са ми най хубавите спомени за клен и мрена.Опитай
.................наистина спомени колегаrosenqko написа:колега не подценявай Струма.Преди Сандански се намира Стрyмяни.Е те там са ми най хубавите спомени за клен и мрена.Опитай

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото. Като отида ще разпитам и по риболовните магазини. А Струма не я подценявам. Просто не ме бива по този вид риболов и сам да се мъча на реката .... 

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural