Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Царевизата Как мога да я вкисна бързо?
Модератор: Paublo_Eskobar
Царевизата Как мога да я вкисна бързо?
Как мога да я вкисна Царевицата знам но има много начини.Кажете Вашите мнения.След като я вкисна да слагам дипа или преди?
- pacho109
- сериозен играч
Re: Царевизата Как мога да я вкисна бързо?
Аз слагам кисело мляко и после на слънце в плътно затворен съд.
И следиш докато ферментира,като периодически отваряш съда ,че може да гръмне
Успех

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак аромат
Пълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно

Да то се е видяло ще се прави 200 грама С дип и 200 гр Вкиснат (количеството е за пример).
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...колега аз слагам в туби от 10л. и като се надуе много я хващам аз и още един, отваряме рязко капачката и царевицата почва да изхвърча чак на 100м . направо захранваме по този начин.achocarp написа:Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак ароматПълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно
![]()
-
- разбира нещата
qno_zloo написа:...колега аз слагам в туби от 10л. и като се надуе много я хващам аз и още един, отваряме рязко капачката и царевицата почва да изхвърча чак на 100м . направо захранваме по този начин.achocarp написа:Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак ароматПълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно
![]()

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
qno_zloo написа:...колега аз слагам в туби от 10л. и като се надуе много я хващам аз и още един, отваряме рязко капачката и царевицата почва да изхвърча чак на 100м . направо захранваме по този начин.achocarp написа:Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак ароматПълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно
![]()

Мерси на всички които обърнаха внимание на моята тема и ми помогнаха.Наслука на всички!
-
- вече хвърля и на тежко
Crazyty написа:Как мога да я вкисна Царевицата.След като я вкисна да слагам дипа или преди?

какъв ли приятен аромат ще се получи, ммммммммммммммммммм

Ем викам нещо средно може да се получи.Нали треа да се експериментира :Д
-
- вече хвърля и на тежко
Можеш да сипеш еда бира.Помага за по бърза ферментация. 

хахах чесни ли ще пробвам
Пробвал съм с бира, стана същото като със топла вода. Остави я на слънце и за 2 дена си готов. Пък сега в тези жеги може и по бързо да стане.lyubo.h написа:Можеш да сипеш еда бира.Помага за по бърза ферментация.
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Така е и с биронка става, но тогава ферментира, а невкисва, то по тази логика става и с боза. Но по-горе човека пише как да вкисни 

- zapalen_92
- разбира нещата
Има ли успех с това вкисване?